Gå til innhold

Harald1

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Harald1

  1. Coca Cola – -imperialismens giftbombe mot menneskeheten



    Mission accomplished – target: World population



    http://www.sol.no/nyheter/2015_03_09_41348_far-dette-deg-til-a-droppe-colaen.html



    – pH 3 (10 000 ganger surere enn blodets pH 7,365)



    – krever 10 000 avokadoer (ph 8) for oppnåelse av pH-balanse



    – sukkeret går over til syre allerede i munnhulen med etsing av tannemaljen, kroppens hardeste stoff



    – etter svelget kommer hovedangrepet med syrens etsing av kroppens organer inntil giften urineres ut



    – våre forfedre drakk mineralrikt vann fra brønnen, vann med pH fra 7 til 8. Derfor har menneskets blod en pH på 7,365. Skulle denne synke til under 7,200 inntrer døden



    – ville du gitt coca cola til din baby? Til din hund? Til din katt? Til ditt marsvin? Til din undulat? Til din rotte?



    – Nei. Men til deg selv? Ja



    – Fordi vår ånd er under kommando av imperialismen. Vi tenker, vi drikker, vi handler slik vi får beskjed om



    - Feit ungdom er krigsinvalider etter angrepet fra sur drikke som alle er indoktrinert til å konsumere, fourpacks med 1,5 liters junk



    - http://rt.com/usa/241317-coca-cola-health-experts-paid/



    – Eller fortsett å drikk all type «mineralvann», dvs ren sukkergift med pH 3 (legg merke til bedrageriordet de bruker, mineralvann, finnes ikke et mineral) og bli syk, gal, død



    – Stopp din selvdestruksjon og søk åndelig frihet fra Konsensusdiktaturet Kongeriket Norges galehus


  2. Ukraina hevnbomber nå Donetsk fra tre sider og bryter Minskavtalen:





    obstrel-Donetska-300x200.jpg







    Donetsk is being subjected to the shelling of Ukrainian ...
    Ukrainian Army is exacting revenge to citizens of Donetsk for their shame in the entrapment of Debaltsevo. Operative situation was not improved in Donet...





    Forhåndsvis etter Yahoo


    Kiev-juntaen hevder at det var en organisert tilbaketrekning fra Debaltsevo. Det var det ikke. De ble jaget ut. I farten glemte en av okkupantene sin nazihjelm:




    VG gir i dag kronikkplass til bilderbergeren og krigshisseren Carl Bildt. Han er ikke lenger svensk utenriksminister, men ekstremisten selges inn som tidligere utenriksminister. Mannen er bilderberger, lik Jens, Erna og Siv og er livsfarlig og et Europas motstykke til John McCain. Alle er de garantister for krig og masseutslettelse av oss. Se utspekulerte Siv på hemmelig deltakelse på bilderbergkonferanse i 2006 hvor Jødemaktens Henry Killinger gir folkegruppens politiske instrukser til ikke-jødiske beslutningstakere:




    Mantraet er: Russland angriper Vesten og må møtes med styrke.


    Det motsatte er tilfellet, Russland angriper ingen. Landet har synkende fødselstall og masse-alkoholisme. Det fødes like lite barn i Russland som i Italia. Det er ikke som under innbyrdeskrigen i 1918-20 og 2. verdenskrig hvor det var millioner av russiske bondegutter Josef Stalin kunne sende til slakt. Stalin var kommandant for å ta Polen i 1920, men tapte. Stalin var et dekknavn (mannen av stål), jøden var utdannet jesuittprest i Georgia (jesuittordenen var forbudt i Russland) hvis jødiske familienavn fra Persia var Josef Djugashivili (Josef jødesønn, oversatt). Det er derfor hans Sovjet var vestlig alliert og ikke ble erklært krig mot i september 1939, kun Tyskland ble det, selv om de var to om å angripe Polen. Ser noen humbugen? Storbritannia erklærte krig mot Tyskland, men ikke mot Sovjet, selv om de inntok Polen sammen og Sovjet umiddelbart startet med masselikvidering av polske offiserer i Katynskogen.


    USA-imperialismen med Jens Stoltenberg i spissen i Libya har nylig jevnet de muslimske land Afghanistan, Irak, Libya og Syria med jorden. Den vakreste av de vakre kystbyene i Middelhavet, Tripoli, ble utbombet og overgitt av NATO til Al Qaida. Drap av 80 000 i Libya, milliarder av dollar i bomber, for deretter å trekke seg helt ut uten en dollar i gjenoppbygging, intet program for utvikling. Nå klager mediene over at IS etablerer seg i Libya, du verden for en overraskelse, at deres aktivister blir med på flyktningebåter i Italia for å kunne etablere bombeceller i Europa. Ja, de vil i Italia få tildelt europeiske, Schengen-godkjente statsborgerskap slik at de fritt kan dra også til Norge. Jada, alt etter oppskriften.


    Ekstremisten Barack Obama klarte nesten å iverksette utbombing av Damaskus i 2012, men ble i siste liten stoppet av Vladimir Putin. Hadde Damaskus blitt en ruinhaug som Tripoli året før, ville IS i dag styrt hele Syria. Ikke et ord i noen norske medier om dette. Det er kun Vladimir Putin i verden i dag som tør å tøyle vannviddet.


    Nå forberedes det samme for Europa for å legge de europeiske landene åpent for de mest ekstemistiske muslimer, som snart rekrutteres i masseomfang når Pegida-demonstrasjonene blir store nok og generering av borgerkrig i Europa slik at vi også blir jevnet med jorden. Det forventes mer aggressiv vinkling fra Jødemaktens medier i Norge mot russisk aggresjon og for et fredselskende NATO.



    Den jødiske Kiev-juntaen har puttet inn en lojal jøde som borgermester i Kharkow, Hennadiy Kernes, som ikke vil prioritere tilfluktsrom for innbyggerne:






    220px-%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%







    Hennadiy Kernes - Wikipedia, the free encyclopedia
    Hennadiy Adolfovych Kernes (Ukrainian: Геннадій Адольфович Кернес, Russian: Генна́дий Адо́льфович Ке́рнес; born 27 June 1959, Kharkiv, Ukrainia...





    Forhåndsvis etter Yahoo









    Kerness-300x167.jpeg







    Gennadiy Kernes refused of allocating money from the bud...
    Mayor of Ukrainian Harkov Gennadiy Kernes announced that authorities will not allocate money to volunteers and activists who are preparing for the city ...






  3. Fra gammelt av var Øst-Ukraina et senter for khazarene, et folk som tok jødedommen som religion og som utgjør den genetiske grunnstamme for dagens jøder. Den jødiske finansmakten over hele verden, særlig fra USA og Sveits finansierer den nye rent jødiske regjeringen i Kiev. De ser for seg et Israel 2, derfor betyr tapet av Debaltsevo så mye for dem og deres organer (IMF, NATO, EU).



    http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars



    Separatistene kalles av Ukrainas jødiske statsminister Yatsenyuk for subhumans, undermennesker:



    http://www.gegenfrage.com/russland-setzt-ukrainischen-minister-auf-fahndungsliste/



    Ukraina bruker pansrede personellkjøretøyer, med ni skyteskår på siden og tre i taket, kamuflert som Røde Kors sanitetsbiler. Ikke et ord hittil om dette absolutte forbud innen krigføring i norske medier.



    http://www.uacrisis.com/photos-ukrainian-armored-vehicle-marked-as-medical-transport/



    Ukraina har brukt fosforbomber i sin krigføring:



    http://novorossia.today/kiev-junta-war-crimes-white-phosphorus/



    Både statsminister Yatsenyuk og president Poroshenko er jøder. Sistnevntes egentlige jødiske fødselsnavn fra Odessa er Waltzman. Det samme gjelder Viktor Pinchuk, Ihor Kolomoiskyi, Vadim Rabinovich og Yevgeny Chervonenko. Folkegruppen er godt organisert i landet gjennom Chabad og World Jewish Congress.



    Også Vitali Klitschko og Yulia Tymoshenko er jøder:



    http://en.wikipedia.org/wiki/Vitali_Klitschko



    http://en.wikipedia.org/wiki/Yulia_Tymoshenko

  4. Jeg er optimistisk. Merkel presenterer nå overfor Obama et forslag om en 50 km demilitarisert grense mellom Ukraina og Novorossia. Et fortvilet forsøk på en slags frysing av konflikten, av type Nord- og Sør-Korea. Både EU, NATO og Obama i USA går alle i mot levering av våpen til Ukraina da de innser at Ukraina-løpet er kjørt. For første gang siden den siste Bush var politisk ferdig kan USA på nytt stå overfor politisk isolasjon. Slik er det for en tapende part.



