Gå til innhold

tvaksvik

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tvaksvik

  1. Prøvde betaen til PS4 i går, og det er lenge siden jeg har spilt noe så kjedeligt og lite nyskapende i AI'en som nødvendigvis har nødt å være intelligent i denne typer RPG sjanger for st det skal fungere, var utrolig dumme. I tillegg tålte de vanvittig med skudd for å være utstyrt med hettegenser og treningsbukse. Skjønner ikke at noen får seg til å skryte av dette spillet, da må det være første møte med spillverdenen isåfall. Det blir en megaflopp.

  2. Har hatt playstation siden ps1 har ikke kjøpt uncharted fordi det rett og slett ikke interesserer meg i det minste. Prøvd spillene ved flere annledninger men kommer frem til det samme hver gang. Kjedelig cover shooting og bosser som er skudd svamper og lite en interessant hovedperson.

     

    Ganske enig i det du skriver. Jeg har alle spillene i Uncharted serien på PS3. Hver gang et av disse spillene har kommet ut så har de blitt hypet til de grader med terningkast 5 og 6, selv om flere av de har levert til maks 4'er. Har derfor latt meg lure og ofte skuffet ved flere anledninger. Spillene har noen elementer som trekker opp, dette er hovedsakelig de herlige miljøene man beveger seg, karakterskuespillet (bortsett fra den tørre humoren), samt gåtene som man må bryne seg på. Det som er nedturene med denne serien er "gameplayet". Både hovedpersonen og fiendene tåler vanvittig urealistiske mengder med kuler og eksplosjoner. Dårlig og uinteressant CQB. Kjedelige og urealistiske våpeneffekter. Innblanding av gjenferd og spøkelser som man må skyte på (blir for dumt)

     

    Ser på traileren av det nye spillet at mye kommer til å være likt i forhold til den overdrevne action nivået. Drake blir beskutt med 50. Cal bilmontert MG uten å få så mye som en rift i olabuksen såklart.

     

    Favorittene mine var de 2 første spillene. Det siste spillet som ble gitt ut var så gørr kjedelig at jeg gadd ikke å spille igjennom det. Mulig jeg kjøper det neste som kommer, men det er langt nede på listen etter Need4Speed og Fallout .

     

    The Last Of Us var vanvittig mye bedre en Uncharted, så mye bedre at det nesten er rart at det kommer fra samme utvikleren.

    • Liker 1
  3. Dette blir rimelig teit spør du meg. "Antennagate" er jo egentlig ikke et problem i det hele tatt, og ihvertfall ikke et utbrodert problem i Norge med vår nåverende mobildekning. Det har jo blitt bevist i flere tester at mobilsignalet kan falle litt når man dekker over antennen på de fleste mobiler. Dette er et typisk mediahype problem som er skapt for å ripe lakken hos Apple men som aldri nevnes på HTC modeller som har det samme problemet. Blir nesten som å klage på at IP4 mister dekningen dersom man går inn i et bomberom.

     

    Det andre problemet med sensoren ble jo fikset i 4.1 IOS releasen for litt siden så å bruke dette nå blir vel drøyt spør du meg. Har aldri hatt problemer med hverken av disse problemene på min IP4. Synest å ta ned terninkastet med 2 øyner er vel dramatisk for disse filleproblemene som jeg mener ikke er noe alle telefonene sliter med, men jeg ville jo heller aldri gitt IP4 mere enn terninkast 5 heller da jeg mener at selv om dette er et fantastisk produkt så er det mye glitches og bugs som trekker den ned til ternikast 5.

     

    En liten avsporing: Nå som Amobil viser at dere justerer på tester i etterkant så vil dette kanskje gjelde for alle produkter etterhvert som de forbedres? Kan jo f.eks nevne SPILL kategorien da anmeldte spill Fallout:New Vegas, som etter min mening er klar 9/10 som fikk trekk for bugs av amobil ned til 7/10. Vil også denne testen bli oppdatert om det skulle komme patcher som fikser disse småfeilene?? :)

  4. 360: Ser pent ut kjører smooth

    PS3: Ser også pent ut men hakker litt

     

    Er enig med deg mala om hakkinga, så hvis det blir innkjøp så blir det 360 versjonen på meg selv om det fortsatt er litt igjen til release.

