Gå til innhold

nbor

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nbor

  1. Da har jeg søkt litt rundt, dette er en Vanlig feil/Kjent feil på Samsung Flatskjerm, altså at TV klikker og ikke slår seg på. Feilen er at Kondensatorene på Power er sprukket.

     

    Her er oppskriften på feilretting: http://community.spiceworks.com/how_to/show/1025

     

    Har kontaktet Samsung for å høre om de hjelper til, tror ikke jeg får hjelp da TV er kjøpt av Pixmania, så jeg får finne frem Loddebolt ! Service handbok vedlagt

  2. Hei, håper noen har et tips til denne utfordring:

    Samsung Flatskjerm feilet i dag, hører bare en klikkelyd som om den forsøker å starte opp, TV'n viser ingen bilde, helt sort skjerm og Død TV kan det være et "RELE" som feiler og ikke slår inn ?

     

    Klikke-Lyden kommer fra Toppen av TV'n. Ønsker tips til hva dette kan være, på forhand takk for hjelpen.

  3. Jeg har nå testet 2.Stk Epsom Multifunksjons skrivere under 1000-lappen, begge hadde problemer med Arkmater, de greide ikke å dra inn papiret rett, hver gang ble arket ødelagt eller krøllet.

    Nå har jeg Canon PIXMAMP630 (kr 1399 hos Elkjøp) på test så jeg er spent, men her er arkmater i en kasett under skriveren og det lover godt.

     

    Har nå testet Canon PIXMAMP630 over noen dager og resultatet er meget bra ! Jeg er storfornøyd og anbefaler Canon PIXMAMP630 på det "varmeste".

  4. Ja det stemmer, det er Nikon D60 jeg vurderer. Har akkurat solgt E-520, men har igjen Olympus Zuiko ED 50-200mm som jeg selger til SubSmurf for det jeg kjøper D60 (Kr 4500.-) Jeg ble ikke helt fortrolig med Oly 520, så jeg forsøker da CanNik, jeg tester fortiden Nikon D90 m/SIGMA 17-70/2,8-4,5DC MACR med veldig bra resultat, men den blir for kostbar. Veldig usikker på hvilke valg jeg skal gjøre, men har ikke planer å bruke mye penger på Kamerahus, men på Objektiv.

  5. Takk for svar, er det Nikon D300 som er første Nikon med Live-view ?

     

    Lurer på om det er stor forskjell på NikonD60 og NikonD90, tenker da på Bildeskarphet før event behandling, vil jeg som amatørfotograf se forskjellen ?

     

    Prisforskjellen er jo endel her.

     

    Tilslutt ser jeg at det finnes NikonD80 er den bra brukt og lik D90 ?

  6. Hallo, da jeg skulle kjøpe nytt kamera var jeg "lei" av dårlig bildekvalitet på Canon EOS 400D som jeg hadde kvittet meg med. Dette kan skyldes feil bruk, hvem vet ?

     

    Jeg tror nå jeg har funnet "drømmekameraet" i billig-billig klassen, nemlig en Olympus E-520 med Zuiko Digital ED 14-42 mm f/3,5-5,6. Dette er et kamera med utrolig bra Objektiv i denne prisklassen litt i overkant av 3 "Lapper".

     

    Etter innkjøp av kameraet plusset jeg på med Olympus Zuiko Digital ED 50-200mm f/2.8-3.5, dette er et objektiv med suveren lysstyrke og utrolig bra optisk kvalitet.

     

    Nå går jeg på Fotokurs som arrangeres av en Folkehøgskole, 90% av deltakerne er Menn og Damer på 55+, (jeg er 47) det er ca 40 stk på kurset som til og med er "gratis" og går hver Onsdag frem til Mars. :new_woot: Grunnloopæring innen lys og bilde samt Photoshop Elements.

  7. Hei, Jeg har også kjøpt Olympus E-520 med 14-42 linse samt superlinsa ED 50-200 2,8-3,5(lysstyrke)!

    Jeg lurer på om noen har noe bra tips til innstilling, noe man bør velge bort fra standard ?

    Ellers intressert i tips om kameraets bruksområder.

     

    På forhånd Takk. :yes:

    Gratulerer med et flott objektiv. :) 14-42 er i tillegg et lite smykke glass.

     

    Hvordan kameraet bør stilles inn varierer en del med smak og behag. Det er svært mange som liker å bruke Vivid i stedet for Natural, Muted eller Portrait. Leverer jeg JPEG direkte til avis uten tid til redigering bruker jeg alltid muted, c-2, s-2, rgb-2. Da er det i prinsipp mer informasjon i filene.

     

    Jeg ville saklig sett brukt vivid, kombinert med c+1/2, s+/- og rgb+1. Det gir fine, avstemte JPEGs som er mer enn brukbare rett fra kamera.

     

    :)

×
×
  • Opprett ny...