Gå til innhold

Mikyfoto

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mikyfoto

  1. Ett flott utgangspunkt, men jeg personlig hadde nappet bort det lange strået som stikker ut fra venstre. Det tar for mye fokus bort fra blomstene. Og så ville jeg plasert bildevinkelen et hakk lengre ned og ørlite til venstre, slik at du hadde fått med mer av blomstenes stilkker, samtidig som du haddde plasert de fremste(de som er i fokus)litt bort fra sentrum av bilde. Da hadde de bakerste blomstene forblitt i sentrum, mens dem i fokus ville ha nærmet seg det gyldne snitt. Og sidene jeg ikke har hele lanskapet føre meg, så ville mest sansynlig dette forslaget gitt andre utfordinger :) Selve kystlandskapet er veldig flott, og fine, harhause blomster dette er. Vet du navnet på dem?

  2. Denne berømte fjellformasjonen skulle vært noe mer tilgjengelig så hadde jeg også kommet meg dit på et besøk. Ikke så langt fra Haugesund til Tyssedal i Odda kommune.Det er i alle fall et flott bilde du her viser, fin beskjæring og en fin skarphet av fjellet. Håper du viser noen bilder etter at tåken hadde lettet også.

    Mvh Torbjørn

     

    Det ble en lang tur rundt hele vannet denne dagen, på over tolv timer, så hadde ikke kjempe god tid. Og da når tåka lettet kom det også så mange turister til, så da mistet jeg litt inspirasjonen desverre. Plassen er fantastisk, og turen rundt glemmer jeg ikke på godt og vondt :) Mer enn fornøyd med at jeg fikk oppleve Trolltunga i tykk tåke, siden google har mer enn nok solskinsdager å vise til fra dette stede. Takk for tilbakemeldingen Torbjørn.

     

    Mikael

  3. Huset er et flott skue som uttrykker både fraflytting og ensomhet/lengsel, i tillegg til at graffitien gir følelse av sivilisasjonens rørelse. At bilde er i svart hvit gir en sterkere følelse av råskap, noe jeg liker godt. Men jeg savner at bilde vinkelen hadde beveget seg ett par gode skritt bakover, i tillegg til å bevege seg mer mot venstre. Dette for at det lille jeg ser av fjellet i bakgrunnen på venstre side av huset, kunne skapt en sterkere dybde effekt. I tillegg til at det ville gitt større plass til den urørte naturen i bilde. Og kontrasten mellom menneske skapte objekter/ting og den urørte naturen er en fasinerende kombinasjon. Det ligger veldig mye potensial i dette motivet.

×
×
  • Opprett ny...