Gå til innhold

normal

Medlemmer
  • Innlegg

    1 416
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av normal

  1. det er ikke billigutgaven, det er mellomutgaven, og det er det nesten det samme som zenith, bare at den har et par ekstra, men unødvendige ting. og det var apogee utgaven som ble eksponert i media og importert i norge SÅ GÅ OG GRAV DEG NED DIN HELSIKKES STUT, FØR DU KOMMER HER OG KALLER MEG IDIOT FOR Å SÅ BEKREFTE HVOR FORBANNA UVITENDE DU SJØL ER.

  2. og du snakker om overfladisk?

     

    driver vi med noe vi ikke skal når vi bygger en pc? det virker som om du unnskylder alle feilene med at "vanlige kvalifiserte folk" kunne klart dette mye bedre. disse tungvinne løsningene gjør jo det ikke enklere for dem enn for oss? selv om de er så voldsomt "kvalifisert" som du sier er jo det likevel en komplett idiotisk layout andre har klart bedre, og som resulterer i tapt arbeidsfortjeneste. tviler forresten på at det er så mye som kunne vært gjort bedre.

     

    dessuten ser jeg ingen grunn til at en side som tester hovedkort FOR de som bygger selv, skal drive å overse feil de opplever pga en "fagmann" klarer dette.

     

    chaintech er jo bygget FOR oss som mekker selv, det er jo der de har profilert seg. hva skal komplett byggern med heftige spenningsinstillinger og hovedkort i alle slags jallafarger, runde harddiskkabler og hele den nille pakka der. chaintech baserer seg på fjortiser med dårlig fargesyn og ekstremt eksponeringsbehov. :p

     

    Jeg kan si deg/dere samme som jeg har alltid sagt til alle mine lærlinger med lignende egenskaper ala "kjempevanskelig å dytte den ledningen til siden":  

    Hvis du synes det er vanskelig, bør du finne deg noe annet å gjøre og overlate det til noen som kan det.  

     

    heh, skal liksom ingenting kunne gjøres lett nå? alle KAN jo flytte en ledning, men er det dermed ingen grunn for å kunne designe ting til å gjøres kjappere og enklere uten å flytte den ledningen? disse problemene er da ENDA mer irriterende for folk som skal montere de hver bidige dag, så det er da ingen argument for å overse dette heller i testen. mulig jeg misforstår deg litt her. men virker litt som du snakker ovenfra og ned hele tiden. "tøffe" deg gir dette kortet 6 pga du "klarer" å overvinne monteringsproblemene :D:p .

     

    Når det gjelder lydkortet er det vel ingen av dere som har hørt om pris, leveringsproblemmer og slikt? Det kan være så mangt.

    skjønner ikke hva leveringsproblemer de kan ha hatt når lydkortet er integrert i chipsettet. og prisen blir høyere ved å ha to lydkort istedet for ett såvidt det er meg bekjent.

     

    kan godt være de har valgt alle disse rare løsningene fordi de har problemer med få ting til å stemme, men da er vi jo tilbake til poenget, andre har fått det bedre til

  3. Jeg må si meg enig med det som står i den siste posten. Etter min mening er den testen ganske barnslig og milevis unna den stardanden hardware.no har på sine tester. Kortet ble omtalt omtrent som møbelprodukt og ikke som elektronisk device som det egentlig er. Jeg måtte bare le av det med nettverkschiper. Skal testpanelet legge seg liksom i elektronisk design av hovedkortet ? Eller er det noen som er såpass flinke at bare av å se på et kretskort kan avsløre alle hemmeligheter? Har det ikke truffet noen der at det finnes kanskje en grunn til at det er bare en nettverksplugg? Ellers savner jeg noen tester av det som priduktet er ment for å utføre-nemlig velte data raskt og feilfritt. Egentlig litt trist, det hele...

     

    velte data kan alle kortene, mojne. Det er maksimalt 1-2% som skiller de kortene (og der er asus best anyway) Derfor må man teste de andre tingene som ikke er felles for alle, skjønner du ikke det? Og når chaintech har et mongo design som gjør at enkelte kan få problemer med å installere, som blokker vifte og som leverer en nille-pakke det suser av og oppå det hele kutter ut et kanon integrert lydkort for å putte på et annet ser det ikke lyst ut. Nettverkschippen har man betalt for men får ikke bruke pga de tullingene ikke har spandert 50øre på en rj45 kontakt. man betaler også ekstra for et lydkort som er helt bak mål og må bruke penger på et nytt audigy2 kort. Dette koster da 1000kr i tilegg til at kortet er dyrere enn de andre fra før (som tilogmed har begge nettverkschipper). ikke bra, ikke bra headshake.gif

  4. normal kan du ikke holde kjeften din igjen? alle plassene jeg har sett deg snakke er det noe negativt,ingen bryr seg om hva som skjedde med deg og chainetch.. :wink:  

     

    har du ikke skjønnt det enda?

     

    selv om du og andre plages så HALLO!??

