Gå til innhold

aaleby

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aaleby

  1. Samsung 65" Q8FN kommer på tilbud til 14995 i morgen 20/11, mens Sony XF9005 allerede er satt ned til samme pris.  Har forstått det slik at Q8FN har kant-edge, som svekker evnen til å produsere nyanser i svart.  Merker at det er lett å se seg blind på den heftige prisreduksjonen til Q8FN (18 000), men det i seg selv sier åpenbart lite om selve bildekvaliteten.  Hvilken av disse to bør man gå for dersom bildekvalitet trumfer design, lyd og alt annet?

  2. Så på den selv, ser ut som det er forskjell på Q8DN (som ble testet på tek.no og ikke har one connect) og Q8FNAT som selges på Elkjøp.

    Bedre enn XF9005?

     

    Denne har kant-edge, så da er spørsmålet til guruene på forumet (planlegger å kjøpe TV`en selv); hvor god bildekvalitet er det egentlig på denne TVen?  Forstår det slik at man betaler noe mer for design kontra Q8DN, hvor man i større grad får hakket bedre bildekvalitet for pengene.

  3. LG 65" Super UHD 65SK8000 er blitt satt ned fra 19 990 til 11 990 hos komplett.no.  Er dette en TV som anbefales?  Kjøper ny firkantboks stort sett hvert tiende år, oppdaterer meg lite innimellom der og er derfor rimelig blank.  Bryr meg lite om hvor bra/dårlig bildekvaliteten er sett fra siden, ser stort sett på serier, men hender at PS4 blir benyttet i stor skala.  Lydkvalitet er helt underordnet.

     

  4. Et forhold på 11 år ble i dag avtalt avsluttet. Vi har en felles datter på 7 år. Ingen uvennskap, men begge er i det store og hele enig om at nok er nok (hun i sterkere grad enn undertegnede). Forut for dette har vi planlagt å flytte tilbake til hennes fødested. Dvs; min x og vår felles datter flyttet rett over nyttår, hvorav jeg pdd ikke har fått ordnet meg jobb. Jeg har mao, i min totale mangel på kynisme (dessverre), gitt fra meg muligheten til å vinkle situasjonen over til mitt eget beste.

     

    Dette skaper noen problemer: Jeg kan i utgangspunktet ikke på noen som helst måte tenke meg å bo alene på dette tettstedet. Kjenner alt for mange og de jeg kjenner er nært knyttet opp mot x`ens familie på den ene eller andre måten. Kort sagt; tanken på å leve i et lite samfunn hvor alt minner meg om det jeg en gang hadde, samtidig som jeg vil ende opp som paranoid i forhold til om jeg egler meg innpå hennes territorium dersom jeg selv skulle forsøke å skape meg et nettverk, gjør at flytting i utgangspunktet er en no-go.

     

    Problemet er da min datter, et sjarmtroll som betyr alt for meg. Og spørsmålet, sett at jeg ikke kommer meg over den psykiske flyttesperra; dere som selv har gått med på å ha ungen kun annen hver helg.. hvordan overlever dere hverdagene? Var det et valg dere tok eller tvang ved at mor fikk foreldreretten?

     

    Til alle andre: er jeg helt ute å kjøre?

     

×
×
  • Opprett ny...