     

     

    Dette er jo vel og merke bare demoen, det er ingenting som tilsier at det kommer til å hakke på den fulle PS3 versjonen. Dette er garantert bare render bugs i demoen. Et bilspill skal ikke gå hakkete på noen konsoller, da kan det jo umulig bli sluppet ut. Hele feelingen bak et rent bilspill er avhengig en perfekt framerate. Sier seg egentlig selv at spill som f.eks Gran Turismo eller Ridge Racer aldri ville ha blitt sluppet på PS3 dersom det hadde hatt laber framerate, da ville utgiveren slitt stort dersom ikke en patch hadde kommet iløpet av veldig kort tid.

  5. Var akkurat og så filmen jeg også og må bare si fantassssssstisk bra underholdning. Terningkast 5 uten tvil. Noe mere herlig adrenalinpumpende actionfilm tror jeg ikke at jeg har sett på lenge.

     

    Når jeg ser mange av de typisk tabloid anmeldelsene rundt omkring så er det bare en ting å si. Jeg synest det er helt utrolig at anmelderene kan slakte denne filmen på måten de gjør. Jeg er faktisk litt sjokkert når jeg ser noen av de dårligste terningkastene. Det virker nesten som at det går konkurranse i å slakte kommersielle og populære filmer blant visse kritikere. Greitt nok at det ikke når helt opp til OSCAR materiale, men kom igjen da, hvem var vel ute etter det? Det blir nesten litt "jantelovprinsipp" over filmer som folk har store forventninger til. Anmelderene kunne like godt stått med en plakat mot regissøren, "Du må ikke komme her og tro at du skal kunne lure folk til å tro at dette er god underholdning,meg kommer du ihvertfall ikke forbi!" Ser dere hva "mannen i gata" har gitt filmen i terningkast så veit dere hva dere skal forholde dere til.

     

    Skulle ønske at istedet for at 1 person sitter og anmelder filmer så burde man heller få 5 forskjellige menneskers mening og så ta gjennomsnittet til disse og heller bruke dette til å gi et rettferdig terningkast. Da hadde denne filmen fått minst 4-5 i terninkast garantert.

     

    Noen der ute som deler samme feelingen kanskje?

     

    For det første så er noe av innholdet i anmeldelsene greit. Ja, volden blir dradd ganske langt, men jeg synest ikke akkurat at noen kan påstå at den blir dradd for langt, hvem kan vel være dommer over det uten selv å ha opplevd massemord?? Fantastiske effekter og heseblesende skytescener med veldig realistiske våpensimulering (b.la Barret 50 Cal. sniper rifle, og 50 cal podmontert på bil) for å nevne en brøkdel.

     

    Rambo karakteren blir skildret som uvitende og likegyldig til den forferdelige konflikten som foregår i Burma, men hvorfor skal anmelderene dømme rollekarakteren hans nord og ned p.g.a dette? Det er jo dette som er en del av poenget. Rambo har jo sett grusomheten gjennom øynene på nytt og nytt gjennom de forrige filmene. Han har jo vært kjempet mot folk som behandlet han som dritt da han kom hjem fra Vietnam i første filmen, han ble dradd tilbake i samme dritten i film nr 2 der han ble knivet i ryggen av sine egne på nytt og i 3 film var det Afganistan konflikten med massemord. Han har jo mistet troen på mennesker noe som også kommer tydlig frem i denne 4 filmen. Han er steinkald og tilbaketrukken akkurat slik en kan forvente av en i samme situasjon som vedkommende, men samtidig slipper han løs all den oppbyggede aggresjonen som han har båret på når det teller mest. Han er steintøff og kompromissløs fordi han er fullt klar over at det er enten han eller "de" når konflikter oppstår akkurat som en kommandosoldat er opptrent til og forventet til å gjennomføre.

    Hvorfor skulle han liksom stå med full iver etter å kaste seg naivt inn i ett nytt bloddrama som han allerede veit hvordan kommer til å utarte seg??? Virker som at anmelderene er skuffet over at han ikke prøve løse konfliktene i filmen på en diplomatisk og pen måte.

     

    Vi blir vist grusomme scener av mennesker som blir drept i masser, og ja det var veldig grusomt til tider, men hvem er det som skal si at det faktisk ikke er slik det har skjedd og fortsatt skjer i verdens utkanter?? Meningen med disse scenene er å brenne fast inntrykk i tilskuerene over hvor grusom verden faktisk kan være i utkanten der geneve konvensjoner og menneskerettigheter ikke akkurat blir satt i høysetet. Dette er jungelen og her er det bare ett språk som teller, og dette språket er "makt". De grusomme scenene for oss faktisk til å gå litt inni oss selv og innse at menneskenes råskap i noen tilfeller ikke ser ut til å ha noen grenser. Dette synest jeg er noe som Stallone klarer å fremme veldig godt med de forskjellige virkemidlene han bruker.

