Gå til innhold

MT90

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MT90

  1. Takk for svar!

     

    Finnes det et oppsett for en slik leiekontrakt med arbeid i? Og jeg har også en lillebror, vil dette ha noe å si for han? Siden han sannsynligvis ikke vil få det samme tilbudet med huset. Eller tar vi det bare internt i familien?

  2. Hei!

     

    Jeg håper noen kan hjelpe meg med noen spørsmål angående leie av hus.

    Min bestemor gikk bort for noen måneder siden, og faren min(enebarn) har arvet huset. Jeg og min samboer flyttet inn i fjor, etter at huset har blitt pusset opp. Vi betaler lite i leie, mot at vi ordner med det som er av oppussing som ikke trengs å gjøres av fagperson. Vi har ingen leiekontrakt, jeg overfører bare en sum til faren min en gang i måneden, og denne summen ligger kanskje på 7-8000 under markedspris. Vi har per nå ikke mulighet til å kjøpe huset, men bor her for å kunne spare opp til egenkapital.

     

    Så det jeg lurer på er rett og slett om dette er lovlig? Av det jeg har sett på nettet så virker slike ting lettere siden det er barn som leier av forelder, slik at jeg ikke skal fordelsskattes eller lignende. Men må faren min skatte av de små leieinntektene? Er det lov å ha en leiekontrakt der man betaler lite mot å gjøre arbeid på huset?

     

    Si gjerne ifra om det er andre problemer noen ser med denne ordningen! Eller løsninger :)

×
×
  • Opprett ny...