Gå til innhold

Jade

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jade

  1. Du burde gå i butikk og prøve. Kanskje du har en kropp som en spesiell jakke ser kjempebra ut på (og ta gjerne med en venninne til å bedømme, og ikke svelg det pene de butikkansatte sier uten å se selv.)

    Er enig med han over at den hadde finest snitt, men den greia i halsen virket litt spesiell.

  2. Visst du er snart ferdig med 6 år studie, så er det jo bare å gjøre seg ferdig.

     

    IT-jobb er jo ett veldig vidt begrep, så hva du egentlig mener er ikke nødvendigvis det en annen person tenker på. Som nevnt over, er domenekunnskap veldig viktig, i særs om IT-produktet som skal lages er beregnet for en spesiell nisje.

     

    Økonomiprogrammer er ett eksempel, da firmaer som leverer dette behøver fagfolk med både økonomi og systemutviklingsbakgrunn.

    Tenker på utvikling, ikke drift. :)

     

    Jepp, skal gjøre meg ferdig med studiet, spørsmålet er om jeg skal ta 80 studiepoeng til i informatikk/ingeniør-fag for å få den bachelor-graden i tillegg. :ph34r: Eller om det klarer seg med det jeg har..

  3. Ja, medisinstudiet er 6 år. Problemet er at vi ikke får noen grad etter 3 år, det gjør de forøvrig i Bergen til høsten. Derfor har alle karriereveiledere sagt at jeg burde fortsette for å få en grad.

    Jeg går ikke på UiO dessverre, og mange av fagene mine inngår mer i ingeniør enn informatikk, så har rundt 80 informatikk-studiepoeng jeg mangler. :glare: Blir et intensivt år isåfall, hehehe!

     

    Jeg kan jo få det til, hadde bare vært digg å jobbe istedet.



    (Til Deaf: Jeg vil ikke bruke tråden til å fortelle om forskjellen på å jobbe som lege og med IT, da ulike personer har ulik smak. Hvilken arbeidsmåte man liker kommer rett og slett an på enkeltpersoners interesse. Jeg vil ikke si at noe er bedre enn noe annet, bare hva som passer for meg. :) Eventuelt send meg en PM.)

  4. Tusen takk for svar. Det er nettopp en lignende "mixed" sommerjobb mellom medisin og IT jeg skal ha nå i sommer. :) Det vil si ikke legearbeid, men data. Ikke Sintef, da.

    Men jeg tenker at uansett hvor jeg skal jobbe, så kunne det jo være greit å ha en bachelor i IT også? Tenker at hvis jeg en vakker dag i fremtiden avanserer i gradene, eller skal jobbe i konsulent-selskap, så vil kanskje kollegaer eller kunder bli skeptiske om jeg ikke har en IT-grad på papiret.
    Det blir bare så mange ekstra eksamener for å få det..og ekstra tid. :hmm:

  5. Hei!

    Jeg går medisinstudiet og er snart ferdig, men har også hatt en interesse for data.
    Har tatt datafag for ca. 80 studiepoeng på universitetet.

    Mot slutten av medisinstudiet merker jeg at jeg ikke liker lege-praksis-arbeid så godt, men elsker data. Eller, det er noe jeg har tenkt lenge, men det er ganske mye press imot å slutte på studiet når man har kommet så langt. Alle karriere-rådgivere jeg har snakket med har også sagt at jeg ikke bør slutte fordi jeg kom til å få så mange muligheter. Hvor rett de har, vet jeg ikke.

    Heldigvis har jeg fått litt hinting om lovende tverrfaglige jobb-tilbud fra arbeidsgivere, og også fått relevante sommerjobber, med studiet og de datafagene jeg har. :)
    Jeg gleder meg mer til å jobbe i sommer enn til å ha ferie, og trives godt i IT-miljøet, og det burde være et godt tegn på at fagfeltet er riktig.

    Men det store spørsmålet i denne tråden er:

    -Bør jeg ta enda fler fag for å skaffe en bachelor-grad tilsammen, f.eks. i informatikk?

    Selv om de arbeidsgiverne jeg har snakket med synes det virker greit slik det er nå, så tenker jeg jo en del på fremtiden. Kan jo være lurt å ha en grad i IT.
    Problemet er at jeg er nokså lei av å studere generelt etter et hardt studie, så er veldig motivert for å jobbe.

    Hilsen undrende jente.
    Ps. ikke gjør for mange facepalms over studievalget mitt. Teorien var interessant, arbeidsmåtene not so much. ;):ermm:

×
×
  • Opprett ny...