Gå til innhold

BX3.KenshiN

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BX3.KenshiN

  1. Jeg har aldri forstått hvorfor man skal spille spillene på original-språket hvis man allikevel ikke forstår det. Det gjelder i hvertfall manga/japansk...

     

    Teksten på Engelsk men språket på Japansk, fordi engelsk voiceover blir så sykt jalla. Innlevelsen blir som et dårlig teaterstykke man blir tvingt til å være med i på ungdomskolen. De er generelt flinkere med innlevelse i spill

  2. Vi hører jo mange store selskaper utsette spillene sine, det er jo ikke en negativ ting. Bedre å få et spill som er tilnærmet ferdig enn noe som er halvferdig.

    (basically de fleste "early access" spillene på markedet per nå.

     

    Får litt Division vibes fra Anthem. Liker open world men det må være nok å gjøre så det ikke bare blir store tomme områder fylt med noen tilfeldige fiender.

    Borderlands har jo en suksess på looter shooter, artig story, orginale karakterer etc. Selv med store maps har de klart å benytte seg av quests og tilleggspakker / updates til å gjøre spillet spennende for spillerbasen sin i årevis etter lansering.

     

    Spent på hva de byr på når det kommer til eventer(seasons feks.) world bosses og eller instances

  3. Folk klager på å måtte betale for DLC'er.

     

    Dere husker vel godt at N64 spill kostet 600 kroner i sin tid right?

     

    Og med tanke på at prisen ikke har steget men valuttaen har så burde spill kostet 1k om det skulle fulgt kursen, (gjerne rett på meg her men)

     

    Synes det er kult at de er villige til å prøve seg frem. Og gjør de som AAA titler med å kjøre kvantitet over kvalitet mistet nintendo sine solide fans, som er egentlig grunnen til at konsollene selger, for Wii u var ikke akkurat den konsollen forbrukerene var mest fornøyd med

  4. Skjønner ikke hvorfor dette blåses opp på forsiden. En skal ikke drive eller appellere til heksejakt gjennom ett sakeligt medium syntes jeg. Heilt greit at folk tenke sitt, men no får dåkk amatøra og uerfarne spillere som ikke har spilt kompetetivt til å slakte en spiller som ikke er dømt/skyldig. Grunnen til at dette blir feil og teit er fordi navnene på de 10-15 personene som reagerer ikke blir navngitt eller får bakgrunnen sin til å være "kyndige" til å påvirke det som skal være øverste nivå med counter-strike i Norge. Hold heller kjeft til nåkka e bevist og skriv om nåkka som e relevant til å styrke plattformen.

     

    Så enig i dette. Men det skaper "clicks" som også er inntekt til siden, så ser hvorfor de gjør det. Folk elsker heksejakt, det ser man jo bare på VG og Dagbladet sine kommentarfelt også. Helt bak mål hvordan folk oppfører seg. :p

    • Liker 2
  5. Bruker selv egentlig bare "original" språket, og kanskje japansk selv om det originalt e engelsk, noen ganger, rett og slett fordi engelske voice actors ikke kan jobben sin, spesielt i forhold til Japan, som egentlig er oversaturert av VAs, noe som gjerne fører til mer konkurranse blant de.

     

    Føler det er slik i alle japanske spill egentlig. Alltid satt på japanese voice om mulig. Engelske VA har en tendens til å være veldig cringe :p

  6. Dette blir useriøst PETTER LØNNINGEN og jeg kommer aldri til å lese en anmeldelse som du har skrevet igjen :) Å gi spillet 5/10 er jo bare hinsides latterlig! Det er bedre enn som så

     

    Smak og behag, jeg hadde gledet meg til ett snowboard spill lenge siden SSX på xbox 360, men etter å ha spilt closed/open beta må jeg si at jeg gikk lei ganske fort. Kjempebra konsept men synd det var så knotete, samt at må være i group for å kunne spille custom challenges. Personlig ønsker jeg noen form for mini-games de plassene det ikke er noe, eventuelt at det kommer etterhvert. Håper spillet tar seg opp med videre patches i hvertfall, de har et greit grunnlag til å få til noe bra

    • Liker 2
  7. Synes det er megatrist at de som liker å samle på spill i fysisk form ikke får dratt nytte av 4k da blueray spilleren ikke støtter det.

    Så da kreves det at alle fremtidige 4k spill må lastes ned på Ps4'en. Men er det da nok med 1000mb hdd? Da man ikke kan sette inn ekstern hdd som på Xbox/nintendo sine konsoller. Dette burde sony ha klart i 2016.

    Selv liker jeg å ha spillene på konsollen, men når sill begynner å ta 60gb ++ (og vil sikkert ta mye mer utover 2017 så blir det et problem)

  8. Men kommer spillet til å få lokal multiplayer/splitscreen? Det er noe av det viktigste med slike spill. Det er en god grunn til at SSX ikke tok av i 2012.

     

    Helt enig, SSX var kult men den store sjarmen med spill har alltid vært det å samles en gjeng å spille lokal multiplayer (etter min mening.) Vi klarte det på 13" TV'er med mariokart, vi burde klare det med 50" + TVer den dag i dag også.

  9. Savner gode gamle SNES>N64>Gamecube kontroller systemet. At nintendo hadde fighting spill og masse titler. Nå har de nesten ingen spennende titler utenom marioparty/mariokart og zelda.

     

    Men blir kjipt å kjøpe en konsoll for 3-4spill. Savner de gode gamle fighting spillene og gode multiplayerspill. Wii u var jo en flopp, god ide men at man MÅ bruke den for å kunne spille var kjipt. Likte "xbox" variant kontrollene du kunne kjøpe vedsiden av men én måtte sitte med gamepaden

×
×
  • Opprett ny...