     

    Akkurat som i de forrige filmene så er dette snakk om en mann som ikke har hatt det enkelt etter traumer fra Vietnam krigen. Han dras ut i kamp for å gjøre det han kan best, nemlig å drepe. Denne historien trenger ikke å være mere komplisert, det er ikke meningen at denne filmen skal ha en dyyyyp historie som omhandler umulig kjærlighet, homofili, en pianist som må spille piano for å overleve nazistene eller en mann som kunne redde en ekstra jøde dersom han hadde solgt gullringen sin. DETTE ER EN HELT ANNEN TYPE FILM! Dette er en RAMBO film, så hvorfor skulle denne filmen være mindre actionfyllt og ha en dypere handling enn de andre filmene? Hadde den hatt dette, hadde jo alle klaget over at denne filmen hadde vært for treg og at Stallone hadde tapt seg, blitt helt "soft"...osv. Det må bli slutt på denne overanalyseringen av actionfilmene, det er enkel og tøff underholdning, og det er slik det skal være. Det sier seg selv at med det samme man drar inn den ekstra milliliteren med superseriøsitet og dybde i en actionfilm, faller underholdningsnivået som en stein. Jeg er derfor lettet over at det var akkurat i passe mengder i denne filmen.

     

    Det er helt tydelig at anmelderene har hatt en helt annen forventning til filmen enn hva som er rimelig å annta av en skikkelig "comeback from the 80`s" actionfest. Dette har vi sett før, det er ikke atypisk av anmeldere å komme med urimelig dårlige terningkast av kjempeunderholdende filmer. Ta for eksempel "Gladiatoren", denne fikk 3 i terningkast hos de fleste tabloidene, noe som var helt utrolig toskete. Dette var jo en utrolig underholdende og solid film. Morsomt å se at så raskt det kommer et seriøst polsk familiedrama eller en film som rokker ved folks tro, livssyn evt. trekker fram religion, HOMOFILi, menneskesmugling, narkotikaproblem eller prostitusjon så er det frem med terningkast 6. Da kommer folk gående ut av kinosalen med overveldende seriøsitet, rystelser, aggresjon, depresjon og føler seg dobbelt så deppa som da de gikk inn i kinosalen. Denne filmen er for folk som vil bli med på en berg og dalbane av fart og spenning og komme ut i andre enden på toppen av humørkurven. Er du ute etter en: å sitte å sippe til og legge deg i senga med en klump i halsen mens du tørker tårer i dynetrekket og sørge film så har du kommet til feil forestilling!

     

     

    Konklusjon:

    Å gi denne filmen her terninkast 1 er like useriøst som å gi Braveheart en 1èr. Rambo filmen er spekket av kjempeintens underholdning og du kommer garantert ut av kinosalen med høy puls og kjenner adrenalinet i kroppen. Du kjenner at rettferdigheten har blitt fyllt og at du akkurat har vært med på et skikkelig wooow, dersom du da ikke er en grinete gamlingsungdom kritiker eller en på 60+ som gikk egentlig hadde forventet seg "Anne Franks dagbok", "Ciderhusreglene", "Sjokolade" kliss eller gråpapir aktige filmer. Dette er en av de størte actionhøydepunktene du kommer til å oppleve på en god stund. Drit i de latterlige dårlig bedømmingene til tabloidene og andre mediakritikere som ikke klarer å ta denne filmen for hva den faktisk er. "Tabloid" rimer på "mongoloid", tenk litt på det. Folk som er Rambo og action fans og som veit hvordan skikkelig action skal føles kommer til å elske denne filmen. Action fra begynnelse til slutt!

     

    Puuhh, da har jeg fått sagt mitt :D

  6. Æhhhh? Det var du som påsto at det ikke fantes GF 9700 eller 9750.

     

    Da er det nok du som tok feil.

    8090462[/snapback]

     

    Gidder ikke å diskutere det mer, jeg vet at jeg har rett.

     

    Nvidia 7900 (Syvtusen nihundre)og 7950 (syvtusen, nihundre og femti) finnes.

     

    Men IKKE 9700 eller 9750.

     

    Som sagt, jeg gidder ikke å diskutere det mer. Har andre ting å bruke fritiden min til.

