Gå til innhold

richie=)

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av richie=)

  1. Synes det blir for dumt å anklage folk offentlig for cheating uten at dere har noe mer å komme med. Dette er dyktige spillere som sitter å trener MYE. Alle er uskyldige inntil motsatte er bevist i Norge. Gjelder CSGO også. Norske CS spillere er altfor raskt ute med cheat anklager, når de heller burde holde munn.

    Ser ikke Marit Bjørgen rope ut at motstanderen er dopa hvis hun taper et skirenn? Fansen kan mene hva de vil, men dere som faktisk spiller i Norgestoppen skal ikke sitte der og være dommer og jury, det er ikke deres jobb.

     

    De kan tenkte det, men de sier det ikke.

  2.  

    så lættis at de alltid legger ved ''Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av Telenorligaen. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av Telenorligaen, og Telenorligaen har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.'' ^

    - Fordi det er så favorisering :)

     

    Kanskje du kan lære BX3 hvordan det virkelig skal gjøres? Du er jo godt kjent med det å fikse kamper, er du ikke Sander Solberg?

    https://www.gamer.no/artikler/e-sport-helt-feil-og-utrolig-urettferdig-a-si-at-aposis-innrommer-kampfiksing/193591

     <p>ler ass. d:-)-|-

    haha, ser ikke ut som de har lært av hvordan de håndterte den saken da :) Opphengt i saken der enda, ler ass

    • Liker 1
  3. " Situasjonen eskalerte tirsdag og etter dette valgte styret og ledelse å avslutte vårt samarbeid.

    "

     

    Hmm... Sist jeg sjekket forlot spillerne laget fordi vi stilte ETT krav til "organisasjonen" som ikke ble oppfylt. Og bengen, hva vet du om vår oppførsel? Add meg på steam så skal jeg med glede sende deg noen chatlogs :-)

     

    Typisk Gamer å bare legge ut en side av en sak ^_-

  4.  

    Jeg er glad jeg ikke skal ta noen avgjørelse i denne saken!

    Her snakker vi om unge spillere som ikke har mye erfaring med organisert spilling. Hensikten med Telenorligaen er å tilføre struktur og organisering, men dette er også krevende for de som deltar.

     

    Etter å ha lest denne saken, kan jeg ikke annet enn føle med de involverte.

     

    Ref 3. part observatør brukes jo dette i andre idretter. Men husk også at dette betaler lagene som møter hverandre for.

    Som igjen tar meg tilbake til esportforbund.

     

    Jeg er imponert over at så mange spillere og lag klarer å gjennomføre en såpass krevende liga. Personlig mener jeg vi fremdeles har en ung liga, og at derfor bør ikke de kraftigste straff-virkemidlene benyttes.

     

    Ja det er sannelig jeg også glad for at du ikke skal!

     

    Her er det ikke snakk om "unge mennesker" eller barn i den forstand. Dette er personer som har fylt 20 år + og vet utmerket godt hva de gjorde og potensielle konsekvenser av det.

    Stein,

    Jeg prøver ikke unngå noen straff hvis dere mener vi fortjener dette. Men prøv og finn ut av sannheten, ingen skal bli straffet på feil grunnlag.

    Det føles veldig som om dere allerede har tatt et standpunkt i hva dere mener, men jeg håper virkelig dere er gjør en grundig jobb.

    At vi ikke flagget dette med dere tidligere er våres feil, men ikke legg all vekt på en uttalelse Luis kommer med som aldri fant sted.

  5.  

    Dette beskriver først og fremst en systemfeil, der det ikke finnes en observatør fra ligaen.

     

    ggwp kan jo være fordi laget hans egentlig tapte på walkover da.. men motstander var snille nok til å prøve å få spilt denne på senere tidspunkt. men så kunne ikke det laget stille da men de holdt ordet sitt og ga det andre laget seieren istedet for å sticke med orginale WO resultatet. kan være en ggwp for credz lsm å.

    Men fra Gamer.no tolkes dette KUN som at vi har diskutert og fabrikkert dette med intensjon.

  6.  

    Dere har vært i kontakt med meg ja, og jeg svarte på meldingen fra skribent med at jeg har sendt en detaljert mail til Stein fra Gamer.no på hendelsesforløpet på mandagen og dermed ville jeg ikke gå dypere i denne saken.

     

    Det at dere ikke har fått kontakt med meg er løgn, men at jeg ikke har svart direkte på dine spørsmål er en annen ting.

     

    Row row RoW-dA-BoaT

    ^_-

  7.  

     

    Hei, det ble avtale og spille ny match mot Zodiacs med avtalt tid, de klarte ikke stille lag til det satte tidspunktet, grunnet flere spillere har leavet. Så se valgte og sende inn et resultat i stede for WO for Aposis. Grunnet at det ville se mer shady ut. Alle er klar over at det burde vært sagt ifra til Gamer. Eller gjort på en annen måte, men gamer fremmstiller det veldig annerledes enn det som egentlig er saken. Unnskylder ingenting, vi valgte og godta deres resultat.

     

    Med det du forteller her, og den faktainformasjonen som allerede er fremlagt i artikkelen min, så er det umulig å ikke få saken til å se shady ut. Mener du jeg skal dekke over noe for å sette saken i et bedre lys? Zodiacs og Aposis har forøvrig fått rikelig med tid til å uttale seg, men jeg har fortsatt ikke hørt noe fra dem.

    Jeg har prøvd og kontakte Stein :)

  8. Hei, det ble avtale og spille ny match mot Zodiacs med avtalt tid, de klarte ikke stille lag til det satte tidspunktet, grunnet flere spillere har leavet. Så se valgte og sende inn et resultat i stede for WO for Aposis. Grunnet at det ville se mer shady ut. Alle er klar over at det burde vært sagt ifra til Gamer. Eller gjort på en annen måte, men gamer fremmstiller det veldig annerledes enn det som egentlig er saken. Unnskylder ingenting, vi valgte og godta deres resultat.

×
×
  • Opprett ny...