Gå til innhold

Audi s4 q

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Audi s4 q

  1. Hei.

    Noen som har fått skulderen ute av ledd her? 

    Fikk det muligens for ca 10 dager siden. Falt av snøscooteren og det føltes ut som at skuldra var litt ute av ledd før den spratt på plass igjen av seg selv. Var vondt i kanskje 5 min før det gikk seg til og jeg fortsatte turen min. Kjørte heim igjen uten problemer, men fikk veldig vondt på kvelden og dagen etterpå.

    Dro til legevakt og fikk tatt røntgen. Legen sa det kunne se ut som om skuldra har vært ute av ledd, men syns ikke han virka helt sikker. Fikk vite mer på 10 dagers kontrollen, som ble utsatt med ei uke.. 

    Problemet er at jeg ikke har noe vondt, enkelte bevegelser som jeg kjenner river litt, men ikke noe verre enn om jeg har strekt en muskel. Er så lei av å ta det med ro, vil ut på ski og kjøre med en tur på scooteren.

    Så lurer egentlig på om det er flere her som har fått skulder ute av ledd og kan fortelle meg litt om jeg kan følge smerten når det gjelder aktivitet osv. 

    Noen med noen tanker rundt om hvor aktiv jeg kan være, fikk så dårlig info av legen

  2. Får vel bare slappe av i den situasjonen som er nå og akseptere den som den er. Være åpen og ærlig om hvordan jeg har det, så håper jeg at ting ordner seg og jeg blir "frisk" igjen om ikke så alt for lang tid😊

    • Liker 2
    • Hjerte 2
  3. takker for svar. setter stor pris på det! henger det psykiske og fysiske virkelig så mye sammen altså...

    har mista lysten på mye annet også, gjelder ikke bare sexlysten. Er utrolig vanskelig syns jeg, prøver å slappe av, tenke positivt, og så etter et par timer sjekke om det er blitt bedre, er vel ikke en så quickfix kanskje. 

    ja har pratet mye om mitt forrige forhold, så det ikke da, men var sammen med en narsissistisk dame der faren er blitt utredet som psykopat av psykolog.. så ja, svært krevende forhold, brudd og mye plaget av henne i ettertid. ble sparket og slått, ignorert og snakka stygt til. selv på vår forlovelsesfest ble jeg ignorert av henne.

    og når det endelig begynte å roe seg, havnet jeg på sykehus med knekt rygg,arm og finger etter en mc crash. samme helga som bestekompisen min tok livet av seg. alt i livet mitt går på høygir, fra første minutt på morgenen, til arbeid, skyndte seg å handle, selv om jeg har all verdens med tid. 

    noen gode råd til hvordan få ting på rett kjøl igjen, så ting begynner å fungere igjen og div lyster blir lystbetonte igjen?

  4. Ingen medisiner eller noe, kom plutselig da jeg ble veldig stressa og bekymra når vi bestemte oss for å bli kjærester. Får klump i magen og kvalmhetsfølelse i halsen når vi blir intime. Og blir plutselig trøtt og stressa. Ho har flere ganger spurt om jeg er stressa og hvorfor hjertet dunker så hardt.. ikke alltid jeg klarer å følge med når ho prater til meg, faller liksom litt ut av verden. Men kan fungere topp på trening og arbeid, helt til jeg ble bekymra for dette da.

  5. Hei.

    vet det ikke er spesielt lurt og stille et slikt spm her inne, eller google, men er en uke til legetimen, så har et lite håp om at jeg kanskje kan få noen beroligende svar her, hehe.

    aldri opplevd dette før, men av en eller annen grunn har jeg mistet tenningen. blir ikke opphisset av erotiske tanker eller bilder. Merket det først da jeg nettopp har fått meg ny kjæreste og selv om vi ikke har hatt sex eller noe i den dur, så pleier jeg å bli opphisset bare av at ei dame ligger oppå meg, det blir jeg ikke nå. og det har stresset meg noe sinnsykt. får reisning om jeg onanerer selv, men ikke av ren tanke eller visuelle ting. 

