Gå til innhold

habberst

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av habberst

  1. Dersom kunden er usikkert på om du driver "skikkelig" næring (ha annet driftssted en egen bolig etc), skal de rapportere inn beløpet som utbetaling til næringsdrivende. Det er nok det som har skjedd her.

     

    Kan virke som det er det som har skjedd.

    Både driftsinntekten og positiv beregnet personinntekt er 0. må jeg levere næringsoppgave da for å få rettet det eller kan jeg bare rette det manuelt? eventuelt dokumentere med bilag hvis det blir noe spørsmål?

  2. Ja, det er bare overskuddet det skal beskattes av. Tallet du har fått på selvangivelsen er kanskje en beregning fra skatteetaten basert på inntekter fra annen næring tidligere år?

    Ja, det er bare overskuddet det skal beskattes av. Tallet du har fått på selvangivelsen er kanskje en beregning fra skatteetaten basert på inntekter fra annen næring tidligere år?

     

    Har gått i null de to årene næringen har eksistert. Virker som de har brukt innbetalingen fra 2 av kundene da disse står under post 2.7.6

    er det bare for meg å endre posten til 0,- eller må jeg levere noe mer i tillegg?

  3. Hei!

     

    Jeg har et enkelmannsforetak hvor jeg i 2011 tjente 49.000.

    Hadde utgifter på akkurat samme beløp så jeg gikk med andre ord i 0,- i 2011.

    ser på selvangivelsen at jeg har fått en post som heter:

    -Positiv beregnet personinntekt annen næring

    Denne er på 24.500.

     

    Trodde bare det var overskuddet i bedriften som skulle skattes av?

     

    Mvh

    Nicolai

  4. Litt vanskelig å trille i gang med automatgear. hehe! vi byttet ingen fysisk del vi bare skrudde fast en del som har med styringen som hadde løsnet. Har prøvd å lade batteriet uten hell. når jeg vrir nøkklen skjer det over hode ingen ting, det klikker ikke en gang i startreleet.

    hmm!

     

    Hilsen nicolai

  5. Hei

     

    Jeg måtte bytte noe greier bak hjulene og dette var en så lett oppgave at vi gjorde dette selv. Bilen har aldri hatt noe problemer med å starte tidligere. etter alt var skrudd sammen igjen skulle vi prøve å starte bilen men ikke noe skjer når nøkkelen vris fra tenningposisjon til start. Alt lyser som det skal i displayet og alt ser normalt ut ellers.

     

    Er to ting vi lurte på om kunne være galt.

    -Sikkerhetsbryteren til bensin, befinner seg ved beina til sjåføren. Hvordan re settes denne? det som sto i instruksjonsboka var ikke så lett å forstå. Hvordan ser man om den er trykket på?

    -Lurer også på om det kan ha noe med startsperren og gjøre. Batteriet har vært av i 2 dager. kan dette ha gjort at den har "glemt" den kodingen nøklene har?

     

    Noen her som har noen ideer om hva som kan være galt?

     

    Mvh

    Nicolai

  6. Heisann

     

    Har en schæfer som biter i stykker sengen sin hele tiden. hun biter aldri på den når vi er tilstede, men når vi sover så er det full fart.

    Har prøvd å fjerne sengen hver gang hun gjør det også får hun den tilbake når hun er trøtt og sliten. men allikevel så skal hun bite den i stykker på natten. Hun er snart 1 år så hun har voksentennene. Blir fort veldig dyrt i lengden å bytte seng flere ganger i uken.

     

    Er det noen som har noen tips?

     

    Mvh

    nicolai

  7. Heisann

     

    Har lyst til å bytte ut den orginale spilleren med en anna orginal spiller.

     

    Har lyst på en slik ny 6000. eller noe i samme duren med aux-plugg, telefon mulighet og cdskifter.

     

    Denne har jeg lyst på men tviler på at den passer eller?

     

    Noen som har noen forslag til spillere som kan brukes?

     

    Mvh

    Nico

  8. Hadde bilen inne til diagnose nå, fikk beskjed om at clutchen på 1 giret var ødelagt og at Ford ikke hadde deler til det selv men at det fantes på det åpne markedet. pris overhaling hos uavhengig girkasse Expert 20.000 + moms. Pris ny kasse 40.000 + moms.

    Han hadde kun sett samme feilen på taxier som hadde stått MYE på tomgang.

  9. Hei

     

    Noen som vet hvor det er mulig å få tak i slike knapper til midtkonsollen på Ford Mondeo 2001 modellen?

    Skulle hatt en med bilde av en eller annen form for lys på for den skal kunne skru av og på ekstralysene foran på bilen i tillegg til at de styres sammen med fjernlysene.

    For de skal brukes som arbeidslys når bilen ikke er startet.

    Må ikke være bilde av ett lys men vet noen om noe sted som selger slike?

     

    Mvh

    Nicolai

  10. Hun er ganske løs i magen, hun klarer fint og holde seg til vi kommer ut men det er ganske rennende når vi først kommer ut. oppdretteren sa dette vare normalt og at jeg skulle sprøyte noe greier inn i munnen hennes så ville det gå over i løpet av noen dager, også er Tør foret veldig uinteressant. Er det normalt at Valper er litt løse i magen?