    8090510[/snapback]

     

     

    Sorry mac, my bad. Var litt trøtt da jeg skreiv inlegget..hehe, mente så klart 7900 og 7950 :blush:

     

    Er nok en god del lanparty mennesker som ser nytten i 19"+ men det er ganske mange år siden jeg var med på sånt men større enn 17" ser jeg ikke vits i å drasse rundt på, da er det like greitt å ta med seg en ekstra skjerm istedet, så har man kontroll på flere ting samtidig. :thumbup:

  7. Hehe! GF 9700 og GF9750 finnes ikke nei?? Kanskje du bør gjøre litt research før du kommer med slike påstander. Trenger ikke å se lenger enn til Dell XPS for å finne 9700 eller 9750, for å ikke nevne en hel skog av andre merker som har begynt å bruke dette kortet.

     

    Og når det gjelder størrelsen på maskinen så tviler jeg sterkt på at det finnes mange i verden som vil ha en maskin med 19" eller større, da har de isåfall aldri hørt om stasjonær pc.

     

    Widescreen er helt greitt nok det, men når en "bærbar" maskin ikke lenger er praktisk å drasse med seg eller å bruke på offentlige plasser, så tror jeg de fleste begynner å bruke hodet istedet for å følge denne "Hypen". Det gjelder da ikke alle har jeg forstått  :p

    8090363[/snapback]

     

    Du tar nok feil. Dell kan levere sine PCer med Nvidia 7900 eller 7950 skjermkort.

    Her er link til alle Geforce kortene for bærebare PCer

     

    Det er flere som kjøper store bærbare pcer fordi de går mye på lan. Da er en stor bærbare mye mer praktisk enn en stasjonær.

    8090412[/snapback]

     

     

    Æhhhh? Det var du som påsto at det ikke fantes GF 7900 eller 7950.

     

    Da er det nok du som tok feil.

  8. Hmmm, synest de fleste maskiner som blir rettet mot spillmarkedet til i dag ihvertfall burde ha GF 7900 eller 7950 med 512 Mb ram. Forhåpentligvis kommer GF8800 snart, da skal jeg fleske til med lommeboka.

     

    Jeg må ihvertfall si at det er minst en ting som jeg liker spesielt godt med Asus G1, og det er at den ikke har en stor widescreen. Widescreen synest jeg egentlig ikke hører hjemme på bærbar maskin, 15,4 er greitt nok, men 17 og 19"?? det blir bare totalt åndssvakt, og en trend som bare er dømt til å kræsje og brenne. Folk er ikke ute etter større bærbare maskiner, vil man ha stor skjerm kobler/docker man maskinen til en større skjerm eller TV, vil jeg se en divx på tog, buss eller fly så vil jeg helst slippe å spørre sidemannen om jeg får hvile maskinen på fanget hans noen timer. Dessuten er maskinen da ikke lenger bærbar, men flyttbar, det samme som en stasjonær. Da går jeg heller for en skikkelig stasjonær....hehe :roll:

    8084931[/snapback]

    17" er da perfekt. XPS veier ikke stort mer enn G1 og er en fullblods spillmaskin, uten at man trenger å koble til ekstern skjerm. 19" blir kanskje litt drøyt da man trenger ganske diger bag/sekk.

     

    Edit: Tviler på om 8800 kommer med mindre enn 17", trengs nok en del plass i kassa for kjøleløsningen.

    8086539[/snapback]

     

     

    Grunnen til at de fleste maskiner med heftige skjermkort som GF7900 og 7950 har 17" er nok som du sier p.g.a kjøleløsningen. Det krever en god del plass til heatpipingen for å lede bort varmen,heldigvis så skal GF 8800 versjonen holde en ganske lav effekt, så da håper jeg at varmeutviklingen eller batterikapasiteten ikke blir noe problem. :)

  9. Hmmm, synest de fleste maskiner som blir rettet mot spillmarkedet til i dag ihvertfall burde ha GF 9700 eller 9750 med 512 Mb ram. Forhåpentligvis kommer GF8800 snart, da skal jeg fleske til med lommeboka.

