Gå til innhold

Fuglstad92

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fuglstad92

  1. Helt ærlig så syns jeg Garmin Fenix 3 er en mye bedre klokke enn alle disse smartklokkene. Den gjør de tingene som er viktigst for meg med en smartklokke: kan kontrollere musikken, svare samtaler, se notifikasjoner og lese meldinger. Og på alle andre områder er klokka mye bedre. Bedre batteritid, mer slitesterk og bedre til aktiviteter som sport og fjellturer.

    • Liker 1
  2. Hva står det i kontrakten din?

     

    Det vanlige er som Salvesen sier, alt over 40 timer pr 7 dager eller mer enn 9t pr 24t

     

    Nei der står det ingenting om det gitt.

  3.  

    ...mens lyden fra Z3en er som et high-end anlegg.

    ...jeg vet ikke helt, men det har jeg litt vanskelig for å tro på...:-)

    Tro kan du få lov til så mye du vil. Men er en stor forskjell på å tro og å vite. Jeg har god erfaring med tanke på audio. Les denne testen på lyden av Z3 (grundigere test skal du lete lenge etter) http://www.head-fi.org/t/737108/sony-xperia-z3-audio-quality

    • Liker 1
  4.  

     

     

     

     

     

    Det har jeg jo allerede svart på. Så lenge det ikke er store forskjellene mellom de ulike telefonene, så ser ikke jeg vitsen med å bytte telefon. Er sikkert flere her som sitter med en Z2 å da er det ikke noe vits å kjøpe en Z3. Min Z2 kan jo gjøre absolutt akkurat de samme tingene som en Z3 kan, så hvorfor skal man da kjøpe en Z3 når Z2 er mye billigere?

    Nei, du har ikke svart på det, du har bare sagt at du ikke kjøper telefon så ofte som sony gir ut nye toppmodeller nå, det er greit nok det, men når man snakker om hva som lønner seg for sony, så må man se på alternativet, dvs modeller sjeldnere. La oss si de gir ut ny modell hver 6 måned, og du kjøper ny telefon hver tredje modell, så vil det allikevel lønne seg mer for de enn om de gir ut hver 12 måned og du kjøper annenhver modell.

     

    AtW

    Så du mener det er lønnsomt for Sony å ha masse ferdig produserte produkter de ikke får solgt?

    Det er jo selfølgelig noen som alltid skal ha det nyeste og beste å bytter telefon hver gang en ny topp modell kommer, men jeg tror de er en minoritet. Folk flest tror jeg har telefonen sin i mere enn 6 måneder før de bytter.

    Virker ikke som du helt forstår eksemplet mitt, du trenger ikke å kjøpe hver eneste modell for at det skal være lønnsomt, du trenger bare å kjøpe telefon oftere enn du eller hadde gjort (noe forenklet). Sony tilpasser jo produksjonen etter hva de selger i begge tilfeller.

     

    AtW

    Z3 er langt foran Z2 på blant annet lydsiden. Man kan si at lyden ut av jacken på Z2en er som et billig anlegg med en tilhørende bråkete subwoofer, mens lyden fra Z3en er som et high-end anlegg.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...