Gå til innhold

GA75

Medlemmer
  • Innlegg

    204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GA75

  1. Heisann

     

    Har en Macbook Air som har for lite intern lagringskapasitet og ønsker ha en nettverksdisk eller liknende som funker som lager for bilder, iTunes bibliotek (synches mot både iPhone og pad så det er ikke et lite ett...)

     

    Tilkobling over trådløst (jada, tregere enn kabel).

     

    Noen forutsetninger:

    - må funke sømløst uten manuell mapping osv (det skulle jo gå greit)

    - må funke med bildeindeksering osv fra macbook'en

    - helst funke mot PC

     

    Noen som har gode råd for løsninger som oppfyller dette???

  2. Dette er uansett noe du bør snakke med en lege om dersom du vil gjøre noe med det. Fortell gjerne om det du har lest deg frem til, men jeg ville vel vært ytterst tvilende til eventuelle tips jeg fant på nett...

     

     

    Seriøst, hva feiler det meg?

    Det her er ikke kødd, men det er en 3-4 spill opp igjennom årene jeg ikke klarer å spille.

    Det samme skjer hver gang, blir svimmel, shaky og begynner å kaldsvette.

    Ender opp med å må gå å legge meg ned.

     

    Hadde det bare skjedd med dritt spill, men har aldri klart å fullføre HL2 pga dette, og nå i dag fikk jeg tak i en kopi av L4D2 men orket ikke å komme meg til det andre safe room engang på første campaign.

    L4D1 gikk helt fint, aldri noen problemer.

     

    Husker også jeg ble sånn av å spille Stranglehold for en par år siden, men der tok det lengere tid før jeg ble dårlig.

     

    Noen som har hørt om noe lignende, eller vet om en måte å fikse det på?

     

    Prøvd HL2 på både PC og 360, like dårlig!

  3. Kontakt dem du skal betale penger til, så snart som mulig, og forklar at du ikke klarer å betale alt nå. Tilby å betale det du klarer nå og fortell når du kan betale resten, gi dem en plan. Det går vanligvis veldig bra. De fleste private selskaper vil bare ha betalt det de skal ha. Om du bruker noen måneder på det spiller for dem mindre rolle. Virker også for meg som at du betaler hele forsikringen i en sum? Denne kan du betale per måned i stedet dersom det er enklere for deg.

     

    Uansett, kontakt selskapene og forklar at du ønsker å betale, men ikke har alle pengene for hånden her og nå og om dere kan bli enig om en løsning.

  4. Hei, dette har jeg også hatt tidvis. Mitt problem forsvant ved oppgradering av Nvidia driverne til skjermkortet mitt (den nye driveren kom etter at jeg hadde hatt problemet en stund). Noen drivere er sære også, så kan være hardwaren trivs best med en eldre versjon av driverne. Det er et lite h****** å nøste opp med mindre du finner noen tips på nett.

     

    Dersom det er en eller annen pogramvare som forårsaker dette, må du neste bare teste ut hvilket som løser saken Sjekk også om windows foreslår noen løsninger som kan sette deg på sporet.

     

    Jeg ville sjekket om det er noen known issues hos produsentene av maskinen og/eller delene du har brukt i den.

  5. Men hvilke andre fordeler enn minnebehandling, er bedre i 64 bit ?

     

    For den jevne, normale PC bruker så vil man ikke merke så mye til forskjellen 32/64 bit. MEN, fremtiden ligger i 64 bit på grunn av stadig økende minneforbruk i programmene som lages.

     

    Utover dette har MS lagt krav på alle drivereprodusenter for Win7 at disse skal godkjennes av MS selv, noe som ventelig vil forbedre stabiliteten.

     

    Personlig gikk jeg over til 64bit med win7 nå og jeg merker fint lite til forskjellene fra Vista 32 bit jeg kjørte før. Med ett unntak: 8GB minne til videoredigering :) Det er snacks.

     

    Så mitt råd er: kan du velge 64bit så gjør det. Ingen grunn til å ikke gjøre det. Noen få, sære gamle programmer vil kanskje ikke kjøre, men disse er så få at det neppe er noe stort problem å finne alternativer som fungerer.

  6. Komplett har tilbud på Eizo 22" LCD FlexScan S2202WSHK denne uken. Noen som har noen erfaringer med denne skjermen. Er det en ok skjerm?

     

    Kommer mest til å bruke den til programmering, videoredigering, bilderedigering og litt spilling.

     

    Kan varmt anbefale skjermen, også til spilling. Ingen problemer med responstiden her gitt, 5ms er finfint.

  7. livet er kort. man kommer ikke noe videre på veien av å spille dataspill. tror du at du skal spille til du er godt voksen eller? en dag må du skaffe deg en jobb, ta tak i de viktige tingene i livet.