     

    Jeg må ihvertfall si at det er minst en ting som jeg liker spesielt godt med Asus G1, og det er at den ikke har en stor widescreen. Widescreen synest jeg egentlig ikke hører hjemme på bærbar maskin, 15,4 er greitt nok, men 17 og 19"?? det blir bare totalt åndssvakt, og en trend som bare er dømt til å kræsje og brenne. Folk er ikke ute etter større bærbare maskiner, vil man ha stor skjerm kobler/docker man maskinen til en større skjerm eller TV, vil jeg se en divx på tog, buss eller fly så vil jeg helst slippe å spørre sidemannen om jeg får hvile maskinen på fanget hans noen timer. Dessuten er maskinen da ikke lenger bærbar, men flyttbar, det samme som en stasjonær. Da går jeg heller for en skikkelig stasjonær....hehe :roll:

    8084931[/snapback]

     

    Bare synd at Geforce 9700 og 9750 ikke finnes. :tease:

     

    Synes og at det er litt rart at du vet hvilke bærbare pcer aller folk vil ha. Husk på at alle er forskjellig, og bare fordi du ikke liker Widescreen eller store bærbare pcer betyr ikke det at alle andre i verden gjør det samme.

    8090150[/snapback]

     

     

    Hehe! GF 9700 og GF9750 finnes ikke nei?? Kanskje du bør gjøre litt research før du kommer med slike påstander. Trenger ikke å se lenger enn til Dell XPS for å finne 9700 eller 9750, for å ikke nevne en hel skog av andre merker som har begynt å bruke dette kortet.

     

    Og når det gjelder størrelsen på maskinen så tviler jeg sterkt på at det finnes mange i verden som vil ha en maskin med 19" eller større, da har de isåfall aldri hørt om stasjonær pc.

     

    Widescreen er helt greitt nok det, men når en "bærbar" maskin ikke lenger er praktisk å drasse med seg eller å bruke på offentlige plasser, så tror jeg de fleste begynner å bruke hodet istedet for å følge denne "Hypen". Det gjelder da ikke alle har jeg forstått :p

  10. Hmmm, synest de fleste maskiner som blir rettet mot spillmarkedet til i dag ihvertfall burde ha GF 7900 eller 7950 med 512 Mb ram. Forhåpentligvis kommer GF8800 snart, da skal jeg fleske til med lommeboka.

     

    Jeg må ihvertfall si at det er minst en ting som jeg liker spesielt godt med Asus G1, og det er at den ikke har en stor widescreen. Widescreen synest jeg egentlig ikke hører hjemme på bærbar maskin, 15,4 er greitt nok, men 17 og 19"?? det blir bare totalt åndssvakt, og en trend som bare er dømt til å kræsje og brenne. Folk er ikke ute etter større bærbare maskiner, vil man ha stor skjerm kobler/docker man maskinen til en større skjerm eller TV, vil jeg se en divx på tog, buss eller fly så vil jeg helst slippe å spørre sidemannen om jeg får hvile maskinen på fanget hans noen timer. Dessuten er maskinen da ikke lenger bærbar, men flyttbar, det samme som en stasjonær. Da går jeg heller for en skikkelig stasjonær....hehe :roll:

  11. Hadde D-link 624+ før, og jeg hadde samme problemet med at jeg datt ut av nettverket minst en gang på 30 min. Oppgraderte firmwaren, men dette gjorde lite utslag. Fikk høre at det var en fabrikkasjonsfeil i strømforsyningen som fulgte med, og at jeg kunne få en ny tilsendt. Desverre flyttet jeg fra denne plassen før jeg fikk testet den nye strømforsyningen, så jeg veit ikke om det var dette som var problemet, men det kan jo være greitt å være oppmerksom på dette dersom problemet vedvarer.

  12. Jeg må le...snakk om nerdekuk

     

    muhahaha  :p

    5019552[/snapback]

     

    Det eneste dumme her er at du røper gang på gang at du ligger på fjortiss nivå :whistle:

     

    Hvis du er dataingeniør  så har jeg gått på månen  :roll:

    5019641[/snapback]

     

    Hehe, ok, jeg bøyer meg for psykologen!! Jeg har ikke lov til å komme med barnslige utspill siden jeg er ingeniør.

     

     

     

    Tviler dog på at du har gått på månen. :roll:

  13. Dataingeniør?? Huff nå har jeg så mye jeg kunne si til deg "Dataingeniør" men jeg lar dette være for nå ler så mye at jeg ikke klarer å skrive lenger :D 

    Ha en god kveld Dataingeniør :D  :D

    5019496[/snapback]

    Ja, helt enig. Du var ganske latterlig der... :D

    En kar på 37 år som sitter og nerder seg så mye rundt en sak som du, har sikkert mye annet gående i livet sitt.

     

    Skal heller trekke meg tilbake å se en god film med mitt konge surroundanlegg. Så kan du jo kanskje åpne vinduet og trekke deg tilbake til den fenomenale 17" maskinen din.