    Blir jo automatisk redd for at det er noe veldig galt, og får dårlig samvittighet og begynner å trekke meg unna kjæreste og tenker at jeg kan ikke jeg ikke vil at hun skal være med en som sliter med dette.

    som sagt aldri opplevd før, men har en følelse av at det kan være psykisk relaterbart. selv om jeg syns det er vanskelig å avfinne meg med det. Grunnet til at det virker nærliggende, er at jeg har hatt en veldig intens og krevende høst/tidligvinter. Med ny jobb, trøbbel etter vaksine og ny boplass. Dette har ført til at jeg har stressa så mye med jobb osv at jeg nærmest har hatt angstanfall, der jeg bare må stoppe opp for å fokusere på pusten. elendig søvn og falt helt ut av rutiner med trening og mat. 

    i tillegg er det 5 år siden jeg var i et forhold sist, hvor jeg var forlovet og ble dumpet rett før bryllup. Dette var et manipulerende og tragisk forhold hvor jeg var så utslitt at jeg fikk noe som heter prostatitt. En betennelse eller et symptom som kommer av psykisk påkjenning. utfaller seg slik at man får vondt i underlivet med stråling mot rygg og begge beina. hadde det slik et par år, før det roet seg. og ikke tenkt noe spesielt over det før det plutselig kom tilbake da jeg fikk meg ny kjæreste. Syns det har vært svært krevende å åpne meg på nytt, vært utrolig mye stressa og bekymra for å gå inn i noe nytt. Og ikke minst lagt et veldig stort press på meg selv hva gjelder det fysiske, da ho har enormt mange partnere og god erfaring, mens jeg har holdt meg unna alt av damer di siste årene. Selv mens vi ligger der og kysser har jeg tenkt at nå må du fungere, bli stein hard og vise at jeg kan dette. redd for sammenligning osv. så går dette i en evig runddans jeg ikke kommer meg utav.

     

    Noen tips til hva jeg kan tenke for å roe meg litt ned og ikke tenke at jeg aldri blir tent igjen og må dumpe kjæreste og alt? er vanligvis ikke spesielt redd for sykdommer osv, men akkurat dette har virkelig satt tankekjøret i meg. 

  6. Hei.

    Har truffet ei jente gjennom vennegjengen. Kort fortalt har vi hengt endel sammen med andre, og det har utviklet seg slik at vi nå har treftes 2 ganger bare oss to. Ting går veldig bra når vi henger i lag, sitter med følelsen av at det er gjensidig interesse. Hun er veldig flink til å vise initiativ, både med fysisk flørting, og prat om ting vi må gjøre sammen. Vi ler mye og har det kjekt. Har pratet om hva vi ser etter og hva vi drømmer om i fremtiden.  Kjemien er god og tiltrekningen er tilstede, oppfatter det slik at det er gjensidig fra begge parter.

    Men, jeg er en kar som ikke er spesielt flink på facebook, instagram og snapchat. Og det er faktisk en utfordring og en vei til usikkerhet for min del. Så her trenger jeg litt tips.

    Hun har lagt meg til både på facebook og instagram. og senest etter siste "date" sa hun at jeg måtte legge henne til på snapchat. Det jeg ikke skjønner er, om hun vil legge meg til på disse mediene, hvorfor er det vanskelig å få i gang en samtale og holde den gående mellom hver gang vi møtes? Hun svarer fort, ikke noe med det. Men slik jeg tolker det er det ikke stor interesse for å kicke i gang en samtale og snappe til hverandre frem og tilbake. mulig jeg feiltolker, da jeg er helt fjern på dette området. 

    Noen tips til hva jeg skal tenke om dette? Er det bare å ta det med knusende ro, drite i det og fokusere på at vi faktisk møtes? Ser for meg at problemet blir litt større mot juleferien da hun reiser heim der hun kommer fra, og blir der 1 måneds tid. 

    Jeg er nok fra den gamle sorten, som liker å ringe. Selv om jeg er i 20 årene, hehe.

    tips mottas med takk :) 

     

  7. Gjest 3bf7e...dcf skrev (5 timer siden):

    På tide at hun var ærlig da. Håper du ikke tar det for tungt, virker som om du likte henne ganske godt. Til en annen gang bør du huske at om en kvinne viser så lite initiativ, så er det som oftest en grunn til det. Enten er hun ikke interessert eller så er det vanskelig for henne. Jeg er litt som henne, men jeg er det fordi jeg har tillitsvansker og problemer med forpliktelser. Men jeg prøver jo likevel. Dette er jeg derimot åpen om slik at mannen slipper å lure på hva intensjonene mine er. Du burde kreve et ærlig svar neste gang fremfor at hun skal gå rundt grøten og holde deg på gress. Kommunikasjon er alfa omega. 

    Anonymous poster hash: 3bf7e...dcf

    Med tanke på at jeg hadde bestemt meg for å kaste inn håndkleet selv, så er jeg overrasket over at jeg felte et par tårer. Er jo tidenes mest trofaste kar vettu, så får fort omsorg for folk. 

