Gå til innhold

apple27

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av apple27

  1. On 1/21/2022 at 1:24 PM, Powertrainer said:

    Tipper kontaktfeil på den topolte hunnpluggen på abs-pumpen eller multipluggen til abs-sentral. Kjøp deg en feilkodeleser, ville aldri stolt på et såpass useriøst verksted, og ja jeg snakker av erfaring.

    Jeg har kjøpt en enkel feilkodelser. Jeg fikk C1108 feil code (State:None FR LH SENSOR-2). Jeg tenker å bytte sensoren!

  2. 12 hours ago, Opelduude said:

    Verkstedet har skiftet ABS-enheten? Problemet er der fortsatt, så hadde jeg ikke betalt en eneste krone til før de vet eksakt hva som er problemet. De kan ikke skifte deler de tror det er feil på i håp om at det fungerer og du skal måtte betale full pris for det. 

    Ingen her som kan svare på eksakt hva som er feil med bilen din. 

    De sa at ikke signal fra ABS sentral, og bilen virker bra etter skiftet av ABS-sentral for å kjøre 200m. Men etter det, samme problem.

  3. Hei alle sammen,

    Nylig er varsellysene for ESP OFF og SLIP sammen med ABS lyser permanent. Ved første start og kjøring tennes lysene ESP OFF, SLIP og ABS og lyser permanent (etter 50 m kjøring). ABS-lyset slukker i noen øyeblikk og går så tilbake under kjøring. I forrige uka har jeg vasket bilen min, så slukket alle varsellampene, men etter ett minutts kjøring kom de tre varsellampene tilbake igjen. Jeg har sendt bilen til verkstedet, erstattet ABS-sental, men problemet er ikke løst. De sa, vil sjekke det igjen neste uke. Men jeg vil finne problemet ASAP.

    Uansett, bilen er Qashqai 2008, manuell gir, diesel, 1,5

    Takk

  4. Hei,

    Noen tips eller noen har erfaring med hvor er det vanskelig å bytte clutch?

    hvor mye koster å bytte clutch på opel zafira b 2005, 1.9 ?

     

    hvor lang kan jeg kjøre med slite clutch? bare funnet at bilen har slite clutch, men ikke noe med motor karft ennå.

     

     

  5. Vil tro det er en elektrisk feil, hvordan sjekket du batteri? Om det ikke er noe respons i det hele tatt når du vrir om er det batteri&strøm som er problemet som regel.

    sjekket batteri med anen bil. bilen har strøm, tablu, lamper, radio har strøm, men det er ingen respons når jeg slår på. 

     

    Jeg fikk et forslag fra en kamerat til å bytte starter relé, jeg skal prøve den i morgen, men hvis starter rele virker ikke, bilen måtte stoppe da jeg kjørte 50 km???

  6. Jeg har en Opel zafira B (2006). Jeg kunne ikke starte bilen i dag. ”Switch på” men ingen responser, jeg tenkt på batteri eller starter, og har sjekket batteri og starter, de er ok. Jeg tok av på noen fuser, bilen starter.  Etter 50 km, mange varsel lamper flashet, lamper som ABS og servisefortsatt på lengere enn andre lamper. Jeg stoppet bilen, bilen starter bare en gang. Etter jeg slå av motoren, bilen ikke starter, proved å sjekke fuser boks igen, bilen ikke starter ennå.

     

     Kan dere hjelper men noen anbefaler for å prøve???

  7. Jeg har utdanning fra utland, ikke- EU. Og jeg har godkjent elekto- ingeniør fra Nokut allrede.

    Kan jeg jobbe som elektrointallatør i Norge??

    Jeg har mer enn to år erfaring med dette, og jeg har et spesielt kurs om dette også.

     

    Jeg håper at noen har informasjøn om dette !

  8. På vanlig kontrol av elektriske anlegg, fikk melding at jeg må bytte plugg til varmtvannstank (de sa at pluggen hadde tydelig varmgang/ jeg kan ikke se dette, ser helt normalt). uansett, jeg må bytte den (arbeid må bekreftet av registert elektroinstatør). den er et min arbeid, jeg kan bytte den self, men han sa at registert elektroinstatør, jeg er el-kraft ingeniør, det er dumt å betale nesten 2000,- NOK for ingenting :(:(:(

  9. Jeg har funnet at gulvvarme på bad virker ikke, jeg har kjøpt denne leiligheten i 2013, men jeg har aldri testet fordi jeg var opptatt og liker ikke varme. Microtemp termostat lyser, så jeg vet ikke hva er problemet, bare termostat eller på kablene.

    Men jeg vet at det er dyrt uansett.

    Jeg har to spørsmål :

    1. Forsikring skap dekker dette?
    2. Har jeg rett til å be fra forrige eieren for å fikse problemet? Etter 2 år?
×
×
  • Opprett ny...