Gå til innhold

mammadal123

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mammadal123

  1. Takk for at du kontaktet PayPal.

     

    Jeg forstår ut i fra din e-post at du lurer på hva som skjer om du har en negativ saldo over lengre tid.

     

    Hvis din PayPal saldo er negativ i en lengre periode vil din konto bli begrenset til du fyller på penger for å løse din negative saldo. Hvis denne ikke blir løst, og dette blir gjordt med flere kontoer som er knyttet til deg, kan du bli permanent begrenset fra å bruke PayPal igjen. Jeg vil derfor anbefale deg å ikke ha en stor negativ balanse over lengre tid, og spesielt ikke over flere kontoer.

     

    Jeg setter pris på at jeg kan hjelpe deg, og jeg vil takke deg for at du velger PayPal.

    Med vennlig hilsen,
    Cassandra
    PayPal

  2. Jeg trakk min egen paypal konto 20.000,- i minus en gang ved å betale en regning til min andre paypal konto. Overførte pengene til min bank konto, og åpnet tvist. Wips, så hadde jeg 20k på paypal, 20k minus på den falske kontoen, og 20k på bank konto. Jeg hørte aldri noe mer fra de, og dette er fler år siden.

    Så det du sier er at jeg ikke kommer til å få et inkassokrav av Paypal for 8 tusen?

  3. Jeg har oppgitt kontonr, men ikke kortnr. Men kan banken gi ut sensitiv informasjon? PayPal er ikke en bank, men heller en betalingsbehandler. Om de kunne det, kunne ikke jeg gått til banken med et kontonr, for å få all informasjon om den som har det kontonummeret?

  4. Her i landet har vi veldig strenge lover når det gjelder inkasso så om de skal ha noe som helst av en norsk borger har de vel ikke noe annet valg enn å rette seg etter våre regler om jeg ikke tar helt feil. For din del tror jeg at dette kan være positivt dersom dette er tilfelle og PayPal ønsker å oprette inkasso sak mot deg

    Hva mener du? At jeg ikke burde bekymre meg?

  5. Det hjalp ikke meg nå særlig. Jeg har allerede tapt "disputen" på Paypal, og jeg har nå negativ balanse. Jeg lurer på om det kommer inkassokrav til meg av Paypal, og vær så snill svar med egne erfaringer, ikke noe dere påstår.

     

    Tusen takk forresten for innspillet!

  6. Hei. Jeg solgte en vare for rundt 8k, og svindleren (kjøperen/betaleren i dette tilfellet) opprettet en tvist for å få tilbake pengene hans, som egentlig er mine. Gjenstanden jeg sendte var i god tilstand, og det var ikke noe å klage på.

     

    Nå har jeg negativ balanse på Paypal, fordi Paypal gjerne tar siden til kjøperen, framfor siden til selgeren.

     

    Jeg lurer på om jeg får inkassokrav pågrunn av dette? Har noen erfaringer med dette? Hvilket inkassoselskap er Paypal registrert hos i Norge? Er det bare i USA "debt collection" kommer, og ikke Norge.

     

    Tusen takk,

     

    mvh,

     

    Rune E

     

×
×
  • Opprett ny...