Gå til innhold

Eikern

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eikern

  1. Jeg har i lengre tid kjørt CyanogenMod 10.1 Nightly på min SII og det fungerer absolutt strålende. Var enkelte ting jeg savnet med en gang jeg gikk fra Touchwiz til plain Google Android, men med CyanogenMods egne tweaks og JB sine funksjoner tror jeg nok aldri jeg vil se tilbake. Det at jeg kan endre menyknappen til å bli appswitcher og tvinge programmer til å legge til menyknapp f.eks. er helt fantastisk. Og alt jeg kan endre på av hurtigfunksjoner ? helt fantastisk. I tillegg oppdateres det nesten daglig for å holde det stabilt, noe det allerede er.

     

    Så jeg anbefaler å legge inne dette på det sterkeste!

  2. ?
    Spørsmålet er vel, hvem i verden bruker php ?

    Programutvikling handler om å løse problemer. PHP er et ustrukturert, rotete, men UTROLIG lettvint og enkelt verktøy for å løse disse problemene. Klart man kan bruke Perl, *.NET etc., men av og til er det lettere å både lære, implementere og utvikle programmer i PHP for hobbykodere som meg. Så om ikke det skal være alt for skalerbart så kan man godt bruke upraktiske hammere ( PHP Hammer).

     

     

  3. Fint dette, men jeg lurer litt på hvorfor man lærer vekk $_REQUEST og ikke $_GET og $_POST først. Jeg ser det har med et avsnitt om det, men om ikke php.ini er satt opp riktig (selv om det er standard) eller du gjør noen feil i koden så _kan_ dette åpne for CSRF/XSS-angrep.

    Jeg anser det som en dårlig standard og lite fordelaktig i lengden, da jeg har erfaring med problemer som oppstår i forbindelse med cookies og at det er vanskelig å lese koden i ettertid. Minner om prinsippet om at koden helst bør være så lettlest at man ikke trenger kommentarer (uten at det skal bli dårlige ytelse selvfølgelig).

     

    Strengt talt er vel ikke noe mer en htmlentities nødvendig for å vaske en streng, da man ofte ønsker å få med alt brukeren skriver (f.eks. om jeg vil paste kode).

     

    Ellers fin innføring, lærte mye av den da den kom i sin tid!

  4. Jeg har et Lian-li-kabinett (storebroren til PC-6070A) som har to vifter bakenfor CPU-vifte og to foran HDD-ene. Disse bråker alt for mye på full guffe, likevel vil jeg ha litt kjøling. Jeg er ikke interessert i noen viftekontroller, bare noen enkle spenningsregulatorer (SR) helst. Problemet er at viften får strømmen fra en fem cm lang 4-pins molex-forlenger (ca. som bildet), og er ikke kompatible med de fleste 3-pins-SR.

     

    Jeg vil helst ha dem parvis koblet opp, så jeg trenger strengt tatt ikke flere enn to, men de er vel kanskje beregnet på kun én hver? Er det noen risiko knyttet til å koble to vifter til én slik? Eller finnes det SR med to utganger?

     

    Vet dere om noen som selger noe sånt som jeg er ute etter? I verste fall kan jeg kjøpe en 3-pins SR og lodde på en molex selv, det er ikke noe problem.

     

    Takk!

  5. Hei

     

    Finnes det noen måte å stoppe programmene som ligger i \Windows\Startup fra å kjøre etter oppstart på WinMo 6.1? Jeg har konfigurert HaRET (Linux/Android launcher) til å starte automatisk, dum som jeg var, og nå kunne jeg tenke meg å gjøre noen forandringer.

     

    Vet noen enten hvordan jeg kan hindre det fra å starte, eller stoppe HaRET i boot-sekvensen sin?

     

    Takk.

  6. Jeg har ingenting å utsette på Steam (annet enn at de har gått over til Euro), det er uten tvil en meget bra tjeneste som har gjort spilldistribusjon og lagring (for forbrukerne) enklere.

