Gå til innhold

mjlove9

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mjlove9

  1. Hei, jeg skal kjøpe ny tv, men siden jeg bor på et lite rom må tven også være liten. nå har jeg kommet fram til å enten kjøpe LG 32" LM6300 Full HD Smart TV 32LM6300 til 3995kr, eller Philips 32" Smart LED HD TV 32PFS6905 til 3490kr. Noen her som kan litt om tv'er og har noen innslag? eneste jeg vet er at jeg vil ha smart tv, men utenom det kan jeg ingen ting om tv, kommer til å bli brukt til streaming og litt gaming (ps). 

    Hvilken ville du valgt? eller eventuelt annen liten tv til under 5000kr? :) 

  2. Hei, jeg fant nettopp fram mine gamle PC spill, altså PC spill som ligger på discer, som man brukte før steam osv. Lurer på om det er en måte at jeg kan bruke disse i min ps3? Altså spille de på ps3? Jeg prøvde med en disc men kom ikke opp noe, finnes det en måte? Har ikke disc input på pc’n min og disse spillene finnes ikke til ps3 sånn ellers

  3. :utakt skrev (21 minutter siden):

    Klarer ikke helt å sette ord på hva det er som er "feil", men jeg blir fort sliten av å skrive på den. Tastene har nesten ikke noe vandring. 

    Touchpaden er fin. Fast og fint klikk. 

    Okey takk for svar! Får revurdere denne litt :D

  4. :utakt skrev (1 time siden):

    Jeg hadde strøket HP'en av lista. Jeg har den som jobb-pc, og det tastaturet er ikke noe du vil skrive mye på.

    Lenovo ThinkPad pleier å ha gode tastatur. Jeg hadde sett etter tester av den.

    Noe spessielt som gjør den vond å skrive på? har en gammel hp og den er veldig god ? har den foresten harde eller myke "musetaster" (høyre/venstre knapper)? hadde et håp om HP men ble usikker på den nå ? 

  5. Hei, har alltid fått høre at familien min er ifra danmark og at vi er i slekt med en av de som var konge engang, (selvfølgelig en av de som lå mye rundt). Delen av familie som er ifra Danmark er Kruse delen. Når jeg søkte på nettet fant jeg ut at ei Vibeke Kruse hadde et forhold med Kong Christian IV av danmark. hvordan kan jeg finne ut om det er han jeg er i slekt med eller ikke? vet de hadde 2 barn sammen men finner ikke ut om jeg er i slekt med de...

     

  6. Hei, prøver å finne noe info om familien og slekten min! Jeg prøver å finne info om slekta Kruse, de er opprinnelig fra Danmark som jeg har hørt og noen er slekt etter en av de danske kongene som var kjent for å like damer. Prøver å finne info utifra Marie Kruse født ca 1858, hun het kanskje hermansdatter til ''mellomnavn'' og var gift med Johan Kristoffersen Vidnes (Vidnæs) (født 1851). De var bosatt i Østfold, og hadde datteren Hilda Dahl (født Kristoffersen Vidnes) født 1890 død 1937. Hilda er min oldemor. Vil gjerne vite litt mer om denne Kruse slekten, deriblant hvem som er foreldrene til Marie Kruse, når hun ble født. m.m.! tar i mot alt av info!

    Tusen takk for svar :D

  7. Hei, lurte på om noen viste noe om de norske hvalfangerne på hvalkokeri på båten Pelagos? Pelagos med bygget i 1901, det fraktet hvalolje. det ble kapret og brakt til Bordeaux av tysk raider, tror kanskje det var i 1941. Det ble vist ødelagt etter krigen!

     

    Lurte på om noen vet noe om de som ble fanget og sendt til Bordeaux (frankrike), min bestefar var en av dem men har aldri fått høre om de var i konsentrasjonleir eller ikke og om de eventuelt ble sendt tilbake til Norge eller hva som skjedde. 

    Hadde blitt kjempe glad hvis noen kunne gi meg noe info om dette :D 

     

    https://www.krigsseilerregisteret.no/no/skip/22441/ 

    Litt info om Pelagos ;)

  8. Hei, jeg leter etter et bilde som har med ulvedebatten og politikk å gjøre! Har sett et bilde av en mann som detter av sykkelen sin, å han sier ''skyt ulven'' eller ''det er ulven sin feil'' eller noe lignende. syntes dette bilde passet bra til noen saker mellom ulven og politikken. noen som vet hvor jeg kan finne det bilde! trenger det til en presentasjon om nettopp ulvedebatt :)



    Er foresten ikke noen ulv med i bildet. er bare som å si at norge og mennesker liksom skylder på ulven for alt :)



×
×
  • Opprett ny...