  11. Hei!

     

    Har skaffet meg en 10 uker gammel schæfer tispe som er vandt til å være ute i hundegård.

    Hun er veldig flink til å ikke tisse og bæsje inne, men hun har veldig lite lyst til å være med ut på "do", eller egentlig ut generelt. Når vi først kommer ut så setter hun seg bare ned og vil ikke gå. Hun går på do noen av gangene hun er ute. Inne sover hun hele tiden og før mye rykninger i potene. Hun spiser ikke så veldig mye. Noen ganger går hun rundt i huset her og klynker. Vi leker med henne når hun har lyst. Hun har bodd her i 4 dager nå og kommer når jeg roper på hun og hun har lært og sitte.

     

    har aldri hatt valp før så vet ikke hvordan det skal være. høres dette normalt ut?

     

    Dette høres faktisk helt normalt ut.. En valp sover veldig mye og la den sove og ta henne med ut etter søvn og mat slik at dere får en rytme på tissing og å gjøre fra seg ute. Også at hun setter seg er normalt for hun er ikke vant til å løpe fri og er redd men bruk litt godbiter og lur henne i bevegelser og ros henne masse når hun beveger seg og kommer til deg. At hun ikke spiser så veldig mye er nok grunnet alt er nytt for henne og dette vil nok bli bedre etter hvert når hun blir tryggere hvis ikke så kontakt dyrlege men se det an et par uker. At hun har rykninger/lager lyder under søvn er også helt normalt så ta det med ro for snart løper hun nok som en gal i stua de :)

     

    Takk, høres ut som henne. Prøvde å gå en tur med hun nå tok med noen godbiter den første biten som vi har gått mange ganger før ville hun ikke gå men så fort vi kom bort til "nytt" område så ble det litt mer spennende og jeg trengte ikke bruke godbit mer.

     

    Ett spørsmål til:

     

    hun puster ganske fort når hun sover(på dagtid) er dette normalt?

    Om natten når hun sover orntlig og dypt så roer det seg litt virker det som.

  12. hun drikker relativt bra vil jeg tro, fyller vell på vannskålen ca 3 ganger om dagen. Ville ikke tro det er noe galt med hun jeg heller virker egentlig ikke sånn, får vell nyte den rolige tiden med valpen før hun blir ungdom og voksen. He he

     

    Edit:

    Skal prøve og gi hun litt mindre mat og heller dele i 3-4 ganger daglig. skal også prøve å ta bort griseøret før hun skal spise.

  13. hei,

     

    nå vet ikke jeg hva som er normalt men oppdretteren sa at jeg skulle gi hun 1 målebeger med tørr fòr blandet med vann 2 ganger daglig. dette vil hun ikke ha i det hele tatt. men ren tørr fòr vil hun ha men hun spiser ikke stort mer enn ett beger i løpet av dagen, pluss at hun gnager på noen griseører og sånne tyggebein. Hun drikker ganske mye

  14. Hei!

     

    Har skaffet meg en 10 uker gammel schæfer tispe som er vandt til å være ute i hundegård.

    Hun er veldig flink til å ikke tisse og bæsje inne, men hun har veldig lite lyst til å være med ut på "do", eller egentlig ut generelt. Når vi først kommer ut så setter hun seg bare ned og vil ikke gå. Hun går på do noen av gangene hun er ute. Inne sover hun hele tiden og får mye "rykninger" i potene. Tror dette er drømmer da. Hun spiser ikke så veldig mye. Noen ganger går hun rundt i huset her og klynker litt, virker som hun synes litt synd på seg selv. Vi leker med henne når hun har lyst. Hun har bodd her i 4 dager nå og kommer når jeg roper på hun og hun har lært og sitte.

     

    har aldri hatt valp før så vet ikke hvordan det skal være. høres dette normalt ut?

  15. Såppas har jeg fått til, men jeg skal ikke ha to skjermer! skal bare bruke tven.

    Har funnet ut at tven fungerer hvis jeg setter oppløsningen til 1280 x 768.

    Men er jo litt vanskelig å gjøre det når jeg ikke ser noe på skjermen.. hvis jeg stiller på det med to skjermer tilkoblet så endrer det seg igjen når jeg tar ut den vanlige skjermen som jeg ikke skal bruke.

     

    hmmm ;)

  16. Heisann

     

    tenkte å prøve ut dette nye vidunderet Windows 7 jeg da, har en "media"-pc og tenkte da å legge dette inn på den, har en Hyundai tv med VGA inngang som jeg bruker som skjem på denne pcen, alt går knirkefritt helt til da pålogging skjermbildet skal vises. innstaleringen osv går fint å se på tven det samme med alt før selve windows er lastet.

     

    Jeg ser Windows 7 laster osv. Men det kommer not support på tven når egentlig den skal vise påloggningsvinduet.

     

    MEN! hvis jeg kobler til en vanlig skjerm på ene skjem utgangen og tven på den andre og utvider skrivebordet så funker det som pokker. Men funker ikke å clone skjermbildet..

     

    er det noen der ute som har noen kloke ideer eller har vært borti lignende?

     

    Mvh

    Nicolai

×
×
  • Opprett ny...