Gå til innhold

Panter 2

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Panter 2

  1. Ja hva er egentlig så veldig rart med at de fraråder bruken av Mobilt Bredbånd? Nå kjenner jeg ikke til båndbredden som Canal Digital bruker på disse tjenestene men TV-sendinger over parabol/satellitt ligger gjerne på 8-14 mbps. Har du et abonnement med 200 Gb per måned så er det altså spist opp på 4-timer.

     

    Nå er jo trolig ting langt mer komprimert via disse tjenestene, så la oss si at det ligger på 4 mbps og da snakker vi 14-timer før det er stopp. Ikke spesielt mye på en måned det heller.

     

    Jeg har 200GB og har brukt OnePlace siden 5.mars og bruker Netflix, Viaplay og HBO og før det brukte jeg Smart boxsen som ofte var på GO og så på serier. Pr idag har har jeg har jeg 30 GB igjen. Jeg er også timesvis på nettet hver dag, fra miegen til kveld, med PC og mobilen.

  2. Har fått svart skjerm tre ganger og måtte ta en restart (start på nytt) fra innstillinger, da mister man også pågående opptak. Noen ganger kom skjermsparer opp enda jeg hadde endret innstillinger til skjermsparer. Treg å spole ved bruk av timeshift funksjon. Programguiden mangler funksjon for å endre dag. Den skulle også hatt klokke og mulighet til programsøk fra programguiden.

  3. Mine tre siste mobiler har vært Sony (XZ1, Z3 og Z), men dette blir ikke min neste.

     

    Har digget at Sony har hatt et kult firkantet design som har vært litt annerledes, men dette her ligner langt mer på den gjengse Android mobil.

     

    Misliker også sterkt at de har flyttet fingeravtrykkavleseren fra siden, som uten tvil er den beste plasseringen (og som andre folk har misunnet meg), og det at de ikke har hodetelefonutgang.

     

    Jeg har kjøpt Sony selv om jeg har visst at mobilene deres ikke er de beste på bl.a. kamera og batterifronten, men fordi jeg synes mobilene deres som ser kulest ut.

     

    Nei nå ser det ut som jeg må gå for S9 sammen med alle andre.

     

    Jeg er ikke sint, Sony, bare veldig veldig skuffet :(

     

    Jeg har hatt Sony i mange år og har synes at det er det beste merket (har nå XZ) men er enig i at fingeravtrykk leser er plassert dumt og er med til at jeg neste gang vil gå for en annet merke ☹️ samt at den mangler hodetelefonutgang ☹️

    • Liker 1
  4. Jeg lurer på om det er noen som kan hjelpe med dette problemet. Jeg har en gmail adresse som er slik at avsendernavnet navnet i "fra" boksen er riktig, men når mottaker skal svare på denne mailen så kommer det et navn som jeg ikke vil bruke i "til" boksen. Eks. jeg sender mail og i "fra" boksen står det Ole Nilsen som er riktig, når mottaker svarer på denne mailen står det i "til" boksen Per Arne. Hvordan skal dette endres slik at det står det samme. Jeg har endret navnet i innstillinger til Ole Nilsen i send e-mail som.

×
×
  • Opprett ny...