    Forrige gang kunne USA trekke opp et ess fra ermet, en neger, og denne ble valgt til president. Det ble suksess. Denne gang er det verre, USA kan ikke komme med en svartere neger.



    For isolering av USA innen NATO og en allianse ledet av Russland inkluderende Europa, sunnimuslimer, shiamuslimer, Castro, Sør-Amerika, Kina og Afrika mot en USA-imperialisme som snart blir kraftig politisk svekket etter kommende kollaps av deres Ukraina-prosjekt.



    Kievjunta-kollaps vil åpne for isolering av USA økonomisk, politisk og kulturelt:



    – Økonomisk: Bruk av andre valutaer enn dollaren innen oljehandel



    – Politisk: Latterliggjøring av klovnene av noen USA-politikere



    – Kulturelt: Boikott av Hollywood og USA-medieindustrien



    Den politiske situasjonen akkurat nå:



    – Sunnimuslimske Jordan klarer selv å bekjempe USA-finansierte og sunnimuslimske IS i allianse med shiamuslimer



    – USAs rolle avdekkes: Landets etablering av IS, USAs rolle i ødeleggelsen av de muslimske land Afghanistan, Irak, Libya, Egypt og Syria



    – EU-landet Kypros gir nå Russland to militærbaser, en kraftig kile inn i EU



    – Kile inn i EU: Sarkozy aksepterer nå folkeavstemningen på Krim



    – Vladimir Putin vinner innen diplomatiet og får internasjonal aksept på at folket i Ukraina må ordne opp den interne striden selv. Putin får massiv folkelig støtte også i Vest-Europa



    – Novorusserne vinner den «interne striden» i Ukraina, de vinner i Novorossia og dermed vil Kiev-juntaen tape, USAs prestisjeprosjekt



    – Gjennombrudd i Novorossia:



    Sluttkampen om Debaltseve nærmer seg. Spartabataljonen på inntil 3500 mann forbereder rensingen av Debaltseve hvor den ukrainske hovedstyrken på inntil 9000 mann er stasjonert:



    http://novorossia.today/motorola-entered-the-debaltsevo-cauldron/



    Spartabataljonen, ledet av kommandant «Motorola», var kampgruppen som nylig renset flyplassen i Donetsk for juntastyrker, første del av Kiev-juntaens militære og dermed politiske kollaps.



    Andre og siste del kommer nå. Debaltseves kommende fall, med tusener av ukrainske soldater som fanger, vil nødvendigvis føre til regimeskifte i Ukraina. NATOzionistenes jødiske oligark-president Petro Petroshenko vil tre av. Hans valgagenda var basert på knusing av «bandittene» i øst. Og sammen med denne vil også en annen ekstremistjøde de puttet inn som statsminister følge med ned i sluket, Arsenij Jatsenjuk.



    I samarbeid med en ny, vennligsinnet alliansefri regjering i rest-Ukraina kommer novorosserne til å etablere en egen stat mellom Ukraina og Russland. Antatt vil de gjenopprette Donetsk–Krivoy-Rog republikken, som eksisterte fra 12. februar til 20. mars 1918:



    http://novorossia.today/the-dpr-became-a-legal-successor-of-the-donetsk-krivoy-rog-republic/


  5. IS bruker kniv og ikke øks på halshoggingsvideoene.

     

    Og på videoene av halshogging kutter alltid IS bildet når kniven skal brukes. Er halshoggingene fake?

     

    Både ja og nei. Fangene får nok hodene skåret av, men ikke med en gang.

    Halsarteriene på hver side av hodet vil etter en halshogging støtvis pumpe ut blod fra hjertet opp mot et hode som ikke lenger er der. Masse søl.

    Ved giljotineringene under den franske revolusjon var det sport å løpe frem for å få tak i hodet og "snakke med det". Øynene blunket fortsatt og munnen kunne gi grimaser i opp til et minutt, til almen fornøyelse.

    Det vil være intet problem å skjære av et hode på et menneske med kniv. Det gjøres under slakt på sau og de har tykkere hals enn et menneske. En sau som skal slaktes klubbes og stikkes imidlertid først slik at blodet renner ut og det kommer derfor ikke blod fra halsarteriene når hodet skjæres av.

    Det som de kan ha gjort i IS sitt tilfelle er at de kutter strupen, eventuelt at de også drar ut tungen til almen fornøyelse (colombiansk slips). Og deretter slipper de stakkars fangene. Når fangene har løpt litt desperat rundt med kuttet strupe vil blodtrykksfall snart føre til besvimelse slik at IS-erne deretter i ro og mak kan skjære hodet av med kniv.

    • Liker 1
  6. Krim, med 90 % russisk befolkning, ble overført administrativt innen statsdannelsen Sovjetunionen fra Russland til Ukraina ved et kommunistisk dekret i 1954. Krims befolkning ble ikke spurt, ulovlig innen folkeretten.



    Krims befolkning stemte i 2014 for uavhengighet fra Ukraina etter at den nyinsatte Kiev-juntaen bestemte at russisk-ortodoks kirke og russisk språk skulle degraderes og etter massakren i februar 2014 i Odessa hvor russere ble innesperret og brent levende:



    http://www.uacrisis.com/february-2-nine-months-since-bloody-massacre-in-odessa-graphic-footage/



    Måneden etter, i mars 2014, stemte Krim for uavhengighet fra Ukraina. Lovlig etter folkeretten.



    Chief Inspector Jacques Clouseau (Børge Brende) og NATO hevder Kosovos løsrivelse fra Serbia var i henhold til folkeretten, men ikke Krims løsrivelse fra Ukraina. Forskjellen i synspunkt skyldes Brende og NATOs politiske ståsted, med ønske om å isolere og knekke Serbia, noe de senere klarte.



    Kosovo er et urserbisk område hvor all jorden var eid av serbiske bønder og antatt er det ennå. Albanere flyktet fra det kommunistiske Albania over grensen til Kosovo. Mange av dem fikk studere på det nye universitetet i Pristina. De hadde større fødselstall enn serbere. Stadig flere muslimske albanere ankom tettstedene i det kristne Kosovo fra Albania og etter det kommunistiske Albanias kollaps i 1992 kom en større strøm albanere. På et tidspunkt ble albanerne i flertall i tettstedene og dermed i provinsen som helhet og ved hjelp av JewSA, EJew og NATO fikk den nyankomne folkegruppen ranet til seg hele området fra Serbia.



    NatoZionistenes (nazistenes) aggressivitet i Ukraina kom etter en løgnaktig påstand om at Russland hadde invadert de to østlige provinsene Luhansk og Donetsk med væpnede styrker. Ukrainas militære innrømmer selv at dette ikke er tilfelle, men Natozionistene vet av erfaring at innbyggerne i Vest-Europa er så neddopet at de ikke vil reagere uansett:



    http://www.uacrisis.com/ukrainian-general-no-russian-troops-are-fighting-against-us/



    http://norwegian.ruvr.ru/2015_01_30/Kiev-erkjenner-ingen-russiske-tropper-i-Donbass-8104/



    På nynazistenes side nordfront.se er Ukraina aldri tema, fordi svenske leiesoldater fra dem er involvert i kampene mot novorusserne for den jødiske Kiev-juntaen. Nordfront.se er veldig mot jødisk konspirasjon, men i anvendt politikk det stikk motsatte: For Jødemakten i Ukraina. Akkurat som Klassekampen er veldig mot kapitalismen.



    Dette kalles styrt opposisjon. Opprett et senter mot Jødemakten i teorien for å samle folk og bruke dem for Jødemakten i praksis. Nøyaktig samme oppskrift som deres revolusjoner: Opprett et senter mot kapitalismen (Russland 1917) for bekjempelse av kapitalismen..eeehh, dvs nasjonale kapitalister i alle land og ødeleggelse av hvit genetikk slik at jødiske kapitalister og masseinnvandrings-genetikk kan fylle deres sted. Avisen Klassekampen er mot nasjonale kapitalister, du verden..men..aldri et ord om de største, dvs de jødiske og heller aldri noe om frimureriet og Jesuittordenen, Jødemaktens verktøy.



    Derfor er begrepet nazister dekkende for Vestens nåværende regime: NATO, zionister (pro-Israel) sammen med nynazister som de to førstnevntes motiverte frontsoldater i en felles agenda mot Russland.