     

    Hehe, mange med gode jobber og solid inntekt som spiller. Spørsmålet er om det er alt du driver med, eller om du holder livet i gang utenom. Dersom man KUN spiller spill 12-16 timer om dagen er det fare på ferde. Men spill er da vitterlig god underholdinge for oss over 30 med 60 timers jobb uke også... Tiden da dataspilling var synonymt med geek som sitter inne og råtner mens livet passerer er forbi!

     

    Så, til førsteposten: Spill i vei! Men ikke la det ta over livet noe mer enn man bør la facebook, msn osv ta over...det er mitt råd.

  8. ah... Da satt jeg fast.:)

    Sitter å lurer på hvilken class jeg skal velge. Det står mellom hobbit burglar eller guardian. Hvilken er den beste i 20+ og i fellowship?

     

    Hvis det skulle være av interesse er min bror Mistrel. Hvilke burde jeg velge om jeg skal ha mest utnytte av broren min? :)

     

    Da ville jeg vel strengt tatt spilt guardian hvis jeg var deg. Da har du tank-healer comboen, kjernen i ethvert fellowship. Da kan du egentlig klare det meste med å plukke opp tilfeldige til quests.

  9. Når kommer Yottabyte-æraen tro? :p

     

    Ikke så veldig lenge etter zettabyte-æraen skulle en tro. Hvis veksten i internett-trafikk fortsetter som i dag med ca 50% p.a. kommer yottabyte-æraen ca 17 år etter zettabyte-æraen. :p

     

    Altså 17 år er den tiden det tar trafikken å øke ~1000 ganger i volum med 50% årlig vekst.

     

    Litt off-topic men er det noen som har funnet tall som viser hvordan bedre komprimering av trafikken vil slå ut i det lange løp? Eller øker trafikken mye-mye mer enn komprimeringen? Fins det undersøkelser/forskning på dette området? Det syns jeg ville være interessant å se på.

  10. Hmm, men hvorfor blir da enkelte i heletatt ansatt fast? Firmaet tjener jo da ingenting på det når de kan leie inn til evig tid?

     

    Dette handler om risiko, en innleid konsulent kan man si opp raskt uten annen grunn enn at behovet er borte. En ansatt er mye vanskeligere å bli kvitt. Mange bedrifter opererer med en fast ansatt gjeng for å holde på kompetanse osv, og en konsulentpool de leier inn ved økt behov for arbeidskraft. Dette er helt vanlig så vidt jeg vet og danner grunnlag for en hel bransje konsulenter som er så heldig å få jobbe med varierte oppdrag og virksomheter! Sånn som meg! :)

  11. Du legger inn koden på konto admin siden du når fra lotro-europe.com

     

     

     

    ingen som vet hvordan jeg får bonus item? :)

     

    Det er vel en claim commando regner jeg med, jeg har ikke selv denne pakken men /claim er veldig mye brukt.

     

    Hva server anngår så er det egentlig mere hva du er ute etter selv, [Rp]laurelin sier som i navnet her er det role-play, det er nok den mest aktive pvmp serveren også (Player Vs Monsterplayer. om du ikke er rper så er ikke dette no farlig, det er utrolig mange som velger laurelin pga modenheten i chat og på spillere generelt.

     

    Så har du snowbourne, dette er ett godt valg om du ikke er så opptatt av rp men derimot søker en litt større server med litt friere tøyler.

     

    Gilraen og Eldar er de 2 andre alternativene, Eldar er omtrent på nivå med Laurelin hva spillermasse anngår, gilraen litt mindre. så her er det bare å velge og vrake :)

  12. Ser noe rart, det kommer opp en sånn svart skjerm med en liste med forskjellige windows vista innstalasjoner som har vært, er det mulig å slette disse og prøve å legge inn vista på nytt så det funker? har slettet hele hardisken og den lista dukker fremdeles opp....

     

    Hvis den stadig finner gamle installasjoner har du nok ikke slettet og formatert harddisken fullstendig, eller så er det noe galt med disken.

  13. Er på jakt etter en billig gamepad til PC. Den skal primært brukes til Fifa. Har vært innom Elkjøp og Expert, men gidder ikke å gi 400-500,- for en gamepad.

     

    Bruker selv en slik en: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/p...64&cl=no,no

     

    Eller hva med en slik (uten vibrasjon): http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=123801

     

    Ingen klager på den. Den med vibrasjon koster litt mer da. Ellers har Saitek mye billig, men jeg syns Saitek er mer "plastikk" enn Logitech.

     

    Okei, da. Jeg innrømmer det, jeg er Logitech frelst...

