Gå til innhold

ree3110

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ree3110

  1. En god aktiv sub fungerer bra i din bil, men det er mye drit å få tak i, så sjekk opp litt før du kjøper. Selv så vil jeg anbefale denne: http://www.iceaudio.no/index.php?func=varer&vnr=16127

    Ja har sett litt på den selv, men jeg lurer litt på hvor mye det hadde kostet meg totalt dersom jeg itell måtte fått fagfolk til å montere den + ledninger, vil ikkje bruka mye mer enn 5k totalt, tror du det hadde vært realistisk?

    Og hva er det jeg bør se etter på forskjellige aktive subber når jeg leter?

  2. Hva med å kjøre en egen forsterker på SUB'en? Pass eventuelt på at denne forsterkeren får korte og tykke power-kabler. Om ikke anlegget ditt har en egen linjeutgang for SUB, så kan du hente det ut fra en av (eller begge) kanalene via et filter.

    Hei, jeg tror ikke at standard stereoen i en golf v, RCA300 tror jeg, har linjeutgang for sub.. Men hva er bedre med enn sub + forsterken, istedenfor en aktiv sub med forsterker innebyg? (de aktive pleier å være mye midre, som jeg syns er bra)

  3. Hei, jeg har en golf V som bare atm har standard anlegget, men sleve bassen på det virker å være litt slitt/sprengt og er ikke noe bra lenger, men jeg har sett på folk som kunn har en aktiv subwoofer i bagasjerommet som virker veldig bra. PS: jeg har null peiling på bilanlegg, bare så det er sagt :D

    SÅ jeg lurer på hvordan det vil bli hvis jeg monterer en sub i golfen min nå, pluss at jeg har standardanlegget, hvordan vil det spile? er det mulig å skru av bassen fra original anlegget og bare bruke subwoofer bassen? Er det noen som har forslag til en GREI sub å ha baki bilen, vil ikke ha noe dyrere enn 2000-2500 ca. og bør ikke være så altforstort heller.
    Har sett på denne f.eks er kampanjepris også nå: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=184&katid=31&id=

    Er det noen som har erfaring med hvor mye det ville kostet meg å fått det montert av fagfolk f.eks på bilradiospes eller bass brothers?

    Tusen takk for svar! :DD

  4. Hei, er på jakt etter en ny flatsjerm til stuen vår, sitter ca 3m fra tven, å har sett på tver i ca 50-55 tommer. Prisen bør helst være under 10k og over 4-5k, Ser etter en bra tv gjerne med smart funksjoner, led og bra bilde. 3D derimot er ikke noe som vil bli brukt og ikke nødvendig.

    Har fra før av ett Sony hjemmekino anlegg, så vett ikke om det hadde vært lurt eller ei å kjøpt tv også fra sony, eller har det ikke noe å si?

    Har sett på denne tven her feks: https://www.komplett.no/samsung-55-uhd-led-smart-tv-ue55hu6905/811970#!tab:extra
    Eller: https://www.hifiklubben.no/tv-og-hjemmekino/uhd-tv-led-tv/sony-kdl-50w828bb-led-tv/?utm_source=prisjakt.no&utm_medium=cpc&utm_campaign=productfeed&utm_content=SONYKDL50W828BB

    Takk så mykket for svar! :DD

  5. Ettersom jeg meget nylig har vært på sesjon selv, anser jeg meg selv som rimelig kompetent til å besvare dette spørsmålet.

     

    Hele sesjonen starter med litt informasjon, før diverse tester, legesjekk og en prat med sesjonsoffiseren. Gjør ditt beste på alle tester, utenom løpetesten, hvor du gjerne kan gi deg litt tidligere enn du normalt ville gjort. Det er ekstremt enkelt å se om en person gjør sitt beste eller ikke på disse testene, utenom kanskje løpetesten. Blir du gjennomskuet, er det en større mulighet for at de sender deg inn på pure faen, enn hvis du gjør det skikkelig.

     

    Uansett, for at du skal slippe sesjon, er det ganske enkelt. Det første sesjonsoffiseren spurte meg om da jeg kom inn, var hvordan det var med motivasjonen. Uavhengig av mitt svar til det, er det bare for deg å si rett ut at du overhode ikke vil inn. Motivasjon er noe Forsvaret legger utrolig høyt nå for tiden, ettersom såpass få kommer inn, sammenlignet med antallet som vil. Dette bør fungere rimelig fjellstøtt.