    Min støtte til Russland, det eneste gjenværende frie, hvite land av indoeuropeere og som opprettholder familieverdier.


  7. Neppe utryddet, 400 000 stemmeberettigede jøder i Europa har valgt sitt eget Europaparlament med møter i EU-parlamentet i Brussel:

     

     

    Nazi betyr prins eller president på hebraisk. Presidenten i Israel omtales offentlig som Nasi Simon Peres:

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Nasi

     

    Det var Adolf Hitler som muliggjorde etablering av Israel gjennom et nært samarbeid med B'nai B'rith og World Jewish Congress (WJC) i Tyskland. Eiendom til internerte jøder ble disponert av disse organisasjonene for oppkjøp av land i Palestina og utvikling av infrastruktur der. Samarbeidet var tett, bla utgav de en felles mynt i 1934:

     

    http://henrymakow.com/the_lies_of_zionism.html

     

    Etter 1945 var nazistenes etterretningsapparat fortsatt intakt. Ledet av nazisten Reinhardt Gehlen bygget hans tyske organisasjon opp CIA for USA og fra 1948 Mossad for Israel. Mossad ble i struktur og detalj i sin helhet bygget opp av nazister fra Hitler-Tyskland:

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Reinhard_Gehlen

  8. NATO, USA (JewSA) og EU (EJew) kan med et fellesord kalles NATO-Zionister, Nazister.



    De er for NATO. De er for zioniststaten Israel. I sum blir dette nazister.



    Vi kan derfor fra nå av kalle Jens, Erna og Siv for nazister eller NATOzionister.



    Hvis folk begynner å kalle den norske politiske eliten med sitt rette navn, nazister eller NATOzionister vil det kunne bli trendsettende. Samtidig inkluderes dagens nynazister, som har vervet seg for juntaen i Kiev og er de som utfører de verste ugjerningene i Novorossia.



    Hva har NATOzionistene stått bak bare de siste årene?



    – Ødeleggelse av Irak



    – Ødeleggelse av Libya



    – Ødeleggelse av Syria



    – Ødeleggelse av Ukraina ved innsettelse av oligark-jøder og naziststormtropper, Right Sector og Svoboda



    Se video av hvit, engelsktalende leiesoldat på oppdrag i Novorossia for juntaen i Kiev:



    http://www.liveleak.com/view?i=3bf_1422135521


  9. Tilfellet Bruno Gröning

    Bruno Gröning (1906-1959) mente at onde mennesker hadde en indre ubalanse og at de derfor var onde. Ondskap skyldtes sykdom, mennesker var syke både i kropp og sjel. Friske mennesker hadde en indre harmoni.

    http://www.bruno-groening.org/norsk/default.htm

    Fra et unikt kraftsenter i halsen kunne Bruno Gröning sende ut en helbredende frekvens mot all sykdom, lik radiobølger. Titusener av hans medmennesker ble helbredet for sykdom, inntil legene fikk forbudt hans gratis virksomhet og senere fikk ham utvist fra Tyskland. Hans kraftsenter vises tydelig 16 min 40 sek ut i denne videoen:

    https://www.youtube.com/watch?v=s95tF4n9MkE

    Bruno Gröning gav følgende råd til sine medmennesker for forebygging av sykdom og egen helbredelse:

    – Sitt komfortabelt med åpne håndflater vendt opp og ut fra kroppen


    – Sitt med armer og ben rett ut og ikke i kors


    – Unngå å tenke på egen smerte og sykdom

    – Tenk positivt

    En legende frekvens vil strømme inn i håndflatene og videre gjennom kroppen til alle organer, herunder også til steder med ubalanse (sykdom) og starte en helbredende virkning.

    Pasifistiske Bruno Gröning fra Danzig ble i 1943 tvangskommandert som stridsvognfører og sendt til Østfronten, uten der noengang å skyte på noen. Under russisk fangenskap fra mars til desember 1945 leget Bruno Gröning sine tyske medfanger med sin helbredende frekvens. Leirledelsen hentet da russiske syke for helbredelse, men Bruno Gröning krevde at hans tyske medfanger skulle behandles som dyr slik at de kunne overleve. Bruno Gröning ble truet med henrettelse, men nektet å behandle en eneste russer inntil hans krav ble innfridd. Hans tyske medfanger fikk beholde livet, de fikk nå mat og ly mot regn og kulde. Bruno Gröning startet deretter helbredelse også av russere som betraktet ham som et guddommelig vesen ikke fra denne jord.

    Bruno Gröning om en barndoms opplevelse da han var 2 1/2 år:

    «Alt da jeg var ganske lite barn, to og et halvt år, slo jeg fast at den guddommelige vei var nær folketom. Bare her og der traff jeg et godt menneske. Dette gjorde meg svært forbauset. Jeg streifet en gang inn og gjennom en skog. Her traff jeg ingen mennesker, men desto flere dyr og av alle slag. Til å begynne med var de meget engstelige og det overrasket meg svært. Men så kom erkjennelsen om godt og vondt til meg. Jeg gikk videre og fikk et klart bilde.

    Jeg så på naturen, meg selv, dyrene og menneskene som guddommelige vesener på denne jord, og jeg så også på Jorden som guddommelig. Tanken på et guddommelig vesen kom til meg og jeg sa til meg selv: Gud, så godt det er hos deg. Her vil jeg bli. Hjemme hos mine foreldre og hos andre mennesker var det ikke så godt å være, heller ikke så rolig. De fleste mennesker jeg traff var onde. Jeg ville bli her i skogen, så trengte jeg ikke lenger å frykte de onde menneskene. Jeg forsto da at dyrene holdt seg i skogen på grunn av de onde menneskene. Det varte ikke lenge før jeg følte meg tryggere i skogen enn hjemme, for her var jeg ikke alene. Dyrene var plutselig ikke sky, de kom tillitsfullt bort til meg og lot meg klappe dem. Jeg snakket med alle dyrene, vi forsto hverandre godt. De slo følge med meg gjennom skogen og vi ble stadig bedre venner.

    Jeg ble i skogen noen dager og netter inntil jeg ble tatt av mennesker og ført tilbake hjem. Hjemme fikk jeg grov juling og husarrest. Jeg gråt ikke av julingen, for jeg kjente ingen smerte, enda kroppen ble både gul og blå. Uansett, fangenskapet i mine foreldres hus varte ikke lenge, jeg klarte å komme meg ut ganske raskt. Inntrykkene fra skogen med vennene mine, dyrene, var så sterke at jeg ble trukket dit igjen og igjen.

    Inn i mellom kom tanken til meg når jeg var i skogen: Hvorfor kunne ikke også menneskene være mine venner? Hvorfor løp jeg alltid bort fra dem? Enda en erkjennelse kom til meg: Dyrene fryktet det onde i menneskene. Men jeg var ikke redd, for jeg følte meg overlegen det onde. Jeg ville vise menneskene at jeg var sterkere enn dem. Enda så liten kroppen min var følte jeg meg sterkere enn alle andre mennesker. Fra nå av, jeg var to og et halvt år gammel, ble jeg dratt mot mennesker som var overveldet av det onde. Og det onde var det menneskene kalte sykdom».

    Etter at Bruno Gröning fikk forbud mot å helbrede andre mennesker og ble utvist fra Tyskland ville han ikke lenger leve, ble syk og døde kun 52 år gammel. Bruno Gröning ligger begravet i Dillenburg:

    https://www.youtube.com/watch?v=ZCZK_wdtBts

  10. I Norge pågår en assymetrisk informasjonskrig om Novorossia (Donetsk og Luhansk). Assymetrisk vil si at samtlige offisielle medier i Konsensusdiktaturet Kongeriket Norge videretrykker Kiev-juntaens uttalelser og ingen trykker motpartens uttalelser.



    Hva krever separatistene i Donetsk og Luhansk? Egne selvstyrte områder innen Ukraina.



    Alternative kilder:



    novorossia.today



    uacrisis.com



    rt.com



    President Poroshenko på møte i Sveits: 9000 russiske russiske tropper i Donbass


    President Poroshenkos generalstab: Ingen russiske tropper i Donbass



    http://norwegian.ruvr.ru/2015_01_30/Kiev-erkjenner-ingen-russiske-tropper-i-Donbass-8104/



    Den største grupperingen av de ukrainske styrkene er blitt omringet av Donbass-tropper mellom Donetsk- og Lugansk-folkerepublikkene. Sjefen for den ukrainske generalstaben erkjenner at det ikke er russiske militæravdelinger øst i landet. Vestlige politikere foretrekker å ikke legge merke til erklæringen.



