Gå til innhold

Spilldall

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spilldall

  1. Hva synes dere om den nye DLC-en til MK8? Jeg elsker den! :) Var akkurat det lille som skulle til for å få en som nesten har slutta å spille å bli litt mer aktiv igjen. Glad for at min gamle favoritt, Dry Bowser, endelig er tilgjengelig. De nye banene er mye bedre enn første DLC. Er det noen her som er litt aktiv i TT's, da? Jeg fikk 1:28.666 på Big Blue uten å bruke den optimale strategien i dag, og uten å slite noe. Tror jeg har potensial for 1:26, skal prøve og få 1:27 nå. :)

     

    Er bare èn negativ ting jeg har å si om DLC-en, og det er at man kan aldri vite om man joiner et 200cc-rom eller ikke når man joiner en venn. Jeg er en slags blanding av casual og competitive spiller; jeg spiller veldig lite (i motsetning til hva jeg gjorde før), men tenker som en competitive spiller og bruker items taktisk og kan lett bli irritert når en spiller som ikke vet hva han gjør bare er i veien som truende road trash, lol. Og grunnen til at jeg ikke liker at det er ingen måte å vite om en venn/rival spiller i 200cc-rom (med mindre du har Wii U-vennen på skype), er at jeg er en tungvekts-bruker. Bruker hovedsakelig Dry Bowser og tung Mii med Blue Falcon, Slick og Peach Parasol, og slick er et helvete å bruke på 200cc. Så da må jeg bruke slim. Men det beste tror jeg er å bruke en lettvekter, eller en eller annen som ikke er så altfor tung.

     

    Laget akkurat en tråd om MK8 DLC før jeg så kommentaren din her :D Jeg er knallfornøyd med pakken. Jeg har hatt det utrolig moro med alle banene, og spesielt den nye 200CC modusen. Jeg spiller ikke så mye direkte med venner på MK8, kun Global online. Der kan man i hvertfall velge hvilke rom man vil inn i. De fikser sikkert problemet ditt i en update. 

     

    Må komme med en kommentar om 200CC modusen. Utrolig moro! Det tok noen forsøk før jeg følte jeg fikk kontroll på bilen, men når jeg først fikk kontroll, var det veldig artig å kjøre. Føles som at man flyr avgårde :D Men samtidig er jeg veldig glad det ikke er standarden på online play, for det er veldig annerledes enn vanlig 150CC løp. 

     

    PS: La ut en video der jeg går gjennom DLC pakken til de som er interesserte :)

  2. Hallo godtfolk! 

     

    23. april kunne ikke ha kommet tidsnok. Mario Kart 8 sin andre DLC pakke ble sluppet, og jeg var, for å si det rett ut, oppjaget. 

     

    Det har gått noen dager siden release, og jeg har kommet meg gjennom det aller meste av nytt innhold (ta gjerne en titt her på min gjennomgang av den nye pakken på YouTube). Som ved forrige pakke, er jeg veldig optimistisk til Nintendo sine DLC pakker. De har mye innhold til en tålelig grei pris.

     

    Hvordan er deres opplevelse av oppdateringen? Hvilke baner er favoritter? Og ikke minst, hva syntes dere om den nye 200cc modusen?

    • Liker 1
  3.  

    Hvis musikkspillene kommer tilbake blir jeg faktisk litt glad, tro det eller ei.

     

    Et godt musikkspill er Osu! :D

     

    Dette spillet har fire moduser.

     

    Osu! Standard: Trykk sirkler, slidere og spinnere

     

    Osu!Mania: Piano med 2 keys til ca 7 - 8.

     

    Taiko: Tromme

     

    Catch The Beat: Fange frukt -.- (men med tastatur for å ikkje gjør det for enkelt)

     

    Dette spillet er Free2Play og har ingen form for Mikrotransaksjoner. Alle sangene er gratis og alt er brukergenerert. Veldig optimisert spill som te og med kan kjørast på 7 - 9 år gamle pcer.

    Hørt om OSU, men ikke prøv det noe særlig. Har derimot spilt en del Taiko no Tatsujin, det japanske arkadetrommespillet. Utrolig artig :D

  4.  

    Laget en let's play av det, men vet ikke helt om det er lov å linke her, så jeg kuler an med det :grin2:

    Jeg tror der går helt fint om du slenger ut en episode med let's play. Har stort sett bare sett at det blir slått ned på når folk gjentagende ganger reklamerer for egen kanal, blogg o.l. Det er jo i riktig trå uansett.

     

    Kunne godt tenkt meg å sett første episode, vet ikke hva spillet handler om engang.

     

    (hvis jeg tar feil angående retningslinjene her på forumet, så gi beskjed)

     

     

    Så gjennom retningslinjene og tror det skal gå greit ja. Her er i hvertfall første episode i Among the Sleep serien min. Rimelig creepy spill egentlig. 

     

    Spilldall - Among the Sleep, Episode 1

×
×
  • Opprett ny...