     

    Skulle det derimot ikke fungere, og du likevel blir kaldt inn, er det ikke verre enn å søke om utsettelse pga studier, hvis du skal studere. Da får du studert først, og muligens tjenestegjøre etter det. Det er dog langt ifra sikkert at du må tjenestegjøre i det hele tatt, om du først får det utsatt.

    Åjaa takk for svar, har søkt på uis også nå så regner med det hjelper litt, ettersom det viser seriøsiteten i det at jeg sier at jeg vil studere rett etter vg3 å at jeg ikke vil inn, skal btw inn på sesjon imorgen :)) skal gjøre mitt beste, men kommer ikke til å presse meg like hardt på løpstesten, som jeg hadde gjort hvis det feks var en test på skolen :)

  6. Hei, jeg skal montere aux i golfen min, jeg har ikke lyst å bytte ut hele spilleren, og har sett på dette altarnaltivet http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=9946&katid=1228&id= og dette: http://www.doubleapex.co/products/aux-port-aux01 (likte best det andre) er det noen som vett om det vil fungere i spilleren min (se bildet)? Og om det evt. er så lett å montere at jeg slipper å få folka på bilradiospes. til å gjøre det for meg?

    Takker for svar ! :D

    Tenkte å ha den slik som på dette Bildet.

    post-375353-0-19749000-1425819886_thumb.jpg

  7. Heisann

     

    Nå vet jeg ikke hvordan det funker med sesjon 1 og 2, ettersom jeg bare hadde en sesjon. Men vil regne med at du vil få snakke med en sesjon offiser på del 2. Hvor du snakker blant annet om motivasjon osv. Du kan da forklare at din motivasjon har forandret seg siden sesjon del 1. Men at du forteller det betyr ikke at det er 100% sikkert at du slipper. Du kan også ta opp dine planer om utdannelse. Hvis du mest sannsynlig vil ha fått studieplass før du skal inn, så kan det hende sesjon offiseren tar hensyn til det. Og legger opp til at du skal inn etter endt utdannelse. Jeg skulle ta lærling tid og fagbrev, ble da spurt om hvilket år jeg forventet å være ferdig. Jeg ble da kalt inn rett etter at jeg var ferdig med fagbrevet (passet jo perfekt for meg).

     

    Du kan søke utsettelse av militæret når du har fått bekreftet studieplass. Forsvaret vil da respektere det. De vil kanskje sende ny innkallelse hvert år, men da er det bare å sende inn ny bekreftelse på at du fortsatt studerer, og du vil få ny utsettelse. Men mest sannsynlig vil de vente etter du er ferdig med utdannelsen.

     

    Hva sannsynligheten er for at du blir kalt inn etter endt utdannelse er veldig vanskelig å si noe om. For det er mer eller mindre helt tilfeldig. Broren min gikk 5-årig juss-studie. Etter han var ferdig med utdannelsen så ble han ikke kalt inn til førstegangstjeneste. Men noen år senere ble han kalt inn til sivilforsvaret. Men har hørt om andre som har blitt kalt inn rett etter at utdannelsen er ferdig. Avhenger litt om hvor gammel du er når du er ferdig med studiet ditt.

     

    Håper dette svarer på det du lurer på. Er det noe mer så er det bare å spørre.

    Takk for bra svar, det er slik jeg har selv forstått at det fungerer, mange som bare faller helt bort ifra forsvarets register etter de har endt studiet og aldri hører fra dem igjen, mens andre må inn som du sier etter studiet. Men må jeg inn kommer jeg nok til å søke meg inn på universitetet og etterpå sende uttsettelsesøknad til forsvaret pga studieplass :)

    Så får seg se om motivasjonen har steget til jeg er ferdig på universitetet og kanskje jeg da vil inn igjen.

  8. Hei, jeg er blitt innkalt til sesjon del 2 nå, jeg er på siste året i vgs (18år), og da jeg svarte på sesjon del 1 for 1 år siden eller noe svarte jeg at jeg var nokså motivert til førstegangstjeneste, men det har desverre endret seg etter at jeg fant ut hva jeg ville studere på universitetet (og at jeg anskaffet meg egen bil), og jeg er nå mer interessert i å ta inginørutdanning (3-5år) rett etter vgs.

    Så jeg lurer på hvordan jeg bør gå frem på sesjon del 2 for at de ikke skal ta meg inn, og kan jeg søke om utsettelse av millitæret etter jeg har komt inn på studiet jeg vil gå på? Og er det stor sjangs for at jeg da må inn i forsvaret etter utdanningen/utsettelsen eller pleier de å bare la det gå?

    Tuusen takk for gode svar :)

×
×
  • Opprett ny...