Gå til innhold

Markushei

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Markushei

  1.  

    Så norske tilbydere er med og den er tilgjengelig på tvOS, men på iOS så har vi ikke tilgang på TV-appen i det hele tatt? Hva er logikken bak dette? Tenkte jeg skulle teste ut for jeg kan tydeligvis knytte opp TV2 Sumo, Viaplay og Dplay i appen men jeg kan jo ikke sette opp appen i det hele tatt på verken iPhone eller iPad??

     

    Skal vel være den vanlige TV appen på enheten din. Når du oppdaterer enheten til 12.3 bør du få det nye grensesnittet

    Kan nå se at dette ikke er tilfellet, for meg ser det ut som det ikke er støtte enda, så vil tro det gjelder i hele Norge, inkludert Apple TV?

  2. Så norske tilbydere er med og den er tilgjengelig på tvOS, men på iOS så har vi ikke tilgang på TV-appen i det hele tatt? Hva er logikken bak dette? Tenkte jeg skulle teste ut for jeg kan tydeligvis knytte opp TV2 Sumo, Viaplay og Dplay i appen men jeg kan jo ikke sette opp appen i det hele tatt på verken iPhone eller iPad??

     

    Skal vel være den vanlige TV appen på enheten din. Når du oppdaterer enheten til 12.3 bør du få det nye grensesnittet

  3. Prøv å skriv ned en liste med punkter som kan være verdt å nevne i teksten. Er en ganske spesiell situasjon. Tenk hva du selv ville gjort? ville du anmeldt personen, eller ville du latt han stikke av med pengene og håpt på at ingen andre visste det? så prøv å skriv første del med diskusjon. Føler du starten er dårlig i etterkant kan du redigere litt. Skriv innledning til slutt. Regner med at du har kommet godt i gang nå siden det har gått 2 ukers tid :p

  4. Var 2 karer på samme rad som meg som også hadde et beast av en pc. Kabinettet veide alene 120 kg, bestående av 3 pcer på innsiden. 2 av pcene var i bruk med sterk hardware og ble brukt til gaming, og den siste satt som media pc og var koblet til en skjerm som også var inne i kabinettet. Denne ble visstnok brukt til info om temperatur, og diverse info om pcen for kontroll.

  5. Hei, i vinter sluttet mitt gamle 560 ti å virke. Blir fort overopphetet og trenger et nytt. Da føler jeg for en oppgradering av det gamle, nå som grafikk har blitt så stort at man trenger en del kraft for å drive spillene. Jeg har ikke så mye greie på skjermkort og hva som er bra, og derfor lurer jeg på noen tips. Har sett litt på en god del, men de er dyre, og har PCI-Express 3.0. Mitt hovedkort kjører PCI-Express 2.0.

     

    Noen som vet om noen bra gaming skjermkort rundt 1000-2000 kr? Har forelsket meg i Geforce, så helst i den serien. :)

     

     

  6. Jeg har ikke SSD, Så antar at det ikke er den. Tror jeg har en 2tb Seagate disk av noe slag. Så langt jeg ser på enhetsbehandling er alle hardware drivere som er nødvendige innstallert. Om det blir for varmt vet jeg ikke, hjelper det å si at jeg har 5 vifter inne i pcn? Skjermkortet har 2 vifter så skal det være prproblem å kjøle?

     

    Og en annen ting, jeg brukte ikke pcen til gaming en tid igår, bruker den fortsatt så mye kraft at den blir så varm?

  7. Hei, de siste månedene har jeg hatt et stort slit med min stasjonære pc.

    I begynnelsen startet det med at pcen ofte lagget. Dette skjedde rundt november-desember tiden. Det skjedde etter en Windows 10 oppdatering, og tenkte at OSet kan være problemet, men jeg lot det være. Senere, nå i Januar tiden har den ofte ftyst seg og ingenting virker på skjermen som mus, tastatur eller bildet, og blant annet inngår av/på knapp foran på kabinettet samt restart knapp foran.

    Jeg gikk lei dette for en uke siden, og siden Windows 10 er såpass nytt, og muligens masse bugs som jeg tenkte var feilen, tok jeg en formatering fra Win10 til Win8.1 som den tidligere kjørte plettfritt og fungerende.

    Allerede en time etter formateringen skjer det fortsatt, og min tanke er at problemet ligger i delene i pcen. Derfor spør jeg her om noen kjenner til dette, eller har noen ideer om hvor problemet ligger.

     

    Specs:

     

    Hovedkort: Asus P8H61-M LE

    Ram: Ukjent 8 Gb

    Prosessor: Intel i5-2400

    Grafiik: Asus Geforce GTX 560 ti

    Strøm: Ukjent 500/750 Watt

     

    Håper på svar, og å fikse problemet ettersom jeg skal på TG15 ☺

    Og tusen takk :)

×
×
  • Opprett ny...