    Åtte tusen ukrainske militære er blitt omringet av Donbass-militsens styrker. Bosetningen Debaltsevo mellom Lugansk og Donetsk har vært et område for harde kamphandlinger de siste dager. Der har de ukrainske militære som stormet Donetsk gått inn i en felle, den såkalte lomme fra 1941.



    De forsetter å gjennomføre artilleri- og bombebeskytninger, deres skarpskyttere arbeider, men de er blitt avskåret fra verden. De får ikke ammunisjon, mat, medisiner. De kan komme ut av omringningen bare hvis de legger ned våpnene frivillig, erklærer Aleksander Zakhartsjenko, leder for Donetsk-folkerepublikken, ved frontlinjen.



    – Vi beskyter veien. Hvis noen kommer ut av lommen, kommer man til å bli beskutt av vårt artilleri. Jeg vil henvende meg til ukrainske militære en gang til med et forslag – legg ned våpnene og gå. Dere kjemper ikke mot dem dere ble fortalt at dere skulle kjempe mot. Dere har en sjanse for å bli igjen levende. Gi dere, og dere vil leve.



    Jeg lover at alle dere skal komme hjem senere, erklærer Aleksander Zakhartsjenko. Militssoldater har flere ganger bevist at man kan tro på deres løfter om å ikke drepe fanger. De ukrainske militære som kom i lommer før og overga seg og ventet inntil deres mødre og koner kom til dem og kjørte dem hjem. Soldatene sa til militsen at de ukrainske myndighetene forrådte dem. Ikke bare fordi de forlot dem og ikke ytet militærhjelp, men de bedro dem. Myndighetene sa at soldatene skulle kjempe mot russiske aggressorer, men i virkeligheten skjøt de mot lokale gruvearbeidere, korndyrkere som forsvarte sitt land. Kiev påsto at det var regulære russiske tropper som førte kamphandlinger der.



    Da erkjente generaloberst Viktor Muzjenko, sjef for den ukrainske generalstaben, at det ikke hadde vært russiske tropper i Ukraina. Han meldte på en briefing med journalister at de ukrainske stridskreftene ikke førte kamphandlinger mot russiske regulære tropper. Man visste bare at enkelte russiske sivile og militære var med på kamphandlinger. Kiev erkjente for første gang det som både militsen og Kreml hadde erklært i lang tid, understreker Viktor Litovkin, krigskommentator.



    – Sjefen for de ukrainske væpnede styrkenes generalstab er en mann som er kjent med situasjonen på arenaen for kamphandlinger. Det at han erkjente ingen russiske tropper i Ukraina, tjener ham til ære. Men det viser hvor løgnaktige ordene til Ukrainas president Pjotr Poroshenko og NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og amerikanske politikere var. Alle erklærte de at det var russiske styrker som førte kamphandlinger i Ukraina.



    Under dette feilaktige påskudd innførte Vesten sanksjoner mot Russland og ga Ukraina lån og ytet militærhjelp. Nå er det på tide å unnskylde seg og forandre stillingen.


    Denne linken viser en ukrainsk stilling som ble stormet av separatistene onsdag 28. januar hvorfra de har skutt mot landsbyen Ozeryanovka:



    https://www.youtube.com/watch?v=MCcl60gND7g



    Bilder fra 30. januar:



    http://www.uacrisis.com/photos-people-of-donetsk-after-being-shelled-by-ukrainian-army/



    Kubishevsky i Donetsk i dag:



    http://www.liveleak.com/view?i=c17_1422626222



    – Hjernen og halve hodet sprengt av en sivil kvinne i pelskåpe



    – Arm fra et bombeoffer sprengt av kvinne



    – Innvoller spredt ut over

  11. 8. Mars: Ødeleggelse av morsrollen og familien.



    Alt skal ødelegges, men først og fremst morsrollen og familien.



    33. grads frimurer Walt Disney, hvis figurer vi er lært opp til å elske, tegnet fra 1948 kun unormale familier hvor mor er borte, som i dagens barnehager hvor mor har prioritert jobb foran sitt barn. Jødemakten ville ha magasinet Donald Duck opp som nr 1 propagandamedium i Europa og slik ble det. Selvsagt. Det som vi læres opp til å elske, vær obs.



    Mor er borte.



    Studer linken fra 2Q11:



    http://www.helpfreetheearth.com/news10_media2.html



    Donald fostrer opp brorens tre barn (helt uvanlig), ingen mor. Dolly fostrer opp søsterens tre barn, ingen mor. Den hvite mann (Storeulv) er en tufs og holdes på matta av Lilleulv, ingen mor. Tre små griser bor sammen, ingen mor.



    Mor er borte.



    Jødemakten innførte fra 1965 i JewSA og 1968 i Europa politikken med masseinnvandring av muslimer og ikke-kristne til Europa for denne verdensdelens destabilisering. Tilsvarende ville de aldri fått til i Kina eller Japan. Hvite kvinner skulle ta lang utdannelse og «realisere» seg selv, ikke stifte familie, ikke få barn. Dvs den hvite rases utdøen. Det er enklere å fjerne den hvite rase ved at denne ikke formerer seg, heller enn å bombe den bort.



    60 millioner hvite barn i Europa er blitt abortert bort etter 2. verdenskrig. Viktig del av folkegruppens politikk for oss hvite. Hovedmulvarp i Norge for tilintetgjøring av oss var jødiske Berthold Grûnfeldt:



    http://no.wikipedia.org/wiki/Berthold_Gr%C3%BCnfeld



    Det ufødte, hvite barn trenger ikke lenger observere at mor er borte. Både barn og mor er borte.


    Hvis du er en slik en som ikke klarer å ha et stabilt forhold med en kvinne eller er i et parforhold uten barn eller med kun ett, tenk over hvilken folkegruppe som kan inkassere suksessen.


    Brother Nath avdekker den jødiske konspirasjon i detalj:



    http://www.realjewnews.com/?p=50



    Man ønsker å destabilisere og ødelegge alle fungerende land. Det Rothschild-imperiet ikke klarer å ødelegge på rot, i ånden, bombes. Det mest velfungerende land i Afrika, Libya, ble bombet tilbake til steinalderen sommeren 2011 med 80 000 døde.



    Massefordummingen av den hvite ånd startet etter Jødemaktens seier i 2. verdenskrig og eksporten av JewSAs underholdningskultur.



    Sammenlign dagens TV med Kontrapunkt fra NRK i 1971. Jeg slukte hele programmet (57 minutter) uten å klare å gå i fra, en åpenbaring for mitt indre, hungeren etter kvalitet og åndelig føde var så stor. Det var som å få bord på BAR Tjuvholmen og dens retter fremfor fortsatt Pizza Grandiosa:



    https://www.youtube.com/watch?v=MRTiBfJPP54



    Kunnskapsrike, verdige mennesker man hadde rundt seg tidligere finnes ikke lenger. Musikerne i programmet minner meg om de planteetende dinosaurer, godmodige storheter som bare levde for sin musikk eller for sitt gress, de måtte jo spise hele tiden. Begge paralleller døde ut, minner finnes likevel, og legg merke til det interessante forhold: Barn elsker dinosauruser.



    Kol Nidrefolkets viktigste årlige høytidsdag er feiringen av Purim day, dagen da de utryddet den nordiske rases elite i Iran, 75 000. Denne dagen er deres største høytidsdag hvert år, med skuespill og fest, til minne om deres massedrap i Iran, ariernes land, på den hvite rases elite. Slik de kunne gjenta i 1944-1946.



    https://www.youtube.com/watch?v=7cb3jXsVzOc



    Det er derfor de samme dag hadde startskuddet for den nordiske rases vellykkede utryddelse i Tsar-Russland, februarrevolusjonen 1917. Purim Day.



    De prøvde det samme to ganger tidligere, februarrevolusjonen 1848 og februarrevolusjonen 1905, men mislyktes. Begge på Purim Day.



    Det er derfor de to Kol Nidre-kvinnene Rosa Luxemburg og Clara Zetkin på vegne av Illuminati i 1911 fikk vedtatt akkurat 8. mars – Purim day – som de lettlurte protestantenes «kvinnedag», som et verktøy for ødeleggelse av den tyske familien og bane vei for en Kol Nidreledet revolusjon i landet, som de klarte å gjennomføre i 1918.



