Gå til innhold

Li0N

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Li0N

  1. Heisann, jeg kjøpte meg et logitech c922 for litt siden og fikk med en kupong for 3 måneder med XSplit premium på en verdi av ca 25$. Jeg har blitt vant til OBS og har derfor ingen bruk for XSplit, men tenkte at jeg kanskje kunne få noen skins eller noe for den  :)

    Om du er interessert så add meg/ send melding på steam: http://steamcommunity.com/id/zyncxs/

    -Mvh Vetle  :)

  2. 6. Oppsigelse 

    Kunden kan når som helst si opp SWAP-avtalen. Ved oppsigelse avsluttes SWAP-avtalen og avtalen om SWAP Skjermforsikring. Telefonen kan da heller ikke byttes. 

    Avsluttes det løpende mobilabonnementet grunnet betalingsmislighold eller annet mislighold regnes SWAP-avtalen også som avsluttet. Kunden vil motta sluttoppgjør fra Telenor for gjenstående krav. Kunden vil da ikke kunne bytte inn telefonen, og telefonen vil ikke være dekket av SWAP Skjermforsikring.

     

    https://www.telenor.no/privat/vilkar/swapvilkaar.jsp 

    Tusen takk, men betyr det at jeg må betale det som gjenstår på telefonen?

  3. Hei, jeg har et telenor swap abbonement. jeg har hatt det i omtrent en måned, men jeg har fått et bedre tilbud. går det an å avslutte det mer uten å betale resten ved å sende tilbake telefonen? (telefonen har ingen skader, den har hatt på seg deksel og skjermbeskytter fra dag 1 OG jeg har originalemballasjen) Trenger folk som vet noe, ikke folk som "antar" at det ikke går. 

     

    -"Velt3"

  4. Hei, Jeg bestilte og har nettopp mottatt min nye Huawei P9 (Anbefales), så kommer det store spørsmålet. Deksel. Jeg har egentlig tenkt til å bestille fra ebay, siden det er en god mengde deksler der, men jeg vet ikke hvem jeg egentlig vil ha... Hvis noen har noen tips/erfaringer med noen deksler til P9 så takker og bukker jeg for det!

     

     

    -Vetle

     

  5.  

     

    Er ikke noe unormalt og bruke 5.1 GB med ram. har en Bærbar som har like mye ram og den bruker helt det samme med steam og spotify og en nettleser oppe

    jeg hadde dette problemet tidligere også, men da måtte jeg bare defragmentere harddisken (noe som ikke hjalp denne gangen), men etter at det ble fikset gikk RAM-bruken fra 60-90% ned til 15-20%. så det er definhitivt noe galt her
    Da får du undersøke videre med noe annet enn taskmanager som nevnt.

    Hovedårsak er bug i programvare som allokerer mere minne enn det behøver.Men for å finne ut av det må du benytte andre verktøy.

     

    Kan du gi eksempler? har prøvd det meste, men tar alltid i mot råd i tilfelle det noe jeg ikke vet om

  6. Du har kanskje et program med memory leaks , chrome har vært kjent for det tidligere med flere faner. Men da går man tom for minne.

    Og så er mye som kan være vekslet ut fremdeles okkupert i minne. Så sett system styrt vekselfil om du har endret på default innstillingene.

    Du har fremdeles over 2GB ubrukt så det er kanskje alt i orden.

     

    Høy minnebruk , hva legger du i det ?

    Studer prosesser med systeminternals tools , da får du bedre oversikt

    https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb795533.aspx

    I "høy minnebruk" mener jeg at mye minne er brukt uansett tid som som kan være et stort problem når jeg driver med gaming/photoshop o.l

  7. Er ikke noe unormalt og bruke 5.1 GB med ram. har en Bærbar som har like mye ram og den bruker helt det samme med steam og spotify og en nettleser oppe

    jeg hadde dette problemet tidligere også, men da måtte jeg bare defragmentere harddisken (noe som ikke hjalp denne gangen), men etter at det ble fikset gikk RAM-bruken fra 60-90% ned til 15-20%. så det er definhitivt noe galt her

  8. Hei, jeg er 14 år og elsker basketball (spiller det hver dag) og skal kjøpe meg mine første "basketball- sko" de skal brukes til å spille basket mye, ute. Har sett på litt forskjellige, men er litt usikker med tanke på at de skal brukes ute selvom det er vår/sommer/høst. Har noen noe tips så takker og bukker jeg for det!

    PS: Helst Lebron eller Jordans

     

  9.  

    Med asus og msi betaler du 3000kr for em lemet. Hilsen en som har hatt rog, msi og multicom.

    Billigste 970M er Multicom med 100kr over msi og 400 kr over Asus rog. Men da teller jeg ikke med at OS må kjøpes.

     

    Har selv bestilt en Asus rog, men en multicom gaming laptop har jeg hatt før og makan til elendig byggekvalitet skal man lete lenge etter. Stygg og basic design på den også, mye viftestøy, overoppheting osv.

     

    Men det er opplevelse. Mener det er greit å betale den lille differansen for bedre kvalitet.

    hvilken pc anbefaler du da? Send link er du grei
×
×
  • Opprett ny...