     

    I begynnelsen, da alle lastet ned og de hadde litt underdimensjonerte servere hos Valve, husker jeg det var slit å få Steam til å fungere -- nå er det jo ingen problemer i det hele tatt. Gode hastigheter på nedlastinger og oppdatering er jo uten problem.

     

    At du som enkeltperson har hatt problemer er jo beklagelig, men dog -- du kan ikke nekte for at det er en god tjeneste de har kommet med?

  7. Jeg har kjøpt meg en SE W302, problemet er at jeg skulle gjerne importert noen av kontaktene mine fra min gamle k750i.

    Tidligere har jeg brukt fMA (float's Mobile Agent), men det er for utdatert til at det støtter W302.

    Til og med SE sitt proprietære program "PC suite" støtter ikke telefonen fordi den er for ny.

     

    Finnes det et program til Sony-Ericsson telefoner som gjør at jeg kan administrere ting som meldinger/filer/kontakter etc. som fMA, men som ikke er utdatert?

  8. kan det være "Crimson Tide Theme"?

    Dessverre, tror nok ikke det er Zimmer den låten jeg tenker på - den her har alt for høyt tempo og en for "normal" trommebeat. Crimson Tide kan jo ligne, men dessverre :\

     

    Er det forresten noen som vet om det er noe egenkomponert som de bruker i de nye reklamene til V75? Trommer, bass, shaker med plystring som melodi, den er utrolig catchy!

  9. Er litt usikker på hvilken du mener, men jeg vet hvertfall at noe musikk fra filmen gladiator" ble brukt en del i blant annet reklamer og noe annet. Siden du nevner mye messing osv. er det mulig det er dette du mener...

     

    Det er flere spor fra filmen i dette klippet så kanskje du leter etter ett av dem..

    Jeg tror ikke det er Zimmer (var i hvert fall ikke den sangen), men jeg skal høre gjennom resten av soundtracket-takk for tipset.

     

     

    Er ikke May It Be?

    Vet ikke om denne var til meg, men det der er vel LOTR-sangen av Enya?

     

     

    Hmm, får det ikke helt til å stemme med plystringen din, men forsøket verdt! :) Tror de brukte "Here comes the king" av X-Ray Dog i en av reklamene, hvis jeg ikke tar helt feil.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=FZ2rCupqz8g...feature=related

    Jo, den ble brukt i en annen - men dessverre ikke i den jeg tenker på :\

    Den her jeg snakker om hadde en mye mer progressiv og lik trommerytme (trommesett) som gikk bak.

    hvahetersangen.mp3

  10. Aha, takk! Jeg mener å ha hørt den pianodelen der fra et annet sted, høres jo veldig "Morricone" ut. Har ikke Ennio laget en sang hvor den er blitt brukt og?

     

    Jeg har også en annen sang jeg lurer på hva heter. Den gang da OL i Beijing var det eneste som gikk på NRK sendte de noen reklamer for OL-sendingene sine, og da ble blant annet denne sangen brukt i en av reklamene. Her er slik jeg husker den. Melodien var vel spilt av messing (horn, trompeter, trombone), med en solid trommebeat i bakgrunn.

    (Får håpe ikke plystringen min er for irriterende.)

    hvahetersangen.mp3

  11. Hei, jeg har kjøpt et hovedkort, Abit IS7-E2 og har noen problemer med dette.

     

    Først og fremst bruker det utrolig lang tid, uansett hva den skal gjøre. Finne disker eller få frem cmos.

    En annen ting er at når jeg starter opp sier den, "cpu is unworkable or has been changed. Please recheck - CPU soft menu."

    Men når jeg prøver å gå inn og sjekke om jeg kan gjøre noe så vil den ikke la meg lagre instillingene, for når jeg trykker f10 og den spør "Y/N" og jeg trykker enter, fryser tastaturet seg og jeg får ikke trykket noe annet etter at jeg har presset enter.

     

    Jeg har søkt etter svar, finner ikke noe som har hjulpet og CMOS er resatt.

    Dette er siste gang jeg kjøper Abit, jeg har alleredet byttet kortet en gang - forrige gang var problemet at den ikke ville vise noe på skjermen i det hele tatt.

×
×
  • Opprett ny...