  14. ja jeg stiller nok store krav til spill. Men det kan skyldes at wow faktisk var revolusjonerende og at man sammenligner alt med wow. Og som nevnt her..hjelmene til npc'ene er helt på tryne rent kosmetisk. Og for å nevne to andre ting også; Har dere sett hvordan enkelte av vaktene går..det ser faktisk ut som dem har gjort i buksen, samt at en NPC type som skal være brigand-scout faktisk går rundt bøyd med buen klar hele tiden. Slike ting kan man gjerne kalle detaljer og flisespikkeri, men for meg så "lyser" slike ting gjennom som dårlig gjennomføring av spillet. Wow har sine svakheter, men det er i hvertfall gjennomført og det oser av at Blizzard har brukt masse tid å penger på det.

     

    Og dette gjør meg virkelig vondt, for jeg hadde virkelig lyst å like LOTRO. Men nå har jeg begynt å spille Wow igjen. Det neste som skal prøves blir AOC. Men jeg er redd LOTRO er lagt på hyllen for godt for min del.

     

    Lykke til videre med LOTRO til dere som liker å spille det. LOTRO-konseptet er digg, men for min egen del så har wow nok gjort meg altfor storforlangende :(

     

    Litt uenig med deg her. WOW er på ingen måte revolusjonerende, det har ikke tilført noe nytt innen MMO sjangeren som ikke fantes før. Det WOW har klart er å ta de gode ideene fra et stort knippe mindre vellykkede MMOs og sy dem sammen med en kommersiell pakke som fenget på en helt annen måte enn andre MMOs har gjort. Det ble en mer tilgjengelig MMO for allmennheten og Blizzard hadde infrastrukturen til å drive det til de høyder det i dag har nådd b¨de markedsmessig og teknisk.

     

    I forhold til kommentarene om grafikk så er smaken som baken. Jeg er sikker på det fins like "store" mangler i WOW for den som legger merke til dem. Det er jo i grunnen småplukk du nevner, og ikke akkurat noen game-breakers, med mindre man spiller for den grafikken sin del da. Slik du gjør ;)

  15. Husk også å sjekke softwareprodusentenes kompatibilitetserklæringer ifht til SP1. De færreste anti-virus virker med SP1, f.eks.

     

    <kremt>Kan du utdype dette med litt fakta om hvilke anti-virus osv? Det lå en artikkel på MS sine sider om fire-fem AV som ikke fungerte med beta-SP1 som rimelig raskt ble oppdatert av sine leverandører og nå fungerer utmerket. "De fleste" AV har til enhver tid fungert utmerket med Vista, både med og uten SP1, ut fra hva jeg har fått med meg.

     

    Vis meg gjerne alle artiklene og overskriftene jeg har gått glipp av om det du skriver er fakta og ikke meningsløse påstander uten hold i virkeligheten.

     

    edit: rettet skriveleif

  16. Problemet er at mange ikke kjører oppdatert Win, både fordi de ikke skjønner noe av det og ikke minst fordi mange kjører med en piratkopiert versjon som ikke får del i "Geniune Advantage" :rofl: herligheten.

     

    Tror "Geniune Advantage" :rofl: faktisk er med på å svekke sikkerheten på nettet, nettopp av den grunn.

     

    Genuine advantage omfatter ikke sikkerhetsoppdateringer, disse får du kjørt også på pirat windows (iflg. MS). Genuine Advantage omfatter dog endel oppdateringer for stabilitet og drivere, men er relativt lett å omgå.

  17. Hvis du ikke bruker IE, og har en ålreit firewall og sunt nettvett, så er du nok relativt trygg.

     

    Nei, det er man ikke. Man må få med seg sikkerhetsoppdateringene som minimum for å være trygg på nett. Dersom maskinen ikke skal kobles til nett kan man la være og ikke risikere de store tingene. Men det er jo også ytelsesforbedringer i noen oppdateringer og det kan være fint å få med seg.

     

    Det hjelper ikke med vett i toppen når feilen ikker hva du gjør men åpne sikkerhetshull som kan utnyttes uten at du vet det for å si det sånn.

  18. Hallo alle sammen

     

    Nådde level 50 i går kveld og funderer nå på hvor jeg bør fortsette med tanke på utstyr. Målet er nok mirrored armor og etched beryl jewellery osv, siden jeg ikke har særlig tid til å delta i raids, men det kan være greit å vite om det er noen spesielle quest rewards som er like bra/bedre enn dette?

     

    Tips mottaes med takk. Ellers blir vel deeds enn fritidsaktivitet nå - 300 wargs i angmar bør se seg om etter alternativt oppholdssted eller forberede seg på å møte sin skaper, hehe :)

×
×
  • Opprett ny...