Gå til innhold

Bull_Dogg

Medlemmer
  • Innlegg

    324
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bull_Dogg

  1. Nei, det passer ikke sammen.

     

    Det gjør derimot dette.

    post-179162-0-14895800-1313530819_thumb.png

     

    Men her har du veldig lite plass til utvidelser i fremtiden. Jeg hadde heller satset på en av disse kabinettene;

    http://www.dustinhome.no/silverstone-sugo-sg05-mini-itx-black-300w/product/5010545940

    http://www.dustinhome.no/spire-mini-itx-cube-300w-black/product/5010369742

     

    Hmm... Du har enkelt og greit bare byttet ut alt. Hva er det i oppsettet som gjør at ingen av komponentene jeg har valgt vil fungere?

  2. Mye bra tips om programmer nå, men for å komme litt inn på topic igjen så har jeg fått offentliggjort listen og lurer fortsatt på om dette er et bra oppsett eller om det finnes noe som kan fungere bedre til samme pris(+/- en hundrelapp eller to) Vil gjerne at det er lite i størrelse og strømbruk slik at det kan settes i stuen uten at det er en sjenerende stor boks som sluker mer strøm enn varmtvannsberederen min :p

     

    https://prisguiden.no/liste/126406

  3. Denne listen er ikke offentliggjort

     

    er beskjeden som kommer opp når jeg følger linken :)

     

    Er mange fine variasjoner av HTPC man kan lage i dag. mange sier ofte at man ikke trenger dedikert grafikk men jeg liker det og mener det er den viktigste kompomponenten. synest ATI sine gjør en meget fin jobb i DTS HD.

     

    Oi, beklager...Har offentliggjort den nå

     

    https://prisguiden.no/liste/126406

  4. eneste forskjellen på disse modellene så vidt jeg vet er prosessoren. Noe kraftigere prosessor i 1345'en enn 1250'en. og da selvfølgelig modellnr.. =P

     

    utenom dette skulle det ikke være noen signifikant forskjell. kan hende en av den bli levert med 2gig minne og den andre med 1gig, men dette er smådetaljer.

     

    ytelsen tror jeg er mer eller mindre den samme på begge modellene.

  5. Jeg har nå styrt og stresset i mange timer for å få Ubuntu til å funke på bærbaren min, men uten hell.

    Prøvde først med live cd, både 32 og 64-bit, men når jeg kom så langt at det var på tide å starte selve ubuntu kom det enten ingenting, eller så ble hele skjermen hvit.

     

    Så fulgte jeg et tips om å prøve alternate install. Dette funket helt topp inntil jeg kom så langt at installen skulle legge inn selve systemet. Ikke base system. Da stoppet hele maskinen opp på to vis, enten ble halve skjermen rød eller så sto bare det tekst tegnet "_" fast helt oppe i venstre hjørne.

     

    Problemet jeg har nå er at jeg ikke får startet Windows lenger grunnet det "programmet" til linux der jeg velger operativsystem ikke blir lagt inn ordentlig. Erroren jeg får da er bare "Operating system not available" eller no.

     

    Så mitt spørsmål lyder som følger..

     

    Er det noen som kan hjelpe meg til å få inn Linux, helst ubuntu eller en annen distro som jeg kan kjøre linux MCE på?

     

    Mine specs er:

    HP Pavilion TX1020

    https://prisguiden.no/product.php?product_id=66331

     

    Takker for all hjelp som måtte komme

     

    Edit:

    Har nå også prøvd LinuxMint. Fikk akkurat det samme problemet her, men denne gangen kom det opp en error der det sto noe om chipsettet og at det ikke var støttet. At det bare var Intel 915, tror jeg det var det sto, som var støttet.

    Har også prøvd det å brenne på forskjellige hastigheter og på forskjellig produsent plater.

  6. Jeg leste en artikkel for ei stund siden om ei side der man kunne laste ned enkle filer og bare dobbeltklikke på fila og installere. Akkurat som i windows.

     

    Men problemet er at jeg ikke husker hva denne siden hette for no. Innbiller meg at det var noe med one click eller no, men klarer ikke huske. Har også søkt litt rundt på google uten hell.

     

    Derfor kom jeg hit og lurte på om det var noen som visste hva denne siden hette?