    Men på en annen side er jeg ganske fornøyd, da jeg ikke har hengt så "mye" med ei dame på over 4 år, da jeg ble dumpet rett før mitt eget bryllup. Så ja, har hatt min kamp mot tillit og utfordringer med å være sårbar og åpne meg mot slike relasjoner. 

    Hadde vært fint med en litt bedre erfaring denne gangen, men livet spiller dessverre ikke alltid på lag. 

    Hva gjør at du har tillt og forplikningsproblemer?

  8. Skandinav skrev (5 timer siden):

    Veldig nobelt av deg. Jeg kjenner flere arbeidsledere som tenker slik.
     

    Det er ufravikelig slik. Men er du hennes terapeut?
     

    Her gjetter du bare. Hele situasjonen taler sitt eget språk.
     

    Nemlig. Hvis du har mulighet for å avslutte forholdet, gjør det nå. Trenger du virkelig flere begrunnelser enn det du allerede har skrevet selv?

    Ganske bastant i teoriene dine du, folk er forskjellige, så noen fasit finnes ikke. 

    Gjetter gjør jeg når jeg ikke har noe informasjon, det har jeg nå. Hvorfor skulle hun ellers gidde å møte meg, og sende mld og høre om jeg har lyst på kveldsmat? 

    • Liker 1
  9. Tarzan93 skrev (50 minutter siden):

    I såfall hadde jeg spurt henne rett ut. Jeg avsluttet nylig en datingforhold med ei, litt lik situasjonen din. Hun ga lite av seg selv, ga noen små tegn til interesse, men det var det. Forskjellen er vel at vi har møttes ferre ganger enn du har med din. Vi har hengt i noen timer to ganger, men hun tar så og si null initiativ.  Sender fortsatt en del snapper  til meg da, og vi har daglig kontakt. Jeg konkluderte med at så lenge jeg må legge all intiativ i å bli bedre kjent, er det ikke verdt det. Hun må faktisk åpne seg mer, og ei jente som er interessert vil åpne seg.

     

    Er vel det letteste å bli ferdig med det før det har utviklet seg lengre. Er egentlig mest fasinert over hvordan hun oppfører seg, aldri vært borti lignende. 

    • Liker 1
  10. Skandinav skrev (7 minutter siden):

    Hvis du har mulighet for å avslutte forholdet, gjør det nå. Trenger du virkelig flere begrunnelser enn det du allerede har skrevet selv?

     

    Liker å gi folk en sjanse. Jeg tenker at det må være en grunn for at hun er sånn. Er jo en viss interesse som gjør at hun tar insj på å møtes og sier ja når jeg spør. Men grensa på hva man skal godta går jo en plass

  11. Tarzan93 skrev (11 minutter siden):

    Hadde droppa dama. Du fortjener en som gir deg oppmerksomhet.  Du bør hvertfall få en oppklaring i hva hun ønsker, så du ikke kaster bort tiden din. Angående det å analysere emojier og utsagn, erfaringsmessig bør du ikke gjøre det. Det skaper bare skepsis og usikkerhet hos deg. Selv om internett sier noe, kan det godt hende hun mener noe annet.

     

     

    Ting blir litt lettere om oppmerksomheten går begge veier, dating skal jo være gøy og spennende. 

    Har et inntrykk av at hun holder igjen og at ting kanskje er litt nytt for henne. Er jo ei bra dame, med flere gode kvaliteter så hadde vært interessant om hu åpnet seg litt.

  12. Hei.

    Har treft ei dame nå 5 ganger, og makan til vanskelig dame å kommunisere med. Hun tar insj på å henge, men null interesse av å ha kontakt i mellom slagene. Hun dreper alle forsøk på å holde en samtale i gang på sms. Sier egentlig generelt lite hva hun er ute etter og hva hun vil. Får ingen respons på fysisk tilnærming. Kyssa ho på 3. Date, hvor hun begynte å små le. Jeg lurte på om det var greit at jeg kyssa ho, hvor hun sa ja, men at det var uvant. Neste date og mitt nye forsøk ble møtt med et kinn😂. Føler jeg egentlig må dra hele lasset selv når det kommer til hva vi ska gjøre og gjennomføringen. Men hun vil nå av en eller annen grunn møtes.

    Vi har treftes i snitt ca 1 gang i uka og hengt i 6-7 timer. Skulle ut å grille nå forrige uke, men hun avlyste, men ville ta det igjen senere. Uka gikk uten noe livstegn, før jeg sendte mld og lurte på hva hun tenkte. Fikk meg og til å si at det er litt vanskelig å forholde seg til en så sporadisk kontakt. Svaret var at ho har drukna i skole og eksamensnerver og hadde vanskelig med å ta stilling til noe som helst. hun foreslo å møtes en gang neste uke om jeg ville. 

