Gå til innhold

Simen123

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simen123

  1. Sjekk litt hvilken utgave av Android du kan tenke deg. Nexus med ren Android, eller evt EMUI fra Huawei. Jeg personlig foretrekker ren Android, mens andre er storfornøyd med Huawei sitt ui.

    Jeg liker ren android best, men hvis jeg kjøper Honor 7 så kan jeg bare laste ned en launcher så det er ikke noe problem.

     

    Er det noen som vet hvordan batteritiden på Nexus 5x er i forhold til batteritiden på Honor 7? 

  2. Hei, jeg skal kjøpe ny mobil snart og den skal brukes til det meste, sosiale medier, bilder, spille (mest Pokemon Go) :) Vil helst ikke ha større skjerm enn 5,2" og den må ha 32gb lagringsplass eller minnekortplass.

     

    Skal bruke ca 3000 kr, men kan gå litt over hvis nødvendig. Ser ut som Honor 7 og Nexus 5x kan være bra til den prisen. Hvilken burde jeg velge mellom disse to? Eller har dere noen andre mobiler som kan være bra? 

     

  3. Dumt spørsmål men har du prøvd å restarte maskinen, vet noen drivere trengs en restart for å bli oppdatert.

    Når du ser på nettverk, klarer du å se et trådløst nettverk eller er den blank/ hvis blank prøv å beveg pcn nærmere ruter for å se om det kommer opp noe.

    Ja, jeg har restarta pcen, den har vært sånn i to dager.

     

    Jeg får signal og nettverket mitt kommer opp, men problemet er når jeg skal koble til nettverket. Da kommer det " Kan ikke koble til nettverket ". 

  4. Jeg tok en factory reset på pcen. Etter resetten fungerte WiFi'en i en liten periode, men så sluttet det å fungere.

     

    Når jeg prøver å koble meg til nettet kommer det opp " Kan ikke koble til nettverket ". Jeg har prøvd å bruke kabel og det funker, men jeg sitter langt unna ruteren så jeg trenger WiFi.

     

    Er det noen som vet hva problemet er?

  5. Først og fremst ville jeg ha prøvd å kjøpe ett GTX 970 isteden for 960. Rett og slett fordi ytelsen er så mye bedre i forhold. Og med tanke på Hardline og GTA V vil du nok sannsynligvis trenge det. All that eye-candy, so to speak.

    Prøv og strekk budsjettet til en 970, du kommer ikke til å angre.

     

    GTA V er og ganske glad i CPU, men for ditt budsjett har du landet greit. 

    Men det er mange forskjellige GTX 970'er. Hvilken burde jeg velge?

  6. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe meg gaming pc og har et budsjett på rundt 8000kr. Jeg spiller for det meste CS:GO, men jeg kommer også til å spille litt mer krevende spill som Battlefield Hardline og GTA V.

     

    Jeg har tenkt til å bygge selv, men jeg har aldri gjort det før så jeg er litt redd for å gjøre feil, men jeg tar sjansen på at det går bra.

     

    Jeg har satt sammen en liste: http://www.netonnet.no/Customer/SharedList/66297

     

    Skjerm og tastatur osv. har jeg fra før.

     

    Hva syns dere? Er det noe jeg burde bytte ut? Gjerne kom med forslag. :)

×
×
  • Opprett ny...