  7. Manufacturer Quanta

    Model 30BF

    Version 69.23

    Chipset Vendor Nvidia Corp

    Chipset Model C51 PCI Express Bridge

    South Bridge MCP51 LPC Bridge

    CPU AMD Turion 64 X2 TL-50

    Cpu Socket Socket S1

    Processor Upgrade None

    Max CPU Speed 1600 MHz

    System Slots 2 PCI

    OnBoard devices

    Video (Enabled) 128

    Memory Summary

    Location System board or motherboard

    Maximum Capacity 2048 MBytes

    Memory Slots 2

    Error Correction None

    Use System memory

     

    Hjelper dette noe?

  8. Jeg har en HP TX1000 Tablet pc som jeg gjerne vil oppgradere litt, men ble litt usikker på om den faktisk har støtte for å kjøre på en kraftigere prosessor og raskere minne.

     

    Jeg har i dag en AMD Turion 64 X2 TL-50 prosessor og 2gig PC-5300 minne.

     

    Det jeg vil oppgradere til er AMD Turion 64 X2 TL-56 og 2gig PC-6400 minne.

    Vil dette gå uten problemer eller vil ikke hovedkortet i denne bærbare pc'n klare dette.

     

    Jeg har sjekket ut at det er riktig sokkel på CPU så den skulle passe, men om HK'et er kompatibelt med en kraftigere prosessor enn den som står i idag er jeg ikke sikker på, det er i grunnen derfor jeg spør for å forsikre meg om det går før jeg handler.

     

    Takker for alle svar

  9. Når det gjelder ekstra minne til denne PC'n så vil jeg ikke annbefale å bytte det ut med en gang grunnet garanti og slikt. Garantien går rett i dass for å si det sånn om du begynne å tukle, og går det i stykker så får du ingenting igjen av de 11 000 som ble brukt på manskina.

     

    Men om du allikevel skal ha mere minne i den ville jeg gått for 1gig PC2-6400 brikker. Du får da 2gig som er maks denne maskinene støtter(ettersom jeg har skjønt vertfall), pluss at minne blir litt raskere som vil påvirke ytelsen til hele maskinen.

     

    Et forslag kan da være to av denne typen

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=324319

  10. Dette er en maskin jeg har hatt veldig mye glede av, selv om jeg bare har hatt den i rundt en måned. Den er liten å lett og klarer de spilla som du kan regne med en tablet pc kan klare. Det fulgte med Vista på den, men det ble fjernet og erstattet med XP. den har fungert knirkefritt.

     

    Dette er en pc jeg gjerne kan anbefale til en som vil ha en pc som skal holde til kontorbruk og noe spilling. Det er ingen hardcore gaming maskin, men klarer enkle spill.

     

    Jeg kjøpte denne på komplett.no. Om det var noe komplett kjørte eller om det var noe HP kjørte vet jeg ikke, men jeg fikk med to batterier. Ett lite og ett litt større som varte lengre. De har forholdsvis ca levetid på 1,5 og 2,5 timer med minimum bakgrunnsbelysning.

     

    Skjermen er vel egentlig det eneste jeg kan klage noe på, pga. touchen så blir det et extra plastikk lag på skjermen og det blir dobbelt så mye gjenskinn som på en vanlig CrystalClear skjerm.

     

    Så det er absolutt en digg maskin til sitt bruk. Jeg har prøvd den til alt utenom 3D rendering og videoredigering og er strålende fornøyd etter det jeg forventet. Så absolutt et godt kjøp etter at jeg fikk installert XP på den.

  11. Etter en god del søking har jeg funnet ut at det er flere enn bare meg som har anskaffet seg en HP TX1000 series og vil ha XP på den. Derfor vil jeg dele mine mange timer med frustrasjoner og slit for å glede andre. Jeg har derfor satt opp en liste over de driverne jeg fant til denne PC-en og håper at andre kan få bruk for dem.

     

    Chipset: Platform/nForce drivers – nForce 430/410/405/400 - LINK

     

    Skjermkort: (Nvidia 6150). Beta driver XP/2000 - LINK

     

    Audio Driver: Realtek High Definition Audio Codec - LINK

     

    Modem Driver: Motorola SL3054 - LINK

     

    WiFi: Broadcom 802.11a/b/g - LINK

     

    Bluetooth:Itegrert modul med blåtann 2.0 - LINK

     

    Fingeravtrykk Driver: Fra HP sin side - LINK

    PS: For å bruke fingeravtrykk logon med Windows Notebook må du ha følgende programvare: 1) Verisoft Access Manager - Link

     

    CPU: AMD Turion™ 64 Mobile Technology - LINK

     

    Coprocessor (VEN_10DE&DEV_0271): Nvidia nForce System Management Console - LINK

    Du vil få feil system versjon error på denne. For å få denne til å fungere må du manuelt installere den fra mappen den ble unzippet i ved å bruke Device Manager

    (C:\WSetup\SP34621\WinVista32smu)

     

    eGalax Touch screen - LINK

     

    That's it...