     

     

    Jeg må le...snakk om nerdekuk

     

    muhahaha :p

  14. Tror ikke du tok min heller...

     

    Jeg skriver ikke at det er FANTASTISK å se en Dvd på en 17 Wide men kontra 15 4.3 så blir det som natt og dag...

    5019115[/snapback]

     

    Som sagt, hver sin mening om den saken. Visst du synst det er verdt å sitte med et Roland Keyboard på fanget i et kollektivt kjøretøy be my guest.

     

    Har prøvd det før og det er ikke værdt det. Det er stort, bråkete og det har som regel ikke noe batteritid å skryte av.

     

    :tease:

    5019206[/snapback]

     

    Jeg har nesten 4 timer batteritid men min Dell 9300, og dette er godt nok for de fleste...

     

    At du har sittet i et kollektivt kjøretøy en gang, og bruker din påstandt etter dette sier vel nok...

     

    Jeg skal la være å bli ufin!! Du prøver tydligvis på dette, og jeg lar teknologi og kunnskap ta knekken på dine kunnskaper...

     

    NB- Sitat slutt

    5019303[/snapback]

     

    Hehe!

     

    Nettopp, du har vel fått pappa eller mamma til å kjøre deg hvor som helst :cool: .

    Trist å se at du ikke har erfaring med dette. Kanskje en dag blir du tvunget til å prøve det. Typisk at du prøver å rettferdigjøre laptopen din, men jeg klarer faktisk å ta et objektivt standpunkt med tanke på at det ikke var min laptop jeg brukte, og derfor ikke bryr meg stort om dette.

     

    DU og dine kunnskaper tar knekken på seg selv.

     

    Bare glad for at det er mange erfarne folk her som ser på denne saken med nøytrale øyne og som faktisk har en humoristisk sans. :tease:

    5019364[/snapback]

     

    Jeg kjører nok selv da jeg er 37 år, og jeg gir deg min mening.

     

    Det må være surt å ha din innstilling om at din menig er KUN den rette...

    5019407[/snapback]

     

     

    Kjempefint at min mening deles av de fleste da. Dessuten er jeg dataingeniør og har solgt widescreen skjermer lenge nok til å vite hva jeg snakker om. Uansett så kommer det sikkert til å være folk som både enige og uenige i begges standpunkt Dersom du absolutt må ha en bærbar med widescreen så kjøp en maskin med 15,4 " da for svingende.

     

    Var ikke meningen å lage storoppstyr av denne saken, synest bare at widescreen hører hjemme i stuen i godt selskap av et konge Hi-fi anlegg. Det er min mening, thats all.

    :hrm:

  15. Tror ikke du tok min heller...

     

    Jeg skriver ikke at det er FANTASTISK å se en Dvd på en 17 Wide men kontra 15 4.3 så blir det som natt og dag...

    5019115[/snapback]

     

    Som sagt, hver sin mening om den saken. Visst du synst det er verdt å sitte med et Roland Keyboard på fanget i et kollektivt kjøretøy be my guest.

     

    Har prøvd det før og det er ikke værdt det. Det er stort, bråkete og det har som regel ikke noe batteritid å skryte av.

     

    :tease:

    5019206[/snapback]

     

    Jeg har nesten 4 timer batteritid men min Dell 9300, og dette er godt nok for de fleste...

     

    At du har sittet i et kollektivt kjøretøy en gang, og bruker din påstandt etter dette sier vel nok...

     

    Jeg skal la være å bli ufin!! Du prøver tydligvis på dette, og jeg lar teknologi og kunnskap ta knekken på dine kunnskaper...

     

    NB- Sitat slutt

    5019303[/snapback]

     

    Hehe!

     

    Nettopp, du har vel fått pappa eller mamma til å kjøre deg hvor som helst :cool: .

    Trist å se at du ikke har erfaring med dette. Kanskje en dag blir du tvunget til å prøve det. Typisk at du prøver å rettferdigjøre laptopen din, men jeg klarer faktisk å ta et objektivt standpunkt med tanke på at det ikke var min laptop jeg brukte, og derfor ikke bryr meg stort om dette.

     

    DU og dine kunnskaper tar knekken på seg selv.

     

    Bare glad for at det er mange erfarne folk her som ser på denne saken med nøytrale øyne og som faktisk har en humoristisk sans. :tease:

  16. Tror ikke du tok min heller...

     

    Jeg skriver ikke at det er FANTASTISK å se en Dvd på en 17 Wide men kontra 15 4.3 så blir det som natt og dag...