    Selv ser jeg ikke helt hvordan dette skal få en viss progresjon uten at hun tar litt tak, åpner seg opp litt og viser litt engasjement. Så jeg skrev at jeg forstod osv, men at det er litt vanskelig for meg å forholde meg til dette slik det foregår nå, så jeg foreslo at hun sendte mld når ting har roet seg. 

    Fikk "Will do🙅" til svar. Et typisk svar i vår chat. Will do tolker jeg som, d skal jeg gjøre. Den emojien måtte jeg google for den hadde jeg ikke sett før, og den betyr vist "no" eller "no good". altså setning og emoji sier to forskjellige ting. 

    Så hvordan skal jeg forholde meg til den meldinga lurer jeg på! Skjønner at ingen her har en fasit, men hadde vært interessant å høre hva andre tenker 🙂

     

  13. Stor sannsynlighet for at vannlåser osv må skiftes pga stått strømløst i 1,5 år. Var en kaldt vinter i fjor, så har helt sikkert vært minusgrader i huset. 

    Vannledning fra brønn til hus må utbedres, hele 2. Etasje må rives, mulig også bærende tak i samme etasje. Er ikke beboelig slik det er nå. 

    Er stor tomt på flere hundre mål, men lite sannsynlig med noe særlig med inntekt på utleie. Største inntektskilden er hogging og selge tømmer. Er driveplikt ja

  14. Har forsåvidt midler etter å ha solgt leiligheten jeg bor i nå. Kostnadene vil helt sikkert passere millionen, men samtidig vanskelig å si da det ikke er takstmann i bildet og megler har mindre info enn naboen. 

    Nærmeste naboen mente det beste var å rive huset.

     

    Vært en visning hvor det var ca 6 stykk, hvor flere var bønder i nærheten som er interessert i dyrkjorda. Var vel 4 stk som skrev seg opp som interessert  Avtalte med han ene at om jeg bydde skulle jeg si ifra, så han ikke bydde mot meg. Er oppvokst 500m fra dette huset, så kjenner de tre naboene godt, så vet at di kun er interessert i jorda.

  15. Hei. 

    Trenger noen råd av noen som kan endel om kjøp og salg av eiendom.

     

    Kom på fredag over drømmeboligen og er veldig interessert. Jeg sitter på en leilighet fra før av i Trondheim til en verdi av ca 2,5 millioner. 

    Var på visning av småbruket på lørdag, og fikk et veldig dårlig inntrykk av husets standard. Vært en hel vinter uten strøm, sprukket vannledning både i og utenfor huset. 

    Sannsynligvis store vannskader i taket til 2. Etasje da vestveggen har stått åpen under renovering, og latt regn og snø komme inn i loftet. Hele denne etasjen må rives. 

    Det samme gjelder 2 av veggene utvendig, stående bord må byttes helt. Kvaliteten ellers er usikkert da det er tvangssalg og eier er ikke å få tak i. 

    Småbruket har stor eiendom,men ca 250daa med produktiv skog, 40daa dyrkajord og endel myr og åpent landskap. 

    Megleren (leid av tingretten) sa at boligprisen er tatt ut fra lufta:1,7 millioner

    Det jeg lurer på er hva er en fornuftig pris å legge inn et bud på. Har ikke kommet noen andre bud enda. 

    Jeg har blitt rådet til å gi 500 000 som første bud da dette er et tvangssalg og mtp stamfaren. Var mine foreldre som ga det rådet, men ingen av dem er megler eller noe annet erfaring enn kjøp og salg av bolig. 

    Noen her som kan gi meg noen veiledninger og råd om hva det er fornuftig å by?

    https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=200950949

    Mvh Daniel

  16. Hei.

    kjøpte harman/kardon anlegg på Power for 2 år siden, 4 suroundhøytalere,1 senterhøytaler, forsterker og en sub. Så kjøpte meg et brukt eldre anlegg  av samme merke, på finn for å ha i verkstedet. Den subben som fulgte med her var en del større enn den jeg hadde i stua, så byttet di to. Nå kutter subben etter 5 min ca og går av og på av og på, håpløst å høre på. Kjenner bak på subben at den er veldig varm. Forsterkeren er en BDS 58 og den nye subben er en sub-TS2BQ

    så det jeg lurer, er forsterkeren for liten eller burde det gå bra? 

×
×
  • Opprett ny...