Gå til innhold

frakk2000

Medlemmer
  • Innlegg

    833
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frakk2000

  1. Heisann,

     

    Jeg er i samme situasjon, kjøpte noen deler til mopeden, og fikk følgende faktura fra DHL:

     

     

    Importfortolling 469 NOK

    Innførsel MVA 363 NOK

    Eksp.gebyr toll/moms 111 NOK

     

     

    Skal ta dette med butikken jeg kjøpte dette fra, men prisen er jo helt sinnsvak. Det står jo både et ekspedisjonsgebyr for toll/moms på 111kr, som er helt fornuftig, men importfortolling 469?

     

    :(

  2. Har fått oppgradert SciPhonen min (Eller kan vel kalle den DSTL1 nå..) til 1.6. Fikk roota og lagt inn market også, funker fett som fjell.

     

    Har lagt inn noen andre dialers, men ser ut som orginal dialeren i 1.6 funker fett med norske telefonnummer, men det er litt irriterende at den deler de opp med - mellom .. Har ikke funnet no fix til det enda.

     

    Synes også at det var litt kjassent å legge inn andre ringetoner, sleit f.eks med å få den til å ta en liten .wav fil.. Men, strålende fornøyd for 1400kr ihvertfall ;D

  3. Åjau, går fint det:

     

    Du får kjøpt denne på ebay, samt en del kinabutikker, kjøpte min fra scophone.com (var billigst). Litt dårlig sjappe, og må leite litt for å finne tracking. Men de var kjappe, fikk min mobil tilsendt etter ca 1 uke. (La inn et par ekstra dollar i EMS), fikk mobilen på døra.

     

    Kvaliteten er som en hvilken som helst annen mobil. Jeg ble ovverrasket over hvor lett den var, den ser ut som en skikkelig "brick". Plastikken er god kvalitet, føles ikke billig, skjermen og knappene er også fin, d-pad'en føles kjapp og grei, og selv om det er touchscreen, så er det kjekt med noen få knapper også.

     

    Mobilen var litt treig med orginal firmware, men flasha den til siste versjon av General Mobile sin (DSTL1). Da ble den kjappere, og fikk inn features som Radio.

     

    Batteriet har fungert fint til nå, har ikke no følelse av jalla-kina batteri.

     

    Men ja, du får en kul smartelefon for 1400kr, med android. Hvis du har lyst på en billig android mobil, og klarer deg uten 3g, så er det et kanonkjøp. Selv bruker jeg den på WiFi, og for all del, det er jo edge på den hvis det skulle knipe ;)

     

    +

    Pris (1400kr inkl frakt)

    2 sim kort

    Kjapp (600+ mhz)

    Godt kamera (5mp)

     

    -

    Ikke 3G

    Lav oppløsning på skjermen

    Touchscreen er litt uresponsiv heelt ute med kantene.

    Radio har latterlig dårlig mottak

    Har ikke støtte for market i nåværende versjon (1.5) men kan oppgraderes til 1.6 og få støtte for dette.

    • Liker 1
  4. Fått meg android mobil selv, kjøpte en SciPhone N21 (General Mobile DSTL1), må få oppgradert til 1.6, så jeg får tilgang til market.

     

    Meen, har et spørsmål, dial'ern min vil bare bruke amerikanske telefonnummer, og blir evig forvirra når jeg prøver å ringe uten +47 foran.. Noen tips? Finner ingen innstillinger hvor jeg kan endre dette?

  5. Fant noen review av orginalen, General Mobile DSTL1, og den har nøyaktig samme specs, dvs skjerm, cpu software osv. Mistenker at firmwaren er kompatible. Egentlig, så mistenker jeg at de kommer fra samme fabrikk. "Orginalen" er ikke så fryktelig dyr den heller, rundt 2800kr med frakt. Den andre Sciphonen.. Vel, det er jo litt dumt å vurdere den som om den var en iPhone.. Ville vel heller sett på andre mobiler i den prisklassen ;) Dessuten er jeg ikke interresert i å late som om mobilen min er noe annet, jeg vil bare ha en hardware plattform som fungerer med android :)

     

     

    Når det gjelder applications, så funker slideme.org fint.

  6. Bytex: Greit nok å høre på forslag, men da bør du vel argumentere litt bedre for det. Har du en slik selv? Eller kanskje en liknende? Jeg kjøper jo ikke en billig kina mobil fordi jeg tror den er ekte og awsome kvalitet.

     

    snubbel: Tenkte enten å kjøpe den via Ebay eller Scophone.com (usikker på den siste der).

    Språk er engelsk, men kan laste ned norsk.

    Det er USB 2.0.

    MiniUSB ladekontakt, og en sånn grønn android lader regner jeg med..

    Du kan lade den via PC, og du kan åpne minnekortet via pc. Ikke noe særlig mer tror jeg.

    Når det gjelder market, så aner jeg ikke :)

    Den koster ca 1300kr inkl frakt fra HK.

    • Liker 1
  7. Hehe, alltid de gode gamle "åhnei, kinamobil" postene. Anyways.

     

    Denne skal visstnok være ganske solid. Får kjøpt deler til den om noe går galt, og jeg klarer fint å skifte skjerm på mobil, så "garantiløs" er ikke noe problem.

     

    Ligger en OK video her:

     

    Er ikke snakk om mye penger, og jeg er jo klar over ting som garanti osv.

     

    Minuset med denne er vel svakt batteri, og ikke touch-flow screen, men vanlig touch. Tenkte i hovedsak å bruke den til GPS og spotify i bilen. + med litt WiFi surfing. Hive den i en cradle i bilen, og hooke den opp til anlegget :)

     

    Sjekka specsene på HTC mobilene, og de har 528mhz CPU og 192mb RAM..

  8. Jeg er på utkikk etter en billig Android mobil, og jeg vurderer SciPhone N21. Jepp. En kinesisk klone.

     

    Noen som har noen erfaringer? Synes den virker litt tjukk?

     

    Marvell PXA 310, 624MHz CPU og 256MB minne, det bør vel være nok til at Android kjører temmelig smertefritt?

     

    Og den ligger på rundt 1200-1300kr med frakt fra Kina? Har lest litt på sciphone forumet, og det virker som den lar seg oppgradere til 1.6 også.. :)

     

    Ser også de har en billigere N19 (ca 800kr), men den er bare 400mhz..

  9. Jeg synes det er litt kjedelig å betale for en vare, pluss frakt, og ikke få den. Vet det er snakk om småpenger, men de kunne løst dette på en annen måte. Regner jo med jeg får tilbake pengene jeg har lagt ut også. Underlig nok, så fikk jeg sporingsnummer for 2x mus, men ikke musmatter. Og jeg bestilte veldig tidlig, så det er rart at noen fikk, mens andre ikke. Burde det ikke ha seg slik at varebeholdningen burde ha gått tom før folk kunne ha "overbestilt"? Anyways, to mus til 25kr stk var jo fint da.

  10. Hmm,

     

    Bestilte to musmatter og to mus, men får opp forventet sendingsdato:

    2 stk har forventet sendingsdato 2009-04-06

    2 stk har forventet sendingsdato 2009-04-26

     

    Var jo litt kjedelig da. Hadde de ikke dette på lager?

    Håper virkelig at man enten får den til tilbudsprisen, eller at varen kanselleres. Har null interesse for å motta en vare i begynnelsen av Mai til original pris :-)

     

    Regner vel med at vi får de for den prisen, men mente det var kjedelig å vente 20 dager ++ på å få den. Oh well.

×
×
  • Opprett ny...