Gå til innhold

Haisop999

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haisop999

  1.  

    Jeg var ikke klar over at det ikke var flere enn det. Er det de som befinner seg i en gammel butikk?

    Lurer egentlig mest på de som ligger så nærme veien nedover mot samfundet :)

     

    Veien ned mot Samfundet? Tenker du på Klostergata, eller mener du Singsakerbakken 2/Lucas? Tingen på Nedre Singsakerslette er at alle bygningene er ulike, så du må nesten spesifisere nærmere.

     

    Jeg mente Singsakerbakken 2/Lucas, beklager at det ikke kom godt nok fram.

  2. Erfaringsmessig - er det noe særlig med studenter som flytter ut fra SiT boliger nå i slutten av april / starten av mai? I slutten av mai begynner vel romfordelingen til neste årskull, så da er det vel for sent for oss som er eldre.

    Så vidt jeg forstod er det en måned oppsigelsestid på SiT bolig, det vil nesten ikke være noen som flytter før i starten av juni.

    Eller er jeg helt på bærtur nå?

  3. «gyldig forfall til eksamen i emnet høst og/eller vår i inneværende studieår»

    Beklager gjentagelsen, men jeg tar det slik at min situasjon går under dette punktet? Ser at den engelsk versjonen av innsida beskriver det som «legitimate absence», jeg er da strengt tatt ikke borte under eksamen.

    (Lurer fortsatt på det siste spørmålet mitt i forrige post, om jeg klarte å skrive forståelig nok. Takk for all hjelp!)

  4. Ikke at jeg tviler på det du sier, men hvor bekreftes dette? Det jeg tidligere har hørt er at det er ekstremt viktig å møte til eksamen ellers så kan du bare glemme kont...

     

    Kan man trekke seg fra kont eller bare ikke møte opp, og få faget slettet, om jeg skulle ombestemme meg igjen? Vil ikke ha et strykfag på vitnemålet om jeg ikke skulle bytte, som uansett ikke skulle være relevant for min studieretning. Uff, vanskelig dette, og jeg må bestemme meg snart.

×
×
  • Opprett ny...