Gå til innhold

Malux

Medlemmer
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Malux

  1. Du sier du har venner på skolen, knall! Ikke la det slutte der.

     

    Det dummeste som kan skje er at dere drar hjem, for at du så skal sitte hjemme og jage'n et par timer før du sender en sms som "skjera?" "neh ingenting" "ok." det blir bare kleint. Prøv å dra dem med ut. Finn ut av interessene dems, og finn på noe. Om det så være spille biljard, kaste stein i glasshus, dra på fisketur, whatever. Om de har en interesse du ikke har prøvd ut før, som å spille volleyball eller golf liksom, så bli med dem og prøv. Kanskje du også liker det (: Ettersom dere finner på fler ting sammen, desto mer har dere å prate om og desto bedre venner blir dere. Kanskje blir du kjent med flere folk i prosessen, også.

  2. Jeg mener nå det at 15 åring burde få lov til å justere døgnet sitt selv så lenge det ikke går utover skole og lignende. Men nå i ferien så er vel dette neppe et problem. Selv om jeg og mine venner ikke hadde leggetid når vi var yngre, så betydde det heller ikke at vi faktisk var oppe til kl 4-5 hver natt. Det betydde mer det at om vi ville ha LAN, dra på fisketurer eller ligende en kveld så gikk jo det greit.

  3. Rabatten du får varierer etter hvilken vare/varer du kjøper, ikke tro at du får 20% avslag uansett vare. Det er også en forskjell på innkjøpspris/utsalgspris, får du mye rabatt skilter det høy utsalgspris. Det lønner seg ikke alltid og følge hvor mye rabatt du får totalt, men heller tenke deg ut et sett med varer du vil ha, sjekke lokale butikker for pris, samt internett. Deretter gå for handel. Som et eksempel kan du få et pristilbud på samme varer i butikk nr.1 på 14995,- med en rabatt på 2000, og et pristilbud på 14995,- i butikk nr. 2 med en rabatt på 4000. Jeg ville da kjøpt på butikk nr. 1 ettersom de opererer med lavere utsalgspriser, noe som hadde gitt meg trygghet ved senere kjøp. Gå videre til neste butikk ved at selger sier nei til mer rabatt, kan ende opp med et tap for deg. Kun et tips (:

  4. Det jeg er glad for da er at fler og fler unge velger fri vilje fremfor gud selv om foreldre er kristne. De få jeg vet om som faktisk er veldig kristne pga familie virker jo helt hjernevaska. Det å tro på ting som står i en eldgammel bok er vel i beste fall å drite seg ut.

     

    Men men, dem om det. Personlig tror jeg da ikke på gud. Om gud hadde vært så jævla fantastisk hadde han vel gjort noe for å forhindre all dritten i verden for lenge, lenge siden.

  5. Tja. Erfaringsmessig lite støy i sharpen i grunn med mindre du sitter farlig nærme på analoge signaler. Kjører digitale bilder fra canal digital/blu-ray der jeg jobber og da er det meget lite støy samtidig som man får ett detaljert bilde. Fargene er også meget bra til prisen, kan dog stilles litt på bort fra standard. Det er ingen LED med dimming i din prisklasse. Men du har rett i at bevegelsen ved panorering er dårligere på sharpen ettersom det er den eneste TV'en uten 100hz på lista de.

     

    Sonyen du ser på er den med best sortnivå av de 3 andre tvene, men har den dårligste 100hzen. LG'en har det glatteste bildet, det gir deg mindre detaljer ved tv-titting men også mindre støy. Kaller det "glatt". Samsungen har mest støy, men ser kanskje litt penere ut? og har en god 100hz.

×
×
  • Opprett ny...