Gå til innhold

TrulsTT

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrulsTT

  1. Ok, da forstår jeg..Hva skjer dersom jeg plomberer TV'n min, for så å flytte et sted hvor det er TV-signaler? Er det da sånn at denne TV'en ikke noen gang kan bli brukt til noe annet enn Playstation?

    Det er veldig fint å ikke måtte betale lisens nå, men det er en veldig dyr TV, så hvis jeg må kjøpe en ny en for å se på TV om noen år, er det ikke sikkert det er så lønnsomt :hm:

  2. Hei, jeg er student i Oslo og fikk lisensmannen på døren her om dagen. Jeg har ikke TV-signaler i leiligheten min, men ble forklart at jeg må betale lisens så lenge jeg har muligheten til å ta i mot signaler... Tåpelig..

     

    Jeg søkte derfor litt rundt og fant ut at jeg kan få TV'n plombert og derfor slippe lisensen, noe jeg synes er helt fair da jeg ikke bruker TV'n til noe annet enn Netlix og Playstation.

    Mitt spørsmål er derfor hvordan dette blir ift. Chromecasten min? Plomberer de HDMI-inngangene? Dersom de ikke gjør det, kan man jo se på NRK via Chromecast, noe som ikke gir mening så vanntett dette regelverket synes å være. Samtidig gir det jo ikke mening at jeg ikke kan få bruke TV'n til Playstation, noe som ikke går hvis de plomberer HDMI-inngangene?! :huh:

    Er det noen her som har gjort dette, som vet hvordan de gjør det, evt har erfaring med noen som gjør dette i Oslo? :wee:

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...