Gå til innhold

Grekern

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grekern

  1. Merker at jeg har litt problemer med å akseptere trap som hiphop sånn helt uten videre selv. Altså, jeg liker en og annen trap-låt, men det er jo ganske langt unna hva jeg ellers tenker på som hiphop. Hva med drill, da? Er det også hiphop? Hva med grime? Jeg liker alle disse jeg altså, og for min del så må vi gjerne ha mer av alt dette i denne tråden. Case in point, dette er grime. Sykt fet låt spør dere meg. Ignorer "videoen". Kan hjertelig anbefale første mixtapen til Chronik og fullengderen Rise of the Lengman. Ujevnt, men dritfett på sitt beste. 

     

    Chronik - Mega Mix ft. Scorcher, Esco, Gman, Wiley

    • Liker 1
  2. Fet den Twenty Fifty Three. Blir spennende å se om skiva holder seg gjennom. Håper det.

     

    Kjenner folket her til Fedrelandslaget? Er kanskje noe inhabil siden jeg var med å gi ut tapen, men pytt, den er dritfet. Utsolgt for lengst men fortsatt mulig å laste ned. Ikke akkurat standard husmannskost da men. 

     

    FEDRELANDSLAGET - KODE KNAKK KNEKK

    https://www.youtube.com/watch?v=waVXYYazbx4

  3. Ble i den anledning litt inspirert til å spørre gjengen her inne om å grave frem noe av det mest undervurderte, bortgjemte, glemte eller bare totalt oversette dere kan finne, nytt eller gammelt, som dere mener fortjener dagslys. Ja, rett og slett finne frem noe som er så underground at dere tror få hiphop-hoder her inne har hørt det før. Jeg vet i hvert fall at jeg umulig kan ha fått med meg alt. Naturlig nok. For ordens skyld får vi holde det engelskspråklig.

     

    Den låta her er helt fantastisk. Fyren kaller seg Gonjasufi nå, men het altså Sumach før. Vet ikke hvor kjent det er, men var ukjent for meg til inntil et par år siden. Denne skiva ble faktisk kun gitt ut på CD-R i sin tid. Dritfet skive. Utrolig deilig støvete lyd. Produksjonene hans er fortsatt top notch, men nå synger han mer enn han rapper.

     

    Sumach - Dissiplin

    • Liker 1
  4. Et hvilket som helst lydkort med mulighet for ADAT-tilkobling (de fleste har det) og en Behringer ADA8000. Da får du masse inputs relativt billig. Personlig ville jeg satset på PC over harddiskrecorder. Mange flere muligheter der.

×
×
  • Opprett ny...