Gå til innhold

Arctic1878

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arctic1878

  1. Ekstremt kynisk (og smart) selskap. Hver gang de legger til nytt innhold kommer det som en DLC til rundt 100 kroner, og hver gang lokker de til seg spillere til hovedspillet som skal fristes til å kjøpe DLC'er.

    Kommer ikke til å støtte de selv med å kjøpe DLC'er da jeg synes det blir litt drøyt å la hver eneste innholdspakke koste 100 kroner. (Selv om man kan jo selfølgelig argumentere for at det er bedre enn å ikke lage nytt innhold.)

    • Liker 1
  2. Er nok ikke hos PSN problemet er, problemet er at PS4'en har elendige nettverkskort. Om ikke du har det problemet så kan det være at de har forskjellige nettverkskort i enkelte PS4'er?

    Har selv 300/300 fiber fra altibox. Lastet nylig ned Warzone på ps4, fikk maks 20mb/s nedlastingshastighet. Prøvde alt, pause/restarte, skru av og på ps4 osv. Hadde samme problemet på den forrige plassen jeg bodde for et par år siden, nedlasting av spill på PS4 har alltid vært EKSTREMT tregt.

    Har testet både med Wifi, og med en Wifi-extender som er koblet med kabel til ps4'en. Er absolutt ingenting galt med signalet, da jeg får over 250mb/s på pc'en som står på samme plass. Prøver jeg speedtest på PS4'en får jeg maks 50mb/s.

    Eneste logiske konklusjonen jeg kan komme med da er at mange ps4'er har elendige nettverkskort. For jeg ser MANGE som klager over tregt nett på PS4.

  3. Etter å ha sett et par anmeldelser på Youtube er det ganske tydelig at det ikke er meningen at man skal bruke ansiktsgjenkjenningen på denne telefonen, noe som her helt greit.

    Fingeravtrykksensoren virker sinnsykt kjapp, så det er egentlig null grunn til å trenge å bruke ansiktsgjennkjenning (de har til og med anbefalt å ikke bruke det pga motoren som popper opp kameraet). De færreste bruker front kameraet sinnsykt mye, så dette ser ut til å være en ypperlig løsning.

  4.  

    Nei? Ingen har sagt det og de færreste orker det. Poenget er at de fleste må abonnere på 3-4 (eller fler) for å se alt de ønsker, og da blir det litt dyrt. Samt at noen leverer alt for dårlig i forhold til prisen (hbo, viaplay, prime).

     

    Da konkurrerer de i tillegg til hverandre også med piratkopiering.

     

    Jeg piratkopierer til og med enkelte programmer som jeg har lovlig tilgjengelig fordi tjenesten er for dårlig (hbo/game of thrones).

    Samme gjør jeg. Netflix hakker som ville f. På pc så når jeg jobber på pcn streamer jeg fra andre plasser selv om jeg har Netflix abb. Ille når piratene leverer bedre tjenester enn de proffe aktørene.

    Hmm, merkelig. Netflix funker utmerket hos meg.

×
×
  • Opprett ny...