Gå til innhold

oyvhus

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oyvhus

  1. Aha! I mine øyne vil en slik sak fremstå "bagatellmessig". Så da er det bare å forberede seg til neste år og håpe på det beste.

    Nå vet ikke jeg hva som betegnes som bagatellmessig, men hvis det skjedde tidligere i år vil det nok dessverre neppe regnes som "langt tilbake i tid". Kanskje opptakskontoret kan gi deg et bedre svar dersom du ringer? Hvis det er det eneste du har på deg burde det ikke stoppe deg!

  2. Stiller de vanskelige spørmål under intervju ? Hva slags spørsmål får man? Og hvordan foregår gruppetest? Hva slags oppgave får man? :)

    Spørsmålene kan være vanskelige, men tror man klarer å svare noe som høres greit ut om man bare tenker seg om. Spørsmålene går mye rundt resultatene fra PC-testen.

     

    Gruppetesten foregår enkelt og greit slik at gruppen samlet skal diskutere et tema og komme til enighet om et svar :)

  3. På tidligere opptak vet jeg at man har fått beskjed om at man skal medbringe urinprøve og passbilde. Er det noen som har lest at dette gjelder i år også? Så ikke at det var skrevet noe om det i mailen vi fikk, så regner med at vi ikke skal ha det med?

    Dette har jeg også lurt på. Har riktignok ikke sett det noe sted, så kan virke som om de har gått bort fra det. Men tar nok med en urinprøve i bagen for sikkerhets skyld ;)

  4.  

     

     

    Jente eller gutt? ;) er det 16 runder for jenter og 18 for gutter? Tror jeg skal teste i morgen, formen er ikke helt på topp, men må nesten finne ut hvordan jeg ligger an snart. Frykter jeg har en del og jobbe med enda..
    Jeg er gutt, så jeg hadde en runde mer enn kravet som er 18,2 runder. For jenter er kravet akkurat 16 runder.

     

    Evalueringen etter testen er at det er mye å hente inn på teknikk på å legge seg ned på mage/rygg og reise seg igjen. Tenker å trene en del på dette fremover.

     

    Lykke til med treningen og testingen folkens! :)

  5. Var hos legen idag, de på legesenteret hadde klusset med timen, så fikk ny 18. Mars!!! Sent... De bør ta alt da. Fikk beskjed om å ta med urinprøve OG hørselstest idag. Fikk kun beskjed om urinprøve forrige gang, så hadde ikke hørselstest med idag... Fikk dobbeltime + lab nå til onsdag da.... Men er irritert for det idag... Håper alt går greit på onsdag. Har 51studiepoeng og har søkt Bodø på 1.plass. Håper testene går bra..!

    Utrolig kjedelig når sånt skjer! Er du som meg er du nok stresset og spent nok som det er ;) Jeg oppdaget at hørselstesten jeg tok hos legen ikke var god nok, så jeg måtte ordne time på privatklinikk. Heldigvis var ventetiden kort. Er det flere enn meg som opplever at legene i liten grad forstår seg på testen?

     

    Er forresten ny her på forumet. Bor i Bergen og søker på opptaket nå :)

×
×
  • Opprett ny...