Gå til innhold

annot

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av annot

  1. "Arbeidsledigheten i det siste halve året forklarer trolig at Regjeringens finanspolitikk er blitt

    mer ekspansiv i Revidert Nasjonalbudsjett (2015 2016) sammenlignet med

    Nasjonalbudsjettet fra oktober i fjor. "

     

    Det er jo helt klart at dette er det normative utsagnet? 

    Var feil i fasiten V2015, så får krysse fingrene for at det gjelder denne gangen også. Hvis ikke gir det ingen mening. 

  2. Jeg har jobbet i en bedrift i rett over et år, og nå har jeg ikke mottatt lønnslipp for de siste månedene. Jobber i en privateid bedrift.

    Det har lenge vært rot med lønnsutbetalingene, men nå begynner jeg virkelig å lure på hva det er som foregår.

    Jeg vet at regnskapsføreren sluttet i august/september 2015, og vi skal visstnok ha fått ny regnskapsfører etter dette. Problemet er at etter h*n sluttet, har ingen av de ansatte mottatt lønnslipper. I følge sjefen (spurte h*n i desember 2015) hadde den nye regnskapsføreren vært sykemeldt, og det var grunnen til at vi ikke hadde fått lønnslipper. 

    Jeg har faste vakter, men tar også noen ekstra innimellom, men etter lønnslippene "forsvant" har jeg fått utbetalt omtrent det samme hver måned, relativt små summer tatt i betraktning hvor mange arbeidstimer jeg har hatt. "Resten" av lønnen kommer alt fra dager til uker senere. Og det jeg da får utbetalt er jeg heller ikke sikker på om stemmer hundre prosent, ettersom jeg ikke har fått lønnslipp for måneden det gjelder. 

    Jeg ser nå at arbeidsgiver heller ikke har vært inne og hentet skattekortet mitt for 2016, men jeg har likevell fått en (liten!) innbetaling på kontoen som visstnok skal være lønn for denne måneden. Dette gjelder også samtlige av kollegaene mine. 

    Hva bør jeg gjøre? Har noen vært i lignende situasjoner? Jeg er ung og jobber kun deltid, så jeg er veldig usikker på hva alt dette kan bety og hva jeg bør gjøre videre. 

×
×
  • Opprett ny...