    Purim day falt på 8. mars i 1917, som i 1905 og 1848 (russisk kalender er 14 dager etter vår), og derfor startet Grand Orientleder Aaron Kürbis symbolsk «februarrevolusjonen» på vegne av Kol Nidre-bankfamiliene denne dagen med målsetning utslettelse av den russiske genetiske adel (det slemme russiske ikke-jødiske utbyttende borgerskap).



    Dette klarte de langt på vei, 66 millioner russere med nordisk avstamning døde i Gulag fra 1917-1960 uten at de Kol Nidre-kontrollerte vestlige land omtalte dette med et ord i sine medier og uten at de løftet en finger.



    Den hvite rases genetiske adel er snart utryddet, men fortsatt ikke helt borte.


    Magnus Carlsen: Har han en mor, har noen noengang sett henne? Kom han med storken?


    Martin Ødegård: Har noen før i dagens DB sett hans mor?



    I begge tilfelle er mor borte, kun far finnes. Hadde Walt Disney og Jødemaktens underavdeling, Frimureriet, fått bestemt ville det ikke vært deres far, men deres onkel, som de reiste rundt med. Som et unntak vises i dagens DB Martin Ødegårds ariske mor. Hvilken utstråling av kvalitet fra våre forfedre, de gamle grekere, hvor hun må hates av våre ødeleggere:



    http://www.dagbladet.no/2015/01/23/sport/fotball/martin_odegaard/real_madrid/37330265/



    Hvis man leter etter en dag i året for å finne når et antall hvite kan bli drept i en større aksjon, finn først ut hvilken dag Purim Day er dette året. Kun blod fra hvite teller for dem, det er oss de hater intenst. I 2015 er Purim Day 4. eller 5. mars. Hvis NATO-angrepet på Russland skjer i år, kan det utmerket godt komme 4./5. mars. De følger sin tidligere suksessdato for sine største aksjoner.



    For the Big picture:



    http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/


  12. I dag har det aldri vært enklere å lure saueflokken, the sheeple, hele tiden uten i det minste å bry seg om at alle kan se hva som foregår. Forrige president i Frankrike kunne retusjerte seg helt inn til resten av bedragerne i første rekke i Paris med stammebroder Francois Hollande i spissen:



    http://www.dagbladet.no/2015/01/14/nyheter/utenriks/charlie_hebdo/frankrike/marsj/37170847/



    Alle individer i folkegruppen er forpliktet til å bedra andre folkeslag etter deres sentrale bønn, Kol Nidre. Det er derfor Adolf Hitler i sin analyse i bind 1 av Mein Kampf konkluderte med at folkegruppen ikke var en genetisk, men en mental rase, en rase i ånden. Man kan hoppe av jødedommen og bli fri.



    Sionister og nasjonalsosialister hevder svindelen om at jøder er en genetisk gruppe, vel vitende om at det også finnes etiopiske jøder, nettopp for at ingen skal få hoppe av. Juget ligger i tette lag.


    Nasjonalsosialismen var den ideelle motstander for sionismen fra 1933 i Tyskland. Få inn i leire jødene som ikke ville bli sionister for å sitte der inntil deportering av dem til sandkassen Palestina. Konfiskerte midler ble tatt hånd om av sionistene for oppkjøp av eiendom og utvikling av infrastruktur i Palestina. Jødemakten kunne bombe alle tyske byer flate uten et eneste jødisk offer.



    Og i mens kunne Adolf Hitler sørge for å tape krigen ved en idiotidè om at den russisk-ortodokse del av den hvite rase, de slaviske folk, var untermenschen og påfølgende utsulting av 1,5 millioner hvite i Leningrad. Andre ting, feks henrettelse av den ariske eneren Erwin Rommel. Med nasjonalsosialister som venner trenger den hvite rase ingen fiender.



    Samme innen islam, hvis man hopper av til kristendommen blir en fredelig muslim ikke fredelig lenger. Enhver muslim som dreper en konvertitt vil få opprykk.



    Kol Nidre:



    1) Alle eder som vi sverger, forpliktelser, erklæringer og løfter som vi avlegger og som vi kan bli bundet av uansett hvilket navn vi kaller dem i det året som kommer avviser vi herved.



    2) Måtte de bli fjernet, annullert, gjort ugyldige og være uten effekt. Edene skal ikke binde oss eller bestemme over oss.



    3) Edene som vi sverger, forpliktelser, erklæringer og løfter skal ikke forplikte oss og de skal ikke betraktes som eder.



    Youtube-videoen under viser først en taktfull, dedikert dirigent, deretter vises sangernes aktpågivenhet og ikke minst, den ledende solists respekt for det bedragerske innhold, en samstemt ærbødighet for en felles sak.



    http://www.youtube.com/watch?v=dvWxoYULWrw



    Kol Nidre innprentes alle innen folkegruppen fra barnsben av slik at enhver tidlig opplæres til å anse bedrageri av sine medmennesker utenfor egen folkegruppe som naturlig og riktig og i overensstemmelse med egen religion. Kun avtaler Kol Nidrefolket seg i mellom skal respekteres og overholdes. De innen gruppen som ikke vil følge dens påbud om bedrageri av sine medmennesker foraktes og spottes.



    Folkegruppens religionsbegrep kommer til uttrykk i Talmud og Tanàkh, hvis deler er Torà (Loven og Mosebøkene), Nebiìm (profetene) og Ketubìm (skriftene). Torà er en avstamning av jus for streben etter makt og rikdom. Sentralt i verdensanskuelsen er opprettholdelse av skillet mellom jøde og ikke-jøde, hvor ikke-jøden er det utnyttbare objekt. Folkegruppen er ikke en ren rase sett ut fra et genetisk ståsted, men en samling rundt en lovsamling hvis sentrale del er bønnen Kol Nidre.


  13. I dag har det aldri vært enklere å lure saueflokken, the sheeple, hele tiden uten i det minste å bry seg om at alle kan se hva som foregår. Forrige president i Frankrike kunne retusjerte seg helt inn til resten av bedragerne i første rekke i Paris:



    http://www.dagbladet.no/2015/01/14/nyheter/utenriks/charlie_hebdo/frankrike/marsj/37170847/



    Alle individer i folkegruppen er forpliktet til å bedra andre folkeslag etter deres sentrale bønn, Kol Nidre. Det er derfor Adolf Hitler i sin analyse i bind 1 av Mein Kampf konkluderte med at folkegruppen ikke var en genetisk, men en mental rase, en rase i ånden. Man kan hoppe av jødedommen og bli fri.



    Sionister og nasjonalsosialister hevder svindelen om at jøder er en genetisk gruppe, vel vitende om at det også finnes etiopiske jøder, nettopp for at ingen skal få hoppe av. Juget ligger i tette lag.



    Nasjonalsosialismen var den ideelle motstander for sionismen. Få inn i leire jødene som ikke ville bli sionister for å sitte der inntil deportering av dem til sandkassen Palestina. Og i mens kunne Adolf Hitler sørge for å tape krigen, feks henrettelse av eneren Erwin Rommel, og Jødemakten kunne bombe alle tyske byer uten et eneste jødisk offer.



    Samme innen islam, hvis man hopper av til kristendommen blir en fredelig muslim ikke fredelig lenger. Enhver muslim som dreper en konvertitt vil få opprykk.



    Kol Nidre:



    1) Alle eder som vi sverger, forpliktelser, erklæringer og løfter som vi avlegger og som vi kan bli bundet av uansett hvilket navn vi kaller dem i det året som kommer avviser vi herved.



    2) Måtte de bli fjernet, annullert, gjort ugyldige og være uten effekt. Edene skal ikke binde oss eller bestemme over oss.



    3) Edene som vi sverger, forpliktelser, erklæringer og løfter skal ikke forplikte oss og de skal ikke betraktes som eder.



    Youtube-videoen under viser først en taktfull, dedikert dirigent, deretter vises sangernes aktpågivenhet og ikke minst, den ledende solists respekt for det bedragerske innhold, en samstemt ærbødighet for en felles sak.



    http://www.youtube.com/watch?v=dvWxoYULWrw



    Kol Nidre innprentes alle innen folkegruppen fra barnsben av slik at enhver tidlig opplæres til å anse bedrageri av sine medmennesker utenfor egen folkegruppe som naturlig og riktig og i overensstemmelse med egen religion. Kun avtaler Kol Nidrefolket seg i mellom skal respekteres og overholdes. De innen gruppen som ikke vil følge dens påbud om bedrageri av sine medmennesker foraktes og spottes.



