Gå til innhold

MJB

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MJB

  1. Noen som har fått stipend fra lånekassen? 

     

    Hos meg står det slik: 

     

    Før vi kan betale ut støtte til deg, må Lånekassen få melding om at du er student/elev. Meldingen kommer automatisk fra lærestedet ditt.

    • Går du på offentlig universitet eller høgskole, må du melde deg til undervisning og eksamen, og betale semesteravgift.

     

    Betaler vi ikke semesteravgift når vi starter?

  2. Er så stressa over at det er noe jeg har glemt å sende inn eller svare på. Blitt helt paranoid etter å ha søkt og kommet inn... Sjekka samordna 10 ganger de siste dagene for å forsikre meg om at jeg faktisk har svart ja.

    HELT enig!! Men det skal vel bare stå et kryss under "ja"? Og i tillegg "tilbud, svart ja" på den kollonen med alle plassene vi søkte på?

  3. Hei,

     

    Vi kan dessverre ikke si noe om informasjonen du så er det endelige resultatet.

    Svaret er klart senest 20.juli, men sannsynligvis i løpet av de nærmeste dagene.

     

    Svar fra SO.

     

    Vet ikke helt om jeg tør å juble enda jeg altså! Sto jo Oslo i natt, men nå er det tilbake til slik det var før... "Hovedopptaket 20.juli" osv..

  4.  

     

     

    Jeg sitter å skal søke om politiattesten og får ikke til å lagre mailen som et dokument å legge ved i søknaden. Er det noen som vet om det holder at jeg kopierer mailen inn i et dokument å sender det? Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få det til.

    Visst jeg ikke husker helt feil, så kopierte jeg teksten i mailen inn i et tomt Word-dokument som jeg la ved søknaden om politiattest. Fikk attesten i posten ei uke senere.

     

    Dersom det er mulig, så kan du skrive i kommentarfeltet ved søknaden at du har kopiert teksten fra mailen :-)

    Jeg tok bare printscreen :) Fikk attesten selvom.

     

    Mange veier til Rom. Det enkleste er ofte det beste  :xmas:

     

     

    Kopierte inn i word og skrev det i kommentarfeltet! :-) Takk for hjelpa! Får bare krysse fingrene for at jeg mottar den før fristen nå da :-) 

×
×
  • Opprett ny...