Gå til innhold

underground

Medlemmer
  • Innlegg

    1 265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av underground

  1. Hei. Har en mercedes 220 TE - 1993 modell. Idag gikk det hull på røret fra nivåreguleringspumpa til støtdemperen Høyre bak. Denne regulerer høyden på bilen etter hvor mye last man har.

     

    Tok et bilde av skaden. Har ikke så mye peiling på dette, men er det noen som vet prisen for å skifte dette røret. Skaden er ca 30 cm fra støtdemperen. Er det et langt rørstrekk som på byttes ut?

     

    Kan ikke si at jeg merket at den gikk istykker. Har skjedd iløpet av en kjøretur på ca 3 mil.

    Etter hva jeg kan se så har all oljen rent ut iløpet av ca 4 timer. Merket ikke noe spesielt med fjæringen på bilen da jeg kjørte, men etter at bilen hadde stått ca 2 timer hjemme på tunet så var den veldig segen i fjæringa. Har ikke prøvd å kjøre med bilen etterpå. Regner med at det ikke er bra da pumpa er drevet av samme reim som dynamo osv og kanskje vil svi seg uten olja.

     

    Noen som har vært borti samme problem som, har en ide om hva dette vil koste og fikse. Bilen er jo gammel, men er i god stand ellers, med nye bremserør rundt hele, nye hjullagere og nettopp ny dynamo.

    Motoren går som ei klokke (km.stand 285000)

     

    Takknemlig for svar :)

    post-37426-1272573305,6028_thumb.jpg

  2. Finner NAS disken som LAN computer tilkoblet routern, men finner ikke ut av noe mer. Skulle hatt denne som en mapped network drive, men vet ikke hvordan dette gjøres?

    har oppdatert firmware til siste versjon på både DLINK router og Zyxel NSA. NAS discovery utility finner fortsatt ikke disken. Jeg kommer inn på disken ved å taste inn IP adressen som står når jeg går inn på DLink routeren og får logget meg på disken.

     

    Fant ikke ut det med WLAN/Client isolation.

  3. Hei. har kjøpt meg en Zyxel nsa-200 plus (nettverkshardisk) koblet denne til trådløs router Dlink DIR 635. har gjort alt som står i brukermanualen og alle lamper lyser slik de skal ifølge denne.

     

    Bruker programmet Zyxel NDU som skal oppdage denne disken på nettverket. Den finner ikke disken i det hele tatt. Er det noen som kan hjelpe meg med dette problemet eventuellt komme med innspill.

    På forhånd takk.

     

    link til:

    Nettverksdisk

    og

    Trådløs router

  4. Hørte en sang på Golden goal nå ikveld og vet at det er en remix av Crocketts theme fra miami vice. Noen som vet hvilken remix dette er. har surfa meg grønn etter denne lenge. Sjekka alle spillelistene til nrk da jeg hørte den på radio for en mnd tid siden også.

     

    takker for svar

  5. Hei går med tanker om og bytte felger på bilen min. Det er en 2004 modell A4 1.9 TDI

     

    Har sett litt på disse felgene. Har lyst på skikkelige kantfelger. http://193.213.24.227/4daction/WA_Bilder/?...k=WA_Varegruppe[P]ASP=4080465[O]amp;Type=VW[O]amp;Model=Golf[O]amp;Year=2003[O]amp;Varegruppe=0570

     

    Har 18" med 225/40 profil fra før i god stand. Den ene felgen har en liten skade. Noen som har peiling på hva jeg kan få for disse?

    Legger ved et par bilder.

    post-37426-1212795124_thumb.jpg

    post-37426-1212795157_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...