    Folkegruppens religionsbegrep kommer til uttrykk i Talmud og Tanàkh, hvis deler er Torà (Loven og Mosebøkene), Nebiìm (profetene) og Ketubìm (skriftene). Torà er en avstamning av jus for streben etter makt og rikdom. Sentralt i verdensanskuelsen er opprettholdelse av skillet mellom jøde og ikke-jøde, hvor ikke-jøden er det utnyttbare objekt. Folkegruppen er ikke en ren rase sett ut fra et genetisk ståsted, men en samling rundt en lovsamling hvis sentrale del er bønnen Kol Nidre.


  14. Så sto den «franske» president Francois Hollande der, representant for det land som sammen med USA var arkitekt bak folkemord på 80 000 muslimer i Libya sommeren 2011, alt ødelagt og deretter ferdig servert til Al Qaida og IS. Vel regissert sto han der i et folkehav med 1,3 millioner sørgende.



    Ved sin side sto de oppført på rekke og rad, massemorderens spesielt utplukkede, man merket seg straks to fra samme folkegruppe, knoll og tottene Benjamin og Petro:



    – Benjamin Netanyahu



    Nylig ferdig med sin siste Gaza-operasjon mot sin yndlingsmotstander der.



    – Petro Poroshenko



    Nylig ferdig med første fase (7 000 drepte) av massemordet i Novorossia, og kun tre måneder før den forventede hovedmassakre i april.



    De har allerede hentet inn hjernedøde Erna Solberg i forberedelse til sitt neste trekk i Ukraina:



    http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ukraina-vil-bli-medlem-av-nato/a/23362393/



    Derfor står bilderberger Erna Solberg der i første rekke, fra tidligere konsensus-medansvarlig for bombing av 80 000 snuskete muslim-arabere i Libya. Som opprinnelig underdog i politikken fordi hun lenge hadde sugd en vestafrikansk (lavstatus i Afrika) pikk. Men på et tidspunkt valgte hun å skippe denne for å komme opp og frem i norsk politikk. Etter et dårlig Høyrevalg ble hun fredet av Per Christian Foss, slik at han kunne ha en lett medgjørlig fyllmasse i front for å kunne fremme egen agenda i bakgrunnen, homofilt partnerskap.



    Jødemaktens frontfigur for nåværende i Europa, Francois Hollande, er en av de i dag ytterst få jøder med avrundet nese som i karikaturtegningene for hundre år siden:



    http://fm.cnbc.com/applications/cnbc.com/resources/img/editorial/2014/12/06/102246053-450115376.530×298.jpg?v=1417926567



    Ikke langt unna sto også bilderberger Jens Stoltenberg. Den alltid glade mannen som lar seg avfotografere mens han snakker med vaskekonen i Brüssel, fikk i Libya norske piloter til å bombe på sine frivakter, for å kunne styrke sitt NATO-kandidatur. Norden hadde ikke rett på to sjefer i rekkefølge, men dette gjorde susen. Tidligere hadde ateisten blitt håndplukket og flydd halve planeten ned til Sør-Afrika, for som en kommende yppersteprest for Illuminatis militærmaskin, å få kaste jord på Illuminati-ikonet Nelson Mandelas kiste. Vanligvis gjør en troende prest dette. Men her ville det være mye TV til stede. Jødemakten kunne ved en slik anledning vise hierarkiet og hvem som er klar for opprykk. Sorteringssentral vanligvis er bilderbergermøtene.



    Rett bak den hardkokte kjerne hadde forrige statsminister i Frankrike, jødiske Nicolas Sarkozy, trengt seg nesten helt frem til catwalken. På offisielle bilder har Jødemaktens medier retusjert ham i front:



    http://www.dagbladet.no/2015/01/14/nyheter/utenriks/charlie_hebdo/frankrike/marsj/37170847/



    Hva var det man skulle demonstrere mot eller for? Ytringsfrihet? Enhver i Frankrike eller Norge som ytrer seg mot svartmuslimsk masseinnvandring blir slettet. Etter å ha fylt opp Frankrike med flere millioner muslimer, undersåtter av en av verdenshistoriens mest aggressive og detaljregulerende religioner, tar noen av de mest spinnville av disse og henretter Jødemaktens franske sentral for satire mot muslimer. Frankrike henrettet 80 000 muslimer i Libya og ville ha gjort det samme i Syria, hvis ikke Vladimir Putin hadde fått stoppet dette. 80 000 døde muslimer er da et langt større antall enn fire døde jødiske kunder pluss ti andre, sum 14.



    Francois Hollande skulle vært satt under tiltale, sammen med resten av sine håndplukkede, for forbrytelse mot menneskeheten.



    Den franske opposisjonelle komiker mot det franske konsensusdiktaturet, Dieudonné, fikk i går 1,5 millioner likes på Facebook:



    http://www.nrk.no/verden/komikar-vert-etterforska-for-terror-etter-_charlie-coulibaly_-tweet-1.12146050



    I 1946 henrettet Jødemakten satirikeren Julius Streicher for sine ytringer, kun andre folkeslag skulle kunne karikeres, jøder ikke:



    http://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Streicher



  15. Så sto president Francois Hollande der, hvis land var ansvarlig for folkemord på 80 000 muslimer i Libya sommeren 2011 og landet ferdig servert til Al Qaida og IS. Vel regissert i et folkehav med 1,3 millioner sørgende. Ved sin side sto de oppført på rekke og rad, den jødiske massemorders spesielt utplukkede, særlig to fra samme folkegruppe, knoll og tottene Benjamin og Petro:



    – Benjamin Netanyahu



    Nylig ferdig med sin siste Gaza-operasjon mot sin yndlingsmotstander der.



    – Petro Poroshenko



    Nylig ferdig med første fase (7 000 drepte) av massemordet i Novorossia, og kun tre måneder før den forventede hovedmassakre i april.



    De har allerede hentet inn hjernedøde Erna Solberg i forberedelse til sitt neste trekk i Ukraina:



    http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ukraina-vil-bli-medlem-av-nato/a/23362393/



    Derfor står bilderberger Erna Solberg der i første rekke, konsensus-medansvarlig for bombing av 80 000 snuskete muslim-arabere i Libya. Som opprinnelig underdog i politikken fordi hun lenge hadde sugd en vestafrikansk (lavstatus i Afrika) pikk. Men på et tidspunkt valgte hun å skippe denne for å komme opp og frem i norsk politikk. Etter et dårlig Høyrevalg ble hun fredet av Per Christian Foss, slik at han kunne ha et lett medgjørlig offer i front for å kunne fremme egen agenda i bakgrunnen, homofilt partnerskap.



    Jødemaktens frontfigur for nåværende i Europa, Francois Hollande, er en av de i dag ytterst få jøder med avrundet nese som i karikaturtegningene for hundre år siden:



    http://fm.cnbc.com/applications/cnbc.com/resources/img/editorial/2014/12/06/102246053-450115376.530×298.jpg?v=1417926567



    Ikke langt unna sto også bilderberger Jens Stoltenberg. Den alltid glade og opplagte mannen som fikk norske piloter til å bombe på sine frivakter, for å kunne styrke sitt NATO-kandidatur. Norden hadde ikke rett på to sjefer i rekkefølge, men dette gjorde susen. Tidligere hadde ateisten blitt håndplukket og flydd halve planeten ned til Sør-Afrika, for som en kommende yppersteprest for Illuminatis militærmaskin, å få kaste jord på Illuminati-ikonet Nelson Mandelas kiste. Vanligvis gjør en troende prest dette. Men her ville det være mye TV til stede. Jødemakten kunne ved en slik anledning vise hierarkiet og hvem som er klar for opprykk. Sorteringssentral vanligvis er bilderbergermøtene.



    Rett bak den hardkokte kjerne hadde forrige statsminister i Frankrike, jødiske Nicolas Sarkozy, trengt seg nesten helt frem til catwalken.



    Hva var det man skulle demonstrere mot eller for? Ytringsfrihet? Enhver i Frankrike eller Norge som ytrer seg mot svartmuslimsk masseinnvandring blir slettet. Etter å ha fylt opp Frankrike med flere millioner muslimer, undersåtter av en verdenshistoriens mest aggressive og detaljregulerende religioner, tar noen av de mest spinnville av disse og henretter Jødemaktens franske sentral for satire mot muslimer. Frankrike henrettet 80 000 muslimer i Libya og ville ha gjort det samme i Syria, hvis ikke Vladimir Putin hadde fått stoppet dette. 80 000 døde muslimer er da et langt større antall enn fire døde jødiske kunder pluss ti andre, sum 14.



