Gå til innhold

kkimjangs

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kkimjangs

  1. Og hvem bringer de inn som femtemann? https://www.gamer.no/brukere/milledc/64072

    Emilio, som er en kjent CS hacker..

     

    Vi vet hvordan folk som har hacket i 1.6/Source blir sett ned på. Men verre er det at Emilio ble tatt for hacking i Global fuckings Offensive.

     

    Blu3, Radi, Grande osv. INGEN av dem har blitt VACca i CS:GO.

     

    Uvitenhet er en synd sies det. Emilio fikk i fjor klarsignal fra Valve om at han VAC-bannen hans ikke skyldtes hack, og har dermed lov til å delta i samtlige majors arrangert av respektive Valve, ESL, ESEA etc. Sannelig ser man en håndfull av folk med VAC i Telenorligaen - som også rettsmessig har fått den :-)

    God mandag.

    • Liker 1
  2. Markedsledende AC er vel å smøre et ekstra lag med Brelett på skiva. Det er det beste alternativet for de som ikke har penger til noe annet. Har man en ISDN-linje og 20$ så er det en lett vei rundt den og.

     

    Er det noe spesiell grunn til at ikke ligaens egne regler rundt cheateren er blitt fulgt? Hvorfor er det blitt dratt inn en drøss med elendige spillere for å gi sine råd & tips? Hent i det minste inn noen som er objektive i saken og som faktisk vet hva de prater om.

     

    -=[CL_0wnF13Z74]=-

  3. Tar heller Telenor any day of the week, istedenfor den røkla som Get tilbyr i hovedstaden. Selskapet som er Norgesmestere i å skape nye ord om løsningene sine, kunne nesten sammenlignes med mediebransjen og sine fancy ordvalg. Telenor, som eneste i Norge, og blant de yderst få i hele Europa som har peering-avtaler med Blizzard og Valve, gjør at Telenor overgår alt i dette landet.

  4. Må si meg enig med en stor del av resten her. Vet ikke om det er stupiditet, eller bare rett og slett litt tynt med kompetanse / erfaring fra arrangøren sin side.

    Rimelig skivebom å ikke inkludere noen Norske lag, når man først retter seg mot et internasjonalt publikum (afaik). Tanken bak dette virker like ukjent som X-en i arrangementets navn.

     

    Mvh

    K. Kim Jangs

  5. Hvordan denne ledelsen får drive er for meg et mysterium. Nyheten kommer vel like forventet som kjerringa på bryllupet; Det kan vel også nevnes, ironisk nok, at samme ledelsen i disse dager prøver å opprette et landsforbund for e-sport som skal ivareta de forskjellige entiteters rettigheter, med å selektivt velge hvem som blir invitert til stiftelsesmøte og hvem som ikke. Etter å ha vært i snakk med, stort sett, de aller største klubbene i landet er det mange som ikke en gang har hørt om dette. Finner det litt merkelig å ha som mål å opprette et øvre organ for å ivareta "alle" sine interesser - dog så er vell definisjonen av "alle" oppe til diskusjon antar jeg. :-D

    • Liker 1
  6. BX3 hadde ikke engang bestemt seg for å slippe laget på det tidspunktet "andz" hadde fått hørt rykter? Kjipt for laget å høre slike rykter, men når klubben ikke har kommet til en bestemmelse på tidspunktet, så finner jeg det hardt å si at klubben har gjort noe nevneverdig feil her. :)

     

    Good luck til nye laget. Satser på at de kan gjøre en bedre jobb enn det forrige.

  7. Dere har vært i kontakt med meg ja, og jeg svarte på meldingen fra skribent med at jeg har sendt en detaljert mail til Stein fra Gamer.no på hendelsesforløpet på mandagen og dermed ville jeg ikke gå dypere i denne saken.

     

    Det at dere ikke har fått kontakt med meg er løgn, men at jeg ikke har svart direkte på dine spørsmål er en annen ting.

     

    Row row RoW-dA-BoaT

  8. Hva har egentlig saken med Telenorligaen å gjøre?

     

    Er det kontrakts brud mellom spiller og organnasjonen/lag han er signet til er det vel en sak mellom organnasjonene og spilleren det gjelder. Der Telenorligaen bør holde seg nøytrale nå det gjelder slike saker. (Farlig bru å krysse)

     

    Hva mener du med at saken har med Telenorligaen å gjøre? Tatt i betraktning at begge lag deltar i det øverste sjiktet av i Telenorligaen og at Gamer.no er en nyhetsside, så er det jo på sin plass at de produserer nyheter deretter som direkte relevant til hva som skjer i ligaen. Når regelverket i tillegg er utarbeidet av sistnevnte aktør, samtidig som det overholdes av dem som styrer ligaen, samt at det er første gang det skjer så trenger man ikke mange studiepoengene for å forstå hvorfor de skriver om dette.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...