Gå til innhold

Mars0808

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mars0808

  1. Jeg lurer da på om jeg skal skatte av en "lønn" jeg fikk fra byggmakker da jeg hjalp en kompis (som har fast jobb der) å bygge en platting for utstillingsmodellene dems (disse små lekehusa osv)

     

    Siden jeg ikke har fast jobb der, gikk disse 2000kr gjennom kontoen hans, som han skulle videreføre til meg!

    Kompisen betaler skatt vanligvis og mener da at jeg også må skatte siden pengene gikk gjennom hans konto og ikke direkte til min.

     

    Jeg tjener hverken over 50000kr i året eller har fastjobb der, må jeg skatte da? Dette fant jeg på skatteetaten.no

     

    Takk på forhånd!

  2. Hei! Igår kveld fikk jeg ett problem med å logge inn på brukeren min på PS4. Spilte FIFA 15 så brått logga brukeren seg av og får ikke logget på igjen! Veldig kjedelig!

    Altså PSN brukeren min. Har prøvd alt, gjenopprette PS4 til fabrikk, skru av og på ruter + nullstille den til fabrikk, men ingenting funker

     

    Noen glupinger inne på forumet her som kan hjelpe? Må jeg bare vente til Sony og playstation fikser det for meg? Elr finnes det noen måter å fikse det?

  3. MajorCock! Akkurat det jeg fant ut av ista! Forrige eieren sa at det ikke var oljepumpe og at den var ute av funksjon, men etter en nærmere titt på hele sykkelen fant jeg ut at den var i drift!! Så jeg har blandet både i bensinen + at det var en tank som jeg trodde var til kjølevæske, men den var halvfull med 2 takts olje... Så jeg tømte den og dro ut wiren til oljepumpa... Så satt jeg oljepumpa inn i igjen ettersom jeg har bestilt deksel og ikke har noe annet å tette igjen med

  4. Det lekker olje fra motoren på mopeden... Det kommer fra høyre side på mopeden! Prøvde å skru opp og se, men fant ikke noe! Ser bare at det kommer fra siden så forsvinner det brått og det renner nedover og under mopeden deretter på bakken.. Hva kan det være eller komme fra da?

     

    Har kjøpt slangeklemmer til bensin slangen, men det skal ikke ha noe å si.. Når det bare lekker OLJE?!?

×
×
  • Opprett ny...