Gå til innhold

reisegladejenter

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reisegladejenter

  1. Heihei! icon_lol.gif

    Vi er to jenter på 19 år som planlegger en interrailtur nå i april, og trenger litt tips og råd om ruten vår, og generelt ting det er lurt å vite før man drar.

    Planen er å fly Paris, og starte turen der. Vi skal kjøpe en 15-dagers interrailbillett. Vi skal bli i Paris i noen dager før selve interrailbilletten aktiveres, slik at vi ikke bruker unødvendig av de dagene vi har til rådighet. Vi tenker tilsvarende at vi skal være noen dager på siste stoppested (Krakow, Polen) etter at billetten har gått ut. Så tar vi fly hjem fra Krakow til Norge.

    Ruten vi har planlagt ser slik ut:

    - Paris, Frankrike.
    - Bern, Sveits.

    - Firenze, Italia.

    - Roma, Italia
    - Venezia, Italia.
    - Wien, Østerrike
    - Budapest, Ungarn
    - Krakow, Polen.

    Vi lurer først og fremst på om ruten virker realistisk? Får vi tid til alle stoppene våre?
    Hvis nei, hvilke steder bør vi droppe?
    Og er det andre steder som passer resten av ruten som du mener virkelig bør oppleves?

    En annen viktig ting vi lurer på, er dette med reservering av billetter. Vi har lest at man i noen land, til tross for interrailbilletten, må reservere plass på togene. Hvordan fungerer dette? Hvor lang tid i forveien tror dere dette må gjøres (april er ikke akkurat høysesong for interrail)? Hvordan er prisnivået på disse reservasjonene i de landene vi tenker å besøke?

    Vi tar med glede i mot andre tips og triks som har med interrail/reising å gjøre. Det være seg hva som er lurt å pakke, ting som er lurt å vite om landene vi skal til, hvordan finne hosteller, hvor mye penger dere tror vi trenger, klimaet i de forskjellige landene osv!

    Setter pris på alle svar! 6asmnhy.gif blomst_opp.gif

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...