Gå til innhold

Leo21

Medlemmer
  • Innlegg

    643
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leo21

  1.  

     

     

     

    Utført et automatisk søk gjennom dine tråder.

     

    Det er funnet en del historikk angående denne ræven og de plagene siden juli, frem til nå.

     

    Er du sikker på at det ikke har vært en kuk inne der?

    Om det ikke har det, så er det ganske åpenbart et sterkt ønske om det. En mann som er så til de grader opptatt av sitt eget kjønns rumpehull, er enten psykisk syk eller homofil. Begge deler er også mulig.

     

    Mest sannsynlig er brukeren et troll. Normalt ville en bruker som oppretter en rekke slike tråder blitt utestengt for lenge siden. Hvorfor det tillates i dette tilfellet, kan kanskje komme av at det føles politisk ukorrekt å slå ned på dette temaet.

     

    En annen mulighet er at brukeren har fått tillatelse fra forumets "høyeste hold". Kanskje er innleggene en del av et prosjekt.

    Nåda, vi følger med og det er ting som er allerede gjort som dere ikke ser.

    Uansett så har vi mange forskjellige brukere her inne , noen sliter med mange forskjellige problemer og ønsker hjelp om det mens andre bare tuller , det kan være komplisert å se forskjellen noen ganger så ikke bli sint på oss om vi tar feil innimellom.

     

    Når det gjelder TS så er det enkle det beste , stikk innom apoteket og kjøp Loppefrø, linfrø eller hvetekli , dette kan brukes for å få igang eventuelt noe som sitter fast.

     

    Som andre påpeker her også kan man alltids sjekke anus med en finger for å finne ut om noe er der , er man redd for at man har bendelorm eller noe annet lignende kan man ta en titt på avføringen sin , noe som kan avdekke de minste ormene , mens man må teste ut et par andre ting for å avdekke bendelorm.

     

    Men overdreven bruk av solarium på en hvit rumpe som avdekker åpningen til endetarmen kan også være slitsomt , spesielt om man blir brent.

    Avføringen går som normalt, men har en tendens til å bæsje bare om morgenen. Nei kan ikke se norm ormer der heller.

     

    Kjenne i anus hvor da? På siden? Eller helt inn i rumpeåpninga?

  2.  

     

     

    Kanskje det ikke var forårsaket av en kuk, men at det bare var en bagatell.

     

    Var det verdt å lage så mye styr om det?

    Ja, en kuk som moren din fikk kjenne på igår. Kan ikke du bare holde kjeft og stikke? Har du så jævla trist liv at du må trolle på et anonymt forum?

     

    God jul

    Er du såjævla trist at du må skrive noe som jeg rapporterer? Det er sjelden jeg gjør :)

     

    Edit; Haha Leo21, jeg snappet den opp før du fikk redigert :p

    Beklager utbruddet. Tolket innlegget ditt fullstendig feil

  3. Jeg hadde også privatisteksamen i mitt morsmål, og jeg synes det gikk greit. Det var ikke vanskelig ( spørs hvor mye kunnskap du har i språket ). Jeg hadde mindre enn 60 minutter forberedelse. Jeg gikk først inn hos sensorene, også ba de meg velge mellom 3 oppgaver ( skulle velge 1 av dem og deretter presentere oppgaven). Hadde sånn ca kun 25-30 min på å forberede, og i den tiden så har du alle hjelpemidler tillatt, inkludert PC ( som du må ta med hjemmefra, du får ikke PC der).. Lykke til med eksamen, kommer nok til å gå greit :D

    Hei! I hvilket språk hadde du?

     

    Jeg har snakket morsmålet mitt hjemme i 13 år nå, og snakker flytende med mine foreldre hver dag. Bør vel gå greit da?

  4.  

     

    Tror mark klør veldig, så tipper heller på hemorride. Det trenger ikke gi noe andre symptomer. Man kan få både innvendige og utvendige. Får kjøpt stikkpille på apoteket.

    Nei, klør ikke hos meg. Men er det sånn at man får mark via at man blir smittet av andre? Fordi ingen i familien min har mark heller.