    5019115[/snapback]

     

    Som sagt, hver sin mening om den saken. Visst du synst det er verdt å sitte med et Roland Keyboard på fanget i et kollektivt kjøretøy be my guest.

     

    Har prøvd det før og det er ikke værdt det. Det er stort, bråkete og det har som regel ikke noe batteritid å skryte av.

     

    :tease:

  17. Joda jeg har erfaring med 17" Widescreen, men har heller valgt å drasse med meg en lettere laptop når jeg skal se film, grunnet at det ikke har så mye å si for meg om det er widescreen eller ikke på skjermer av så liten dimensjon. Tror ikke på at du får så utrolig mye ut av å se film på en 17" laptop skjerm uansett.

     

    Men men det er vel hver sin smak, jeg velger ihvertfall å vente til jeg kommer i nærheten av større fremvisere visst jeg har tenkt å se en god film. Synst det blir for dumt å sitte på bussen å lage gnagsår i nabopersonen bare for å se en film...hehe :!:

    5018973[/snapback]

     

    Vel poenget med wide kontra 4.3 er at Dvd blir fremvist i en 16.9 fremføring...

     

    Hvis dette er tungt for deg å forstå, så blir dette en dum diskusjon.

     

    Hvis du med hånden på hjertet kan si at en Dvd film ikke blir bedre med Wide, så kan ikke jeg diskutere dette med deg viderer :no:

     

    Beklager men du tar fullstedig feil...

    5019043[/snapback]

     

    Hehe! Seriøst??

     

    Tror ikke du tok den.

     

    Jeg har aldri sagt at film ikke er bedre på widescreen enn på 4:3, for det er det jo ingen tvil om, men at det er så fantastisk bra å se en film med en widescreen på 17" ynkelige tommer i forhold til en 15" 4:3 er veldig "overrated" å påstå.

  18. Joda jeg har erfaring med 17" Widescreen, men har heller valgt å drasse med meg en lettere laptop når jeg skal se film, grunnet at det ikke har så mye å si for meg om det er widescreen eller ikke på skjermer av så liten dimensjon. Tror ikke på at du får så utrolig mye ut av å se film på en 17" laptop skjerm uansett.

     

    Men men det er vel hver sin smak, jeg velger ihvertfall å vente til jeg kommer i nærheten av større fremvisere visst jeg har tenkt å se en god film. Synst det blir for dumt å sitte på bussen å lage gnagsår i nabopersonen bare for å se en film...hehe :!:

  19. Hvilket tidsperspektiv snakker vi om? 1 uke / 1 mnd ? lenger?

     

    Den så jo utrolig lekker ut. Men kan vel neppe kalles bærbar lenger.

    4991510[/snapback]

     

    Helt enig!

     

    Jeg synest også at denne maskinen ser veldig rå ut spesifikasjonsmessig. Jeg har gått frem og tilbake og vurdert M5700 eller M570..osv. Jeg har sinnsykt lyst på en bærbar med enten X800 eller Nvidia 7800, men pakket inn i ett så stort chassis??

     

    Først og fremst forstår jeg ikke hva som feiler bærbar verdenen når man begynner å koble inn widescreen i bærbar pcèr. Hvem er det som synest at en widescreen skjerm på under 32 el 36 tommer er noe stas å se på? Vil man se film på bærbar pcèn så får man ikke noe super effekt uansett om man sitter å ser på en 15" SXGA eller en 17 WSXGA believe me, jeg har prøvd begge deler (Har hatt ulike bærbare i 10 år)

     

    Vil man se film så kobler man maskinen til en TV/ Prosjektør enten med S-video,VGA eller DVI.

     

    En ekte gameentusiast har som regel en større ekstern skjerm å koble til hjemme, enten i form av en standard CRT skjerm eller en større LCD Widescreen med ca 12 ms responstid.

     

    Sitter man på en plass uten mulighet for tilkobling til annet utstyr Eks. en buss eller Tog, så opptar jo man ikke 2 seter eller et helt bord bare for å se en film. Dette ser jo for det første helt DUST ut, og så må man jo påtvinge alle andre i nærheten å se på filmen el. annet i tillegg

     

    Grunnen til at denne maskinen er så stor er jo grunnet i at skjemkortet trenger mye plass til kjøling, men ett 17" widescreen chassis? Nei tror ikke det. Det må gå ann å fikse ett standard chassis med en 15" skjerm til dette. Bare å gjøre chassiset litt tykkere i værste fall.

     

    Hva med SHG Note 9100?? Hvorfor ikke fikse denne maskinen med X800 eller 7800?? Er det virkelig så stor forskjell i varmeutvikling fra X700 til X800 f.eks??

