Gå til innhold

grantsolem

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grantsolem

  1. Rart det går an å ta copyright på en dans. Neste blir vel en setningen "I'll be back" som får trademark.

    Om dette får fortsette uten bremseklosser så blir det vel snart ulovlig å gå og snakke fordi noen har tatt copyright på det meste.

    Og slik som jeg har forstått det så må man søke om rettighetene om oppfinnelsen først og ikke etter 15 år. Hadde jeg "funnet" opp disse dansene så hadde jeg vært glad om folk har brukt dem, og når jeg mener glad så betyr det ikke med å saksøke.

  2.  

     

    Spennende drone. Det eneste som trekker ned er flytiden.

    Den er jo høy! Skal du ha lengre flytid må du kjøpe et fly, ikke en "drone" /quad.

     

     

    Det finnes mange droner med lengre flytid (noe jeg tror du vet). Har selv DJI Phantom 4 Pro, og de ekstra minuttene betyr mye. Jeg vil tippe at lengste realistiske flytid med Air, før man må lande, vil ligge på om lag 17-18 minutter. Lengste flytid jeg har med Phantomen er 27 minutter. Det er ganske stor forskjell. Derfor, som jeg sier: Spennende drone, men flytiden trekker ned.

    Japan drones har noen som holder opptil 40 eller 50 minutter flytid viss jeg husker rett. Den ene dronen kan fly med en liten strøm ledning etter seg. Mer aktuelt om dronen skal holde en fast posisjon. Men kult er det.

  3.  

     

    Hva er oppløsningen på skjermen? Kan ikke se det er oppgitt noe sted. 21:9 er ikke noen egen oppløsning, da det finnes skjermer med både 2560x1080, 3440x1440 og 3840x1600 i det formatet.

     

    EDIT: Fant at oppløsningen er 3440x1440 under spesifikasjonene i prisguiden.

    Oppløsningen er 3840x1600... Dog rart at de ikkje nevner oppløsningen i testen. Det er kanskje det MEST vesentlige med skjermen. Oppløsningen er grunn nok for å kjøpe den.

     

    Jækla synn den ikkje finnes i 100hz+ enda.

     

    https://www.acer.com/ac/en/US/content/model/UM.TX2AA.001

     

    https://www.komplett.no/product/909061/gaming/skjerm-tilbehoer/skjermer/acer-38-curved-led-freesync-xr382cqk?gclid=CjwKEAjw_uvHBRDUkumF0tLFp3cSJACAIHMY0HzLfjh1EPg97rW6rglQBad7kgkGdpiCyI2OaWsEaRoCnUnw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CIyykr-UudMCFUPHsgod-ZIKTA#

    Så Prisguiden hadde feil oppløsning nevnt. Takk for opplysningen. Var oppløsningen jeg håpet den hadde. Blir mer fristende da. Har kikket på LGs UC99, og bra den for en konkurrent. Men avventer til HDR versjon kommer..

     

    Blir litt rart med den oppløsningen og gi pluss for Freesync. Da ingen AMD kort kan dra den oppløsningen skikkelig enda så vidt jeg vet, det hjelper vel med Freesync.

    Vega 64 klarer vel det. Tilsvarer 1080 GeForce kort

×
×
  • Opprett ny...