    Er alltids noen folk som plages ned noe og bare fordi noen plages med twinmos så betyr jo ikke det at Corsair er bedre, fordi det er også folk med corsair som kunne tenkt seg Twinmos.

     

    "Take a few minutes and reflect over what i have just said"

     

    Hør her, den feilen var en GENRELL feil. ALLE med det kortet hadde denne feilen. For å referere til twinmos eksempelet ditt, og ta et billedlig eksempel. Hva hvis twinmos hadde solgt DDR2700 ram som bare gikk på DDR2100? Videre støttet det ikke nyere hovedkort og selv om twinmos hadde kunnet rettet dette opp ga de en god faen i kundene siden penga var tjent, og satset heller på nyere produkter for å få mer penger i kassa. Selv om denne fikk gode tester når den kom ut pga de kunne ikke prøve å kjøre denne på mer enn DDR2100, og de hadde ikke en av de nyere hovedkortene den ikke var kompatibel med. Tenk deg så at dette var den nye brikken i den nye "badass" serien til twinmos. Ville du vært særlig begeistret når rambrikke nummer 2 fra twinmos så fikk en da en god test... :-?

     

    Hmmm, tenker du ville likt det ja eplus2.gif

  5. Du kan ikke få for store forhåpninger selv om hovedkortet så bra ut. Det er ikke det som teller.

    Så du tror det er det eneste jeg går etter når det gjelder hk?

    Der tar du feil "Lazy boy", Chaintecs forrige serie "Apogee"

    fikk faktisk strålende kritiker. (+ at i utenlandske tester har zenith serien

    kommet bra ut!, men der nevnte de ikke alle problemene som hw har funnet)

    Mvh,Stian

     

    hmh, javel jeg skal fotelle deg at det kortet du viser til der føler jeg meg svindlet på. les her: http://forum.hardware.no/viewtopic.php?t=7...6714&highlight=

     

    samme som gikk igjen her: så bra ut, men chaintech har verken kompetanse eller gir god nok "etterservice" (da mener jeg support av bios osv ETTER penga er rent inn)

     

    greenchainsaw.gif

    <---- pengegrisk lite serviceinnstilt chaintech jævel :lol:

  6. Hva med en funksjon der man kan legge en forumthread i en slags mappe slik at man kan følge med oppdateringer i dem (som kan poppe opp på samme måte som egne skrevne meldinger gjør når det har vært aktivitet i dem). Som en slags favorittliste.

     

    Det postes veldig mangen meldinger her for tiden, og det er veldig slitsomt å henge med og holde seg oppdatert på threadene som interesserer deg. Hvis man leser en interessang thread en dag, er denne måkt langt nedover listen neste dag. Jeg selv bruker mye "10 siste meldinger fra forumet" på hovedsiden, og glemmer ofte det jeg har lest der.

     

    Hva sier dere?

  7. Du må forandre en fil i batllefield mappa som hindrer spillet å kjøre på annet enn 60Hz, ta ett søk på forumet så finner du det bedre forklart.

     

    Tusen takk for rådet!! Nå virker det men langt i fra perfekt. Det hakker og hakker og hakker. Med en gang jeg er kommet inn tar det 10 sekunder å snu seg 180 grader på grunn av all hakkingen. Er dette de to slitne trege harddiskene som gjør dette? I tilegg er windows 2000 blit veldig ustabilt etter å ha instalert Mandrake 9.0 kan dette også ha noe med saken og gjøre?

     

     

    Hva var løsningen?

  8. Hvilke av disse anbefales?  

    For meg ser det ut som TaiSol kjøler bedre, men støyer...  

     

    Skal du overklokke?

     

    Jeg hadde tatt en taisol som jeg koblet til 5V. svært støysvakt, og du ser jo selv de har skrevet at tempereaturen synker lite i forhold til hvor mye man senker turtallet på viften, trolig pga heatpipe prinsippet.

     

    Evt kjøpe en lydløs papst vifte til den Taisolen. Disse papstene kjøler mye bedre i forhold til støynivå enn den originale Taisol viften, slik oppnår du både den mest støysvake løsningen og mest overklokkingsvennlige løsningen. Evt med en FanMate variabel motstand til papsten igjen, da har du knall greier :wink:

  9. Har Gainward Geforce 4 ti4200 64mb med tv utgang. men med en gang jeg prøver å svitsje over til skjerm, kommer opp en feilmelding i tv-tool om at:

     

    Byttet kunne ikke utføres.

    vennligst velg en annen TV modus oppløsning

     

    Har prøvd de to som går, 640x480 og 800x600. nekter like forbannet på begge madani.gif

     

    Kan noen hjelpe meg med dette?

  10. når det gjelder det å sitte her på forumet og sutre og klage over en ting ingen av oss kan fikse, så må jeg si det er idioti på boks. trur du virkelig at sjefene i telenor sitter her og surfer, og sier.. oi. det er en som banner fælt over oss her, nå må vi skjerpe oss. NEI

     

    Tror heller det de vil oppnå er å informere og advare andre? Dessuten er det herlig å blåse ut litt i allmennhet :)

×
×
  • Opprett ny...