     

    Jaja, måtte bare få losset dette av brystet..... :hmm:

  20. Har selv kjøpt en shg 8600 maskin nå...

     

    Dette er den beste meskinen jeg noen gang har prøvd

     

    Hyper rask i windows....

    Utrolig bra til spilling..

    Utrolig bra til generelt alt og ikke minst prisen som ligger på under 14000 lapper...

     

    Jeg har selvsagt den beste med 2 gig ram, 2,0 ghz prosessor og 100 gig harddisk....

    Det spørs bare hvor mye penger du vil bruke...

     

    Og den er bare lekker!!

     

    Anbefales på det varmeste.... :love:

    Heisann!

     

     

    Jeg har en kompis som også har kjøpt SHG Note 8600, men han sliter fortvilt med maskinen. Maskinen har en stygg tendes til å fryse etter en stund enten man er i windows eller i et spill. Første trodde vi at det bare var å flashe BIOSEN får å fikse problemet, men det viste seg å ikke fikse så mye utenom skjermkortet (Geforce 6600 GO 128 mb ram) som forøvrig har en helt sinnsyk bra ytelse. Kjører Ultra High med full anti aliasing på både Far Cry, HL2 og Doom3. Jeg kan bare inbille meg hva 256 ram kan utgjøre på dette kortet.

     

    Uansett så er problemet vedvarende, og kjenner en person nr 2 som også har problemer med sin maskin, men den maskinen ville ikke engang installere XP uten å fryse totalt, så jeg regner med at hele gjengen sender maskinene sine tilbake iløpet av denne uken desverre, og enten bytter den opp i en lik modell eller får pengene tilbake.

     

    Du har vel ikke tilfeldigvis hatt noe problem med denne maskinen som du har fått ordnet på en spesiell måte?? eller noen andre der ute? Trenger feedback på dette snarest før maskinene returneres.... :(

  21. Skjermkortet (X700) ligger vel omtrent likt med geforce 6600 go, varmeutviklingen under spill er som forventet, det støyer og blåser når man kjører krevende spill.

    Hvis du nevner noen av de spillene du kunne tenkt deg, kunne jeg testet det for deg.

     

    Jeg synes den så absolutt er verdt pengene, eneste som irriterte meg litt er at det står at den har støtte for xD kort med den innebygde minnekortleseren, noe den ikke har.

    Kommer nok til å kjøre en god del Battlefield 2. Ellers så kan det jo hende at jeg kommer til å reinstallere HL 2 og Far Cry igjen bare for å se hvordan det går med Ultra High Graphic:))

     

    Snart kommer det jo go spill på løpende bånd som f.eks Call of Duty 2 og F.E.A.R, så det blir sikkert nok av tung skyts framover.

     

    Minnekortleser er ikke så veldig nøye med så lenge den støtter MMC og SD.

     

    Hadde en Cl - 1557 fra Whitebox tidligere. Var veldig fornøyd med denne, Hadde 1.7 (Banya) Centrino med 1024 ram og Radeon 9600 (64 mb), 7200 Rpm Hitachi Travelstar 60 gig hd. Denne maskinen kjørte Far Cry og Hl 2 svært bra med tanke på at jeg egentlig burde ha dobbelt med skjemminne.

     

    Nå har jeg imidlertid solgt denne og er på jakt etter en ny maskin, og denne bør ha massevis av power. Skal minst ha 2.0 prosessor og 2 gig ram, samt 256 Ram skjermkort, så jeg leter nå etter det beste kjøpet, men jeg vil helst ikke handle mere hos Whitebox siden de suger så jævlig på alt som heter support og kundeservice, dessuten er de ikke billigst lenger heller.

  22. Hei!

     

    Jeg vurderer også den SHG 9100 maskinen til rundt 12000, eneste problemet er at jeg er usikker på hvordan X700 (256 Mb) skjermkortet fungerer i sammenligning med Nvidia sitt Geforce 6600 Go 256 ram?, og nå begynner jo kort som Ati X800 og Nvidia 7800 GTX å bane seg vei inn på bærbar markedet.

     

    Jeg er veldig avhengig av et godt skjermkort fordi jeg kommer til å bruke maskinen til en god del tunge spill.

     

    *Hvordan fungerer SHG 9100 til dette?

     

    * Hvordan er varmeutviklingen?

     

    * Er den værdt pengene?

     

     

    :hmm:

×
×
  • Opprett ny...