    Francois Hollande skulle vært satt under tiltale, sammen med resten av sine håndplukkede, for forbrytelse mot menneskeheten.



    Den franske opposisjonelle komiker mot det franske konsensusdiktaturet, Dieudonné, fikk i går 1,5 millioner likes på Facebook:



    http://www.nrk.no/verden/komikar-vert-etterforska-for-terror-etter-_charlie-coulibaly_-tweet-1.12146050


  16. Innen islam er det forbud mot flere ting enn karikaturer/tegninger/bilder av Muhammed.

    Det er forbud mot avbildning av alt levende.

    I religiøs-muslimske hjem er veggene tomme. Hvis det i det hele tatt henger noe der så er det mosaikk, tilsvarende som i moskeene. Eller annen abstrakt kunst.

    Det er innen islam ikke lov å tegne portretter av andre heller, ikke sine barn, ikke sine foreldre, ingen, ikke blomster, ikke dyr, ingenting levende. Det er kulturell stopp. Al Qaida og IS forbyr musikk. Islam forherliger dødens farge, svart. IS opptrer i svart, flagget er svart. Steinen Kaba i Mekka, som gåes rundt syv ganger, er svart og den har et svart teppe på.

    Persiske tepper har abstrakt mosaikkmønster som ikke uttrykker noe levende. Kinesiske og indiske tepper har levende motiv, som blader eller dyremotiv.

    Europa er i et sammenbrudd, ikke bare demografisk, men også musikalsk og kunstnerisk. Jødemakten (Rothschild-imperiet med utøvende institusjoner, WJC, Chabad, B'nai B'rith) har ikke bare kontroll over vestlige politikere og deres degenerering, men også over alt innen vestlig kunstnerisk liv. All vestlig kunst har blitt islamisert, i betydning svart og fremmedgjort.

    Abstrakt, forvridd kunst har vunnet innen vestlig sivilisasjon. Kun avbildning av ikke-levende selger, er det avbildet noe levende så er det av gale mennesker (Odd Nerdrums bilder, Skrik av Munch). Jøden Picasso malte forvridde mennesker. Like forvridd som den omskårede folkegruppens følelsesliv. Alle guttebabyer skjæres i den 8. dag og en rabbi suger babyens penis. Hvilket traume i sjelen. Skatteeksperten Odd Nedrum har blitt rik med å selge sin sørgmodige dritt has jødene i New York. Det er de som har løftet ham opp økonomisk.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Black_Square.jpg/220px-Black_Square.jpg

    I norske, unge hjem i dag har ingen bilder av sine foreldre på veggen, kun abstrakt kunst og grå, triste sofaer. Metall-musikk er uten følelser og menn og etterhvert kvinner tagger seg ned. Familiebilder er borte i alle kontorlandskap. Metall-folk er kledd i svart, kunstnere er kledd i svart. Jødemakten har "muslimifisert" den vestlige kunstelite. Høst-utstillingen er kun abstrakt, forvridd, psykopatisk dritt og styrt av svartkledde. Frimurerne går i svartkledde kapper. Muslimer og europeere kappes i dag om å være mest svartkledd og være ypperste dyrker av svart. Kunstnere som maler figurativt blir øyeblikkelig frosset ut og aldri nominert til de svartsjukes utstillinger.

    Muslimske symfoniorkestre finnes ikke. Araberne er et erobrende nomadefolk som aldri drev med stasjonært, bærekraftig jordbruk som europeerne hadde. De har fortsatt sine geiter som napper ut de siste gresstrå i ørkenens utkanter, for opprettholdelse av sin kultur, og ørkenen sprer seg.

    Jeg føler sterkt at en gitt folkegruppe behandler oss slik vi behandler sauer, høns, griser og fisk, vi oppdrettes, fores og slaktes.

    Interessant speilbilde av situasjonen:

    http://www.pushwagner.no/

  17. Harald1: Vaksiner går ut på injesere antigener inn i kroppen til f.eks. et spesielt type virus, uten virusets genom. Det er klart vi ikke skal ha det i kroppen, det er jo nettop derfor kroppen danner antistoffer. Vi skal heller ikke ha virus i kroppen som kommer inn naturlig, og akkurat det samme vil skje når vi blir smittet.

     

    Innholdet i vaksinen står på pakken, og det er et langt pakningsvedlegg man kan lese.

     

    Hvordan kan det ha seg at vi nærmest ikke lenger får de sykdommene vi bli vaksinert mot?

     

    Astma og allergi forekommer knapt hos ikke-vaksinerte barn. 23 % av barn som er vaksinert har astma eller allergi fordi de er svekket av vaksinen.

    Etter at Sverige sluttet med vaksine mot kikhoste gikk antall tilfeller kikhoste i landet ned.

    Det norske vaksineprogrammet:

    3 mnd Difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt og Hib-infeksjon (DTP-IPV-Hib), Pneumokokksykdom

    5 mnd Difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt og Hib-infeksjon (DTP-IPV-Hib), Pneumokokksykdom

    12 mnd Difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt og Hib-infeksjon (DTP-IPV-Hib), Pneumokokksykdom

    15 mnd Meslinger, kusma, røde hunder (MMR)

    2.klasse Difteri, stivkrampe,kikhoste og poliomyelitt (DTP-IPV) (fra og med årskullet f. 1998)

    6.klasse Difteri, stivkrampe (DT) (til og med årskullet født 1997)

    7.klasse Meslinger, kusma, røde hunder (MMR)

    9.klasse Tuberkulose (BCG)

    10.klasse Poliomyelitt (til og med årskullet født 1997) Difteri, stivkrampe, poliomyelitt (fra årskullet f. 1998)

    • Liker 1
  18.  

    Tar mann kvinne , ikke ball, ingen fakta, ingenting, helt tomt, like tomt som inne i hodet.

    Forøvrig: :rofl:

     

    Ta vaksinen eller få sparken:

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4054946.ece

    Befalsskoleelevene tvinges helt på slutten av utdannelsen til å ta Illuminatis farmasiindustris vaksine (James Bourne-vaksinen) for å få utdelt sitt vitnemål. Bjørn Christer Lemcke nektet. Denne viktige beslutningen reddet hans kropp for fremtidige lidelser og hans fremtidige barn fra lidelser, infertilitet og misdannelser.

    Om få måneder kunne Bjørn Christer Lemcke i 2011 ha vært ferdig med befalsskolen på Sessvollmoen og klar for pliktåret i Forsvaret. I stedet ble denne onsdagen hans siste dag i uniform.

    – Jeg fikk aldri noe fullgodt svar på hvorfor det var nødvendig å ta vaksinene, og hvilke reaksjoner dette ga. Bjørn Christer Lemcke hadde bedt om å få svar på flere spørsmål om vaksinene før han tok sin avgjørelse, men føler at han ennå ikke har fått fullgode svar. Befalselevene skal få MMR-vaksine for meslinger, røde hunder og kusma. I tillegg vaksineres de mot difteri, kikhoste, stivkrampe og polio, samt hepatitt A og B.

    Lemcke har blant annet bedt om dokumentasjon for behovene for vaksinene, virkningen av vaksinene og at de er trygge i den kombinasjonen de gis. Han viser til at pasientrettighetsloven gir ham rett til å få denne informasjonen.

    20-åringen ga beskjed om at han ikke ønsket noen vaksiner og fikk da vite at han derfor vil bli dimittert, som betyr å bli kastet ut fra skolen. Han har klaget avgjørelsen inn til Generalinspektøren for hæren (GIH), som har opprettholdt skolerådets vedtak. Dermed er det ingen flere ankemuligheter for Lemcke i Forsvaret.

    • Liker 1
  19. Hadde du byttet ut PN med Jørgen Skavlan kunne jeg vært enig. Du tilskriver henne en del holdninger jeg ikke kjenner igjen.

     

    Helt enig ang. drittmat. Det er svært mye som tyder på at dette er et gigantisk problem, men ting er i endring. Mange av produsentene merker nedgang i salget og jobber med å tilby sunnere mat. Dette er forbrukermakt i praksis. Sukker er er bombe som gjør mye skade og da tar jeg ikke med eddiksyreproblemtatikken som du fokuserer mye på, men andre fysiologiske virkninger. Det er fort å se skogen for bare trær. Har du satt deg inn i Dunning–Kruger effekten ?

