Gå til innhold

Roar F.

Medlemmer
  • Innlegg

    868
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roar F.

  1. Blir ikke å la CPU-basert folding gå så veldig lenge. De fire serverne trekker rundt 1000 watt tilsammen, og det blir varmere ute. 

    Selv om CPU-basert folding gir mye mindre vitenskap per watt, så er det kanskje et tankekors at enkelte ting (så langt) kun kjøres på CPU, og sånn sett er det et verdifullt tilskudd, som belønnes med knapper og glansbilder poengmessig.

    Med det ovenstående "soper" jeg inn 100-150k ppd, rundt halvparten av hva GTX1060 gir. Men så er det ikke nyeste hardware heller da

    4 stk Xeon L5640 hexa på 2.26 GHz

    2 stk Xeon X5550 quad på 2.66 GHz

    1 stk FX 8300 octa på 3.3 GHz

    PPD er anslått fra rapporten på extremeoverclocking, da serverne mine ikke har GUI, og jeg har ikke giddet å enable ekstern kontroll fra maskin med X.


    ?

  2. Er dere inne og sjekker ståa på alle serverne daglig? Jeg har etter noe plunder fått opp 1060 på windows-maskinen i kjelleren, men vet fra tidligere at foldeklienten jenvlig stopper opp og ber om interaktivt klikk på "Ok" eller lignende, ved div. situasjoner. Det er ganske irriterende, for jeg logger vanligvis ikke inn på den maskinen særlig ofte; det kan gå mange uker mellom hver gang.

    Hadde håpt å ha et system som bare tikker og går for seg selv...

    Forsøkte også å sette GPU i en av linux-boksene, men fikk ikke installert driver.

    Noen som vet om Ubuntu finner rett driver ved (re)installasjon, eller om jeg fortsatt må plundre og jævles med driver-driten etterpå? Å reinstallere en ubuntu-maskin (Ubuntu desktop) tar liksom 20 minutter eller så ...

  3. Ser en del snakk om nacl - så vidt jeg skjønner er det folding i Chrome via native client, men hva er fordelen med å ha en sånn stående oppe, sammenlignet med regulær kjøring på GPU? Rent bortsett fra det som skrives om stabilitetsproblemer da.

     

    Ser at det mangler data fra i går og i dag på extreme-oc-sidene. Passe typisk, har akkurat fått opp GPU #2, gledet meg til å komme over 500k ...

  4. Da blir det GPU nr 2, et GTX 1060, brukt fra FINN.

     

    Har totalt 4 GPU-sokler fordelt på 3 servere, så litt å vokse i enda.

    Hadde tenkt å gå for GTX 1070, men de er så himla dyre, selv brukt. Fant et EVGA GTX 1060 til en tusing, så da ble det slik.

    Hadde håpt at kryptovaluta ikke gir noe lønnsomhet snart, og at mange ville selge mining-kortene sine, men det tar seg kanskje opp igjen?

  5. Etter litt "datavasking" har jeg funnet ut at siden 7. desember har 101 profiler i team-lista endret poengsum. Ingen nye er kommet til, og team-lista inneholder 1000 innslag. Hadde vært fint om denne infoen hadde vært lettere tilgjengelig.

    En  annen ting jeg synes er rart, at tallet på "I am one in a million" har stått på 110.685 siden jeg startet (begynnelsen av November). Er det virkelig ingen endring, eller er fah-sidene bare tøys?
     

  6. Etter noe plunder fikk jeg installert noen eldre drivere til mitt GTX 970, og det folder nå rundt 275k. Hadde også en gammel windows-lisens til en av de andre maskinene liggende, og kjører nå folding på GT 1030 der, på rundt 40-50k. Den tredje maskinen har ubuntu og folder på en 8-kjerners FX 8300, som leverer sine 20k, og totalt kommer jeg da opp mot ~350k PPD.


    Tenker også å gå for en GTX 1070 i stedet for GTX 1060 som jeg tidligere tenkte, fordi den folder dobbelt så mye, uten å koste særlig mye mer på FINN.

     

     

    Er det noen som har erfaring med foding på AMD-kort under Linux? Drivere for AMD skal visst være enklere enn Nvidia på Linux, så vidt jeg har lest. Dessuten har jeg i grunnen som mål å ikke kjøpe flere windows-lisenser, om det kan unngås :-)

    For eks. RX 570 eller deromkring?
     

  7. Hei,

     

    er ny på forumet, har foldet siden i starten av november, da vi trenger oppvarming i kjelleren. Folder bare med CPU nå (3 maskiner, 16 kjerner, 30k ppd). En av maskinene er Win7 64-bit, de andre to Ubuntu.

    Foldet en tid med GT1030 på windows-maskinen, som alene ga rundt 57k ppd (som ikke er verst på 30 watt), men ville ha noe kraftigere, så jeg kjøpte et gammelt GTX 970. Det er bra nok til mine moderate spillbehov, men det er noe kluss med driveren, så jeg får ikke brukt det til å folde. Finnes det en enkel fiks, som ikke involverer å laste ned shady programvare fra russiske servere etc?

     

     

    Har også tenkt på å kjøpe et brukt GTX 1060 og sette inn i stedet, men det avhenger av om Nvidia-driverne er kompatible med FAH. Er ikke alt for glad i å prakke med drivere.
     

×
×
  • Opprett ny...