Gå til innhold

miRR0R

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av miRR0R

  1. Kampen var tydeligvis ikke ferdig kjempet. Fikk fratrekk for fakturagebyr på forrige faktura, men nytt fakturagebyr på ny faktura som da ble sendt som papirfaktura igjen.

    Kommer nok til å gjøre som det ble foreslått her - sende dem en mail og betale alt med unntak av gebyret. Selv om det er utrolig provoserende...

  2. Serpentbane skrev (11 timer siden):

    Så du mener bedrifter skal ha 1. linje ansatte med like lang utdanning og lønn som flygere og flygeledere, og tilsvarende kontroll og sikkerhetssystemer rundt slik at de ikke gjør en feil på telefonen? 

    Og, tror du det ikke gjøres feil innen luftfarten? De fleste uhell skyldes menneskelig feil. 

    Jeeez. Ikke rart det er krig i verden. 

    Flygelederutdanning er da relativt kort.

    Poenget her er vel at man betaler for et produkt/tjeneste og man forventer å få det man lover. Når det i noen tilfeller ikke skjer, sier man ifra og forventer å møtt med en høflig og vennlig tone hvor de faktisk leser problemstillingen og argumentasjonen som legges frem. Det skjedde ikke i dette tilfellet.

    Jeg mener det da er viktig å påpeke dette slik at de kan forbedre sine kvalitetssystemer slik at påfølgende kunder får en bedre opplevelse. Din mening etter min oppfatning er at kvalitet på kundeservice ikke betyr noe. Det er nettopp slike holdninger som gjør at mange bedrifter har elendig kundeservice.

  3. Serpentbane skrev (1 time siden):

    Svindle? 

    Om du skal reagere slik hver gang du får en faktura du ikke er enig i, og den første underbetalte stakkaren med manglende opplæring på 1. linje support du støter borti ikke gir deg svaret du vil ha så blir dette en real thriller av en miniserie her på diskusjon.no i alle fall...

    Feil skjer, og folk ser ikke alltid saken slik den er/fra din side med en gang. Og, hvor mange tullinger med alskens rare og feilaktige påstander tror du ikke kontakter dem hver dag? 

    Hvis de fikser feilen så er det greit tenker nå jeg.

    Den første underbetalte stakkaren?

    Jeg fikk feil informasjon i flere kanaler, av flere forskjellige personer. Jeg informerte dem ettertrykkelig om at det var nye regler fra 1.desember uten at dem en gang gadd å ta det til etteretning.

    Jeg kommer med gode argumenter (og dokumentasjon) for at feilen ligger hos dem, men likevel avviser de dette. Da grenser det til svindel spør du meg.

    Det er helt greit å gjøre feil. Men det er også helt greit å faktisk innrømme at man har gjort feil uten at kunden må bruke altfor mye tid og ressurser på å overbevise x antall personer.

    Et av aspektene her er også grovheten av feil de har gjort. De har vært 3 uker for sen med implementering av efaktura 2.0, noe som betyr at i en høst med ekstremt mange som bytter strømavtaler også vil være rammet av samme feilen. Det burde vært en kjent sak for hele kundeservice avdelingen og også kanskje vært sendt ut en e-post varsel om at feilen var kjent.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  4. Etter å ha ventet i 1 time og 49 minutter kom jeg endelig gjennom til Lyse.

    Kundeservice kunne opplyse om at de endret systemene sine til å støtte efaktura 2.0 (efaktura fra alle) den 21.12.

    Jeg skulle få fratrekk på neste faktura for gebyret. 

    Rimelig irriterende at jeg får feilinformasjon både på facebook melding og e-post. Blir nok siste gang jeg er kunde hos dem.

    • Liker 1
  5. Eneste jeg har lært er å ikke velge Lyse igjen, da jeg nå opplever at kundeservicen deres er elendig. "Dessverre" står jeg med en nå relativt gunstig fastprisavtale som låser meg til dem ut september 2022.

    Jeg sitter pr nå i telefonkø (1 time 06 minutter foreløpig) og tenker å ta en prat med dem da tidligere kommunikasjon kun har foregått via chat/e-post. Får se hva utfallet av det blir og hva jeg da gjør videre..

  6. Hei.
    I september inngikk jeg en fastprisavtale med Lyse f.o.m. Oktober.
    I november fikk jeg første faktura på papir.
    01.12.21 kom det en ny e-faktura løsning i Norge som heter "E-faktura Ja takk til alle". Jeg aktiverte dette ca 03.12. (Rett etter mottak av første faktura) Når denne løsningen kom, fjernet banken min mulighet for å opprette "gammel" e-faktura.


    Ny faktura datert 13.12 kom som papirfaktura. Jeg mener at det her er Lyse som ikke har vært forberedt på endring i e-fakturaløsning i Norge. Jeg har dermed fått papirfaktura gebyr grunnet at Lyse sannsynligvis ikke har oppdatert systemene sine tidsnok.
    Jeg mener dette er uakseptabelt. Ved henvendelser til kundeservice sier dem at jeg ikke har hatt aktiv e-faktura på faktureringstidspunkt, noe jeg vet at jeg har hatt. Har en henvendelse til banken for å se om de kan se nøyaktig tidspunkt for aktivering av dette.


    Det er kun snakk om prinsipp, da det er 49,-. Jeg er likevel irritert over at de skal fakturere meg for sine feil. I tillegg er det tydeligvis jeg som har bevisbyrden her og må kontakte bank, som igjen må kontakte sin IT-avd etc for å finne eksakt tidspunkt jeg aktiverte e-faktura fra alle. Synes det er helt urimelig at det er jeg som skal drive og lete når jeg mener det er deres feil.

    Uansett - Dersom banken ikke finner eksakt tidspunkt for når jeg aktiverte e-faktura fra alle (de har sagt at de er usikker på om de klarer å finne det) - Er det noe sjans for at jeg får medhold i denne saken i elklagenemnda/forliksrådet? 

    Jeg er villig til å gå veien dersom det er sannsynlig at jeg får medhold. 
     

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  7. Guss skrev (På 6.12.2021 den 13.01):

    Jeg må også finne meg et altenrativ til monobank. Cashback er én ting, men det jeg virkelig likte var appen som både hadde et virtuelt kredittkort med skiftende CVC-kode til netthandel, og ikke minst push-varsling ved bruk. Det siste reddet meg nylig fra en scam der jeg plutselig hadde blitt medlem av en "kundeklubb" som ville trekke 500 kr pr måned.

    Noen andre kort som har tilsvarende app?

    Nordic Choice kortet og Spendwise appen. Det er dog årsavgift.. men dersom man er en del netter på hotell ila et år vil jeg si det er verdt det. Bruker dog kun kortet for månedlig betaling av Spotify for å få ekstra netter godkjent samt hos Nordic Choice.

  8. Du har ikke nevnt kjørelengde/varighet på bil, så er usikker på antall km du aksepterer at bilen har kjørt.

    Det er flere fine Subaru Forester i den prisklassen. De er driftssikker, fin komfort, høy kjøreglede og fin på vinterføre.

     

    Ulempen er at de er opp mot 180-200k km. Men det er vel vanskelig å ikke komme opp i det med disse kriteriene.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...