     

    Du sier hemoroide, men jeg kjenner ingen kul eller blør? Skal sies at jeg de siste dagene har hatt mye tarmgass i magen/bæsjet litt lite.

    Ja, mark smitter av at man får egg i munnen. F.eks at en med mark klør seg eller tørker seg og ikke vasker seg på hendene. Så tar den personen på noe som du tar på, og så spiser du noe uten å ha vasket hender.

     

    Du må stikke fingeren inn i rumpen for å kunne kjenne evt. utposning/innvendig hemorride da.. Det blør ikke nødvendigvis.

     

    Hvis du ikke har vært på do på noen dager så kan det jo være noe så enkelt som at du ikke har fått tømt tarmen for bæsj.

     

    Tror faktisk det ikke er så urealistisk med mark. Men jeg er 19 år da? Går det selvom? Hvordan får jeg påvist mark igjen btw, ved hjelp av teipbit?

     

    Så hvis jeg ikke kjenner etter noen uposninger, så er det ikke hemoroide? Fordi jeg kan ikke kjenne noe, men så er jeg usikke rpå hva utposnigner er. Kul?

  5. Tror nok han er en forvirra ung herremann som er under forferdelig mye press og har vokst opp som kjendis og... ja... vi har sett hvordan det går med en del barnekjendiser. De klikker veldig ofte. Urealistiske forventinger, sinnsykt trykk, aldri et øyeblikk til å være normal.

     

    Jeg liker ham ikke. Jeg liker ikke musikken hans. Mest av alt hater jeg fansen hans. Og det virker det som om han har begynt å gjøre også.

     

    Men ønsker ham selvfølgelig at det beste uansett. Er ikke hovedsakelig hans feil at han er blitt en diger snørrunge, tror jeg.

    Hvorfor hater du han? Hans seneste sanger er klasse. Du liker hardrock vel?

  6. Tror mark klør veldig, så tipper heller på hemorride. Det trenger ikke gi noe andre symptomer. Man kan få både innvendige og utvendige. Får kjøpt stikkpille på apoteket.

    Nei, klør ikke hos meg. Men er det sånn at man får mark via at man blir smittet av andre? Fordi ingen i familien min har mark heller.

     

    Du sier hemoroide, men jeg kjenner ingen kul eller blør? Skal sies at jeg de siste dagene har hatt mye tarmgass i magen/bæsjet litt lite.

  7. Det første jeg tenker på er hemoroider. I så fall er det ikke farlig i det hele tatt. :)

     

    EDIT: Hvis du sliter med å ofte være engstelig for sykdom, ta deg en tur til legen. Hypokondri er gjerne et "belastet" ord, men angsten er så absolutt reel. I tillegg: ALDRI les om sykdommer på internett!

    Men hemoroider gir vel mange andre og flere symptomer, gjør de ikke?

     

    Hvorfor skal jeg ikke lese om sykdommer på nettet?

  8.  

     

     

    Døtt fingern oppi, bare å vaske seg etterpå.

    Hvorfor skal jeg døtte fingeren oppi?

    Seriøst, må jeg presisere hvorfor? For å sjekke om noe sitter der selvfølgelig. Det er to andre valg, 1. få noen andre utenom legen til å gjøre det 2. få legen til å gjøre det.

     

    Legen kommer er nødt til å ta en finger eller to i tuten din for å sjekke så hvorfor ikke sjekke selv? Det er ikke noe farlig.

     

    Har dette noe å gjøre med barberringen du tenkte å utføre? https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1692529&hl=

    Kjenner ingenting, bare mye hår der.

  9. Jeg kan ikke forstå hvorfor du i det hele tatt orker å lure på det. Hva er så interresant med å vite om Justin Bieber har tatt plastiske operasjoner?

     

    Jeg forstår heller ikke hvordan jeg presterer å svare på en tråd som handler om Justin Bieber. Det føles ekkelt å skrive navnet hans :sick:

    Ekkelt å skrive navnet hans ja. Du er der. Herregud voks opp.

     

    "Jeg er gutt så kan ikke like bieber". Er selv 19 år og digger Bieber og siste musikken hans.

×
×
  • Opprett ny...