    Da håper jeg dette var til hjelp for noen der ute.

     

    Hvis det skulle være noen spørsmål så er det bare å spørre og jeg skal svare så fort jeg har tid. Og hvis noen har prøvd ut fingeravtrykk programvaren eller har link vil jeg gjerne at dere tar kontakt med meg.

  12. Jeg har handlet meg en HP TX1020 og vil gjerne ha XP på denne i stede for vista som fulgte med. har så og si fått tak i alle drivere til xp bortsett fra en, og den er til det trådløse nettverkskortet.

     

    Broadcom 4321AG 802.11a/b/g/draft-n Wi-Fi Adapter

     

    Noen som vet hvor jeg kan få tak på denne slik at jeg får pc'n min på trådløst nett?

     

    Takker for alle svar :)

  13. poenget er at jeg har en en bærbar som jeg gjerne vil sette opp som router/accesspoint mellom kabel og trådløst slik at jeg kan koble meg på trådløst via den i stede for å handle meg en router, det kommer til å være en midlertidig løsning inntil jeg får handlet meg en router

  14. jeg lurer enkelt og greit på hvordan jeg kan sette xp opp som en router. ved at jeg bruker kabel tilkobling som inn linje, altså internett, og den trådløse som ut linje, altså internett til de andre maskinene.

     

    noen som vet om en grei måte å gjøre dette på eller om det er noen som vet om en guide jeg kan følge som forklarer dette?

  15. Har satt sammen en pc som for min del virker grei, men vil ha gjerne ha en mening fra noen som har litt mer peiling på slikt som dette. PC'n skal først og fremst brukes som en kontorpc(altså skrive, surfe, laste litt, og den slags)men muligens også litt spilling. Litt bilderedigering kan også kanskje komme inn i bildet.

     

    Chieftec ATX 500W PSU

    http://www.psdata.no/ps.asp?it=129143&pdm=extspec

     

    Asus Mainboard S-AM2 nForce 570U

    http://www.psdata.no/ps.asp?IT=128940

     

    AMD CPU Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2

    http://www.psdata.no/ps.asp?IT=129892

     

    WD Harddisk 250.0GB 7200RPM SATA II 8MB

    http://www.psdata.no/ps.asp?IT=112390

     

    Geil 1GB (2x512MB) DDR2 PC6400

    http://www.psdata.no/ps.asp?IT=129239

     

    Msi nVidia GF7600GT 256MB

    http://www.psdata.no/ps.asp?IT=131104

     

    Takker for alle svar. Skader ikke om noen kommer med noe som bør/kan endres. :)

  16. Er veldig lite som kan endres i bios, altfor lite egentlig. Det som er kjipt. Så om pc'n vil kjøre på nye hastigheten automatisk, eller om jeg må oppdatere bios eller no i den duren for å få det til vet jeg ikke, men det kan ordnes, var helst det med skjermkortet som jeg tenkte på.

     

    Men som du sier så skulle ikke det ha noe å si så da prøver jeg.. :)

  17. hovedårsaken til at jeg spør er det med skjermkortet, om det vil senke hastigheten fra 3200 til 2700 siden det er standardisert til 2700...har ikke så mye peil på bærbare skjermkort å slikt..hadde skjermkortet hatt eget minne hadde det ikke vært noe problem, men siden det er dedikert fra rammen så er det litt værre

    7425965[/snapback]

     

    3200 er bakoverkompatibel med 2700. Slik er de aller fleste minnetyper. Jeg tror 3200 er bakoverkompativel med både 2700 og 2100.

     

    Om du putter inn 3200 minne så vil de fortsatt gå på 2700. Med mindre skrur opp FSBen eller noe slikt. Du vil heller ikke få noe bedre ytelse av 3200 minne i forhold til 2700 så lenge maskinen ikke kjører minne på 3200 (400MHz) hastighet. Du vil derimot merke at du har dobbelt så mye selvfølgelig.

    7426129[/snapback]

     

     

    Akkurat det der var jeg klar over fra før, men takk for infoen anyways...Problemet er ikke at rammen ikke er bakoverkompitabel og slikt, problemet er om skjermkortet vil kunne kjøre med 3200 rammen og på den hastigheten i stede for 2700, går ikke det er det jo ingen vits i å handle 3200 minne som ikke vil komme til å kjøre på noe mer enn 2700, unødvendig pengebruk...

×
×
  • Opprett ny...