Gå til innhold

dybe

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dybe

  1.  

     

    Det er forsåvidt bekreftet av SnapChat at de jobber med en app, om da ikke kundeservice bare tuller. Noen hinter om 2016, men det er altså ikke bekreftet.

    Det er "forsåvidt bekreftet", men "ikke bekreftet" likevel?

    Har du en kilde? Jeg har ikke sett noen "Snapchat nyheter" i det siste selv, men det kan ha gått forbi meg.

    Jeg vil tro han referer til at snapchat sitt deg team for veldig lenge siden svarte en på twitter som klaget på dette, og mente snapchat "neglects WP users". Han fikk -som eneste som noensinne har blitt besvart på dette- dette svaret: There are plans to make it available in the future, we'll give deets egen thats close. Hope this helps! :)

     

    Nå vet jeg ikke hvor de ligger an i forhold til dette, mtp at dette er rundt 6 mnd siden. Jeg har lenge trodd at de har ventet på w10, noe jeg fortsatt tror. Er visst noen sikkerhetsting på WP's som ikke passer med snapchat dine rettningslinjer.

     

    Kilde: @snapchatsupport på Twitter

  2. Hahehahahahahaha, så de skal liksom reise fra land til land og sjekke om folk cheater?

    Snakk om unødvendig bruk av penger og folk som de kunne brukt på å forbedre platformen sin i stedet.

     

    "Hvorfor skal ikke dette være en regel i e-sport også?"

     

    Fordi vi spiller fra forskjellige land hele haugen, det er ingen hjemmel i Norsk lov som forsikrer adgang til folks hus så om de kommer på døra er det bare å anmelde for innbrudd om de prøver å komme seg inn ulovlig.

     

    PS: Denne internett-avtalen de "skriver under på" gjelder ikke en døyt.

     

    Hvorfor så negativ? Hvem sier de vil gå så langt at de vil bryte seg inn om de ikke får komme inn? Kommer de på besøk, og blir nektet å komme inn så er det vel logisk at spilleren blir utestengt framfor at de prøver å tvinge seg inn i hjemmet til spilleren. Og, hva får deg til å tro at de drar fra land til land? Det er nok ikke veldig vanskelig å fikse seg 1-2 representanter diverse steder.

     

    E-sport spillere skriker etter å bli sett på som andre sportstutøvere, vel... Dette skjer i hver eneste sport man kan jukse i.

×
×
  • Opprett ny...