Gå til innhold

Gi_Gi

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gi_Gi

  1. Tips til løsning - dette funket iallefall for meg!

     

    Sendte denne mail:

     

    Jeg er ikke enig i at jeg har inngått noen avtale og er ikke interessert i en redusert pris - jeg skal ikke stå i deres katalog eller betale dere noen penger. Det selgeren Benjamin gjentok og understreket flere ganger var at ved å svare på sms’en så ble ikke kundeforholdet endret - et kundeforhold som ikke eksisterte - og ergo har vi den dag i dag fortsatt ikke noe kundeforhold. Det var kun et «ok» for å kunne sende kundeinformasjon på mail slik at jeg  selv kunne administrere min avtale. 

     
    Etter en rask søknadsrunde på internett ser jeg at det er flere som meg som har gått i fella deres, og at dere har mottatt uendelig mange klager og anmeldelser i løpet av de årene dere har holdt på under forskjellige navn. 
     
    Jeg har avtale med politiet i morgen for å levere en anmeldelse, og akter å bestride en eventuell faktura som måtte dukke opp. Alternativt kan vi spare oss alle for tapt arbeidstid og sette en strek over den såkalte avtaleinngåelsen. 
     
     
    Noen timer senere fikk jeg svar:
     
    Vi har logget ditt ønske om å trekke deg fra avtalen og tar dette til følge da vi ønsker fornøyde kunder som er villige til å betale for våre tjenester. Faktura vil ikke bli sendt og deres linker på nett slettet ut.
     
    Når det gjelder anmeldelse skulle politiet sjekke om det var mange som hadde anmeldt de, i så fall ville de gjerne ta imot for de var enige i at dette ikke var bra.
     
    Lykke til med "utmeldingen"!
    • Liker 7
  2. Hei!

     

    Føler meg litt bedre nå som jeg ser at det ikke bare er jeg som har gått i denne fella, selv om jeg fortsatt føler meg uhorvelig dum. Var innom politikammeret i dag for å høre om jeg kunne anmelde, han sa at saken min sto dårlig siden jeg hadde svart "ok".... 

     

    Hvordan har det gått med dere? Takker for alle tips som kan snu dette min retning!

×
×
  • Opprett ny...