Gå til innhold

krisdakilla

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krisdakilla

  1. Hei

     

    Tiden var kommet for å etterfylle olje på min kjære Toyota Starlet EP91. Kjørte til Circle K fikk tak i olje og etterfylte. i god tro og viten om at det nå var riktig med olje på motoren, kjørte jeg hjem til hybelen. Så hadde det seg nå slik da at jeg var ute å kjørte en liten tur i går kveld, kommer hjem og kjenner en brent lukt. Joda, da hadde olje spruta utover venstre sida på motorrommet og troppa var ikke noe sted å finne...

     

    Nå har jeg fått tak et unvirsallokk (som ser mer ut til å være egnet for bensintanker enn motoren) da Toyota har stengt til over påske. Det store spørsmålet nå er om det vil funke, eller om jeg må prøve meg på plan B som innebærer og dekke til med aluminiumsfolie, og ha gummistrikk rundt?

  2. Etter at jeg la ut bilde har maskinen funket som normalt. Nå skal det sies at jeg slo av, eller "unchecked", noen program i det autorun. Blant annet SpotifyWebHelper.exe og et par andre. Var fristet til å reformater maskinen, men har lagt den tanken på is. Skulle dette skje igjen tror jeg det kan være en god ide å ta kontakt med komplett. Uansett så skal alle som la ut innlegg ha hjertelig takk for hjelpen.

  3. Hei

     

    Kjøpte en maskin hos komplett i fjor høst fordi Gaycern jeg hadde ble helt føkka. Nå har denne maskinen bynnt å bli oppstanasi. Av og til når jeg slår den på lægger alt på maskinen fra oppstart. Chrome lægger, musikken på spotify lægger, videospilling lægger, etc. Eneste som hjelper er å restarte maskinen. Dette problemet begynner å gå meg på nervene og håper noen her inne kan hjelpe.

     

    Maskinen er en selvbygger fra, som dere sikkert har skjønt, komplett.no. Spes. er som følger:

     

    Cooler Master B500, 500W PSU

    MSI B85M-E45, Socket-1150

    Intel Core i3-4150

    HyperX Fury DDR3 1600MHz 4GB White

    MSI GeForce GTX 750 1GB PhysX CUDA

    WD Desktop Blue 1TB

     

    Har lagt merke til at Spotify åpner SpotifyHelper.exe flere ganger. Det smme gjør Chrome med chrome.exe*32. Er dette normalt

×
×
  • Opprett ny...