     

    Folk flest skal ha egg fra burhøns og fileter fra bur-laks. Går prisen ned for oppdrettere, kan de slippe ut noen tonn og få et bedre forsikringsoppgjør. Norge = Dritt AS

    • Liker 1
  20. Akkurat, du er lykkelig. Vaksiner går ut på å injisere en rekke stoffer vi ikke skal ha i kroppen inn i kroppen. Disse kommer ikke ut igjen. Dritten blir værende der. Kroppen kjemper i mot disse fremmedpartiklene, til vår død. Resultatet blir for mange irritasjon, manglende konsentrasjon, sykdom og tidlig død. Det blir på samme måte som ved en forkjølelse, kroppen reagerer med nedsatt aktivitet og lav konsentrasjon for å kunne fokusere sin energi på bakterieangrepet. Det norske regimets sprøyteprogram begynner tidlig, stikking og injisering av babyer skjer når de er tre måneder. Hvis du sprøyter farlige bakterier inn i ti millioner barn, vil en vis kalkulert andel av disse få sykdommen det injiseres mot, fordi deres immunsystem var for dårlig på sprøytetidspunktet.

     

    Teorien bak vaksinering er at ved å injisere en liten dose farlige bakterier el virus så vil kroppen produsere antistoffer mot disse og således bygge opp en base av motstand til neste korsvei av smitte.

     

    Personen over som uttaler seg på legevis representerer legemiddelindustrien hvis han er lege. Å uttale seg mot industrien blir for denne som å feire jul for Jehovas vitner. Man blir permanent utstøtt.

     

    Vaksiner er 100 % svindel.

     

    Vaksiner er 100 % for å produsere kunder til egen apotekindustri. På apotekene sitter ofre etter vaksiner og etter inntak av sukkerprodukter fra næringsmiddelindustrien.

     

    AnonymG kommenterer på syrlig vis..

     

    ...av nysgjerrighet så lurer jeg på hvordan sukker går over til å bli surt?..

     

    Istedet for å erkjenne at sukker spaltes i munnhulen til syre som angriper kroppens hardeste stoff, tannemaljen, som alle vet, ser vi hvordan en representant for samfunnets elite på snedig vis ender opp med forsvar av industriens viktigste våpen til fortsatt fremtidig apotekprofitt i tillegg til sukker-pushing, nemlig vaksiner.

     

    Et enkelt middel mot hull i tennene er å ta en agurkskive før man legger seg. Agurk har pH 8, munnhulen blir nøytral og tannemaljen blir ikke etset.

     

    Legg merke til at de ikke offentliggjør innholdet i vaksinene sine.

     

    De hadde kvikksølv i dem i årevis inntil sånne som meg fikk dette forbudt. Vel, vi hadde kvikksølv i vaksinene for å utvide HOLDBARHETEN ble det sagt. Sludder. Det var for å gi irritasjon, allergi, sykdom og apotekkunder.

     

    Var det opp til industrien ville de altså puttet kvikksølv i pølser, melk, majones..for å utvide holdbarheten. Det er så dumt, men i 2015 er folk så hjernevasket at alt går hjem.

     

    Rundt 1980 fikk noen oppegående industrien til å fjerne nitritt fra kjøtt. For en stund. Det kreftfremkallende fargestoffet nitritt gir permanent rødfarge. Danskene elsker denne dritten og putter i ekstra i danskepølsene som blir nesten rosa.

     

    Kjøttet ser blodig og nyslaktet og ferskt ut med nitritt. Uten nitritt, dvs normalt, blir kjøtt brunaktig fordi det koagulerer og det skal det gjøre. Det er naturlig. I en periode gikk kjøttomsetningen ned 20 %. Industrien klagde, fikk medhold og inn igjen med nitritten. Politikere representerer regimet. Nå er det rød kjøttdeig igjen. Hvilken lykke.

     

    Vil legemiddelindustrien stoppe nitritt-tilsetning? Nei. Hvorfor ikke? Hvorfor sage av greina du sitter på?

     

    Før svineinfluensa hadde de påfunnet fugleinfluensa. Folk med sunne, frittgående høner ble for 20 år siden mobbet til å slakte ned sine flotte høner. Trekkfugler som kunne være smittet av fugleinfluensa kunne fly ned og kline med en frittgående høne. Fortsatt har knapt noen frittgående høner i dag. Skremt til passivitet. Alle er i dag vettskremt for alt. Man tar inn hundretusener av spinnville muslimer med verdenshistoriens mest aggressive religion til Europa og blir vettskremt av at noen av disse gjør det religionen hele tiden sier at de skal gjøre etter boka, drepe alle vantro. Man begynner da selvsagt med de mest vantro. Og alle er sjokkskadet. Ikke jeg.

     

    Man trenger ingen vaksiner. Vi vaksineres hele tiden naturlig. Hver dag. Alle og enhver puster inn luft som har vært i andres infiserte lunger. Vi infiseres i alle offentlige bygg, i biler, i busser, i tog, i klasserom. Vårt immunsystem kapsler daglig inn farlige mikrober. Farlige mikrober er i alles kropper hele tiden, enten kapslet inn eller utenfor strømgjerdet, dvs utenfor cellemembranen.

     

    Hvis vi som døde hadde blitt lagt i en kiste, med luft, men uten jord og meitemarker ville vi likevel blitt spist opp av mikrober. Som var der i kroppen hele tiden. Når cellemembranens spenning er borte er det fritt fram for parasittene. Det ville ikke hjulpet å injisere vaksiner på hver eneste cm av liket.

    • Liker 1
  21. Nei, ikke ennå, men næringsmiddelindustrien har størst makt i USA, hvor det stakkars gjennommanipulerte folket spiser det de får tilbud i reklamen om å spise og blir ødelagt fysisk og psykisk. Vis meg noe sted av alt det PN gyter ut som arresterer det jeg skrev over. Takk.

     

    Litt humor, hør George Carlins legendariske standup, Fat People:

     

     

    Sukker (pH 3) går umiddelbart over til syre allerede i munnhulen (etser tennenes emalje) og skadene fortsetter nedover i systemet, kun candidasoppen liker syren og kroppen kapsler hele tiden inn klumper med candidasopp. Hvis soppen ikke slipper unna kalles svulstene godartet kreft. Kreft er ukontrollert vekst av candidasopp.

  22.  

    Polen blir angrepet av to stater i september 1939, men kun den ene erklærer Storbritannia krig mot.

    Er du for eller i mot at Storbritannia skulle erklært krig mot Sovjet også?

     

    Ja eller nei.

    Hvorfor setter du opp et scenario som later som om Polen skjedde i et vakuum? Tyskerne hadde allerede angrepet andre land i Europa.

     

    Hvorfor skulle Storbrittania erklært krig mot Sovjet også når tyskerne var den primære aggressive parten i Europa? Hva hadde de allierte tjent på å erklære krig mot Sovjet?

     

    Tyskland startet på ingen måte 1. verdenskrig, det som startet var serbiske skudd i Sarajevo mot dobbeltmonarkiet Østerrike-Ungarn og påfølgende straffeekspedisjon mot Serbia. Det vet alle.

    Så med hvilken rett skulle Tyskland miste sin østlige del og hovedstad?

    Leste du ikke det jeg skrev om dagens historiekonsensus? Skuddene i Sarajevo var en katalysator som bidro, men krigen er langt for innviklet til å si at det var det som startet 1. verdenskrig. Uten de innviklede politiske alliansene og sikkerhetsgarantier ville ikke skuddene i Sarajevo betydd mye.

     

    Her er vi ved kjernen. Hvem var aggressiv? Tyskland eller Storbritannia?

     

    Hvem hadde kolonier over hele planeten og stort lebensraum? Storbritannia.

     

    Prøv å la tanken synke inn, STORBRITANNIA.

     

    Hvilken stat førte kolonikriger hele tiden mot frigjøringsbevegelser? Storbritannia.

     

    Hvem tok over Bank of England 1815 og finansierte industriutvikling og skipsfart fra egen lomme og fra denne dato? Rothschilds familieimperium.

     

    Hvem kontrollerte Storbritannias politikere og agiterte for imperialismen? Rothschilds familieimperium.

     

    Storbritannia valgte å erklære krig mot den part de hadde vært alliert med mot Napoleon ved Waterloo i 1815.

     

    Tyskland opptrådte ikke aggressivt. Landet innlemmet kun egne, historiske områder. Saarland var tyskbefolket, samme med Østerrike og Böhmen-Mehren.

     

    Sovjet var opprettet av Rothschilds familieimperium, hvor samtlige aktører i 1917 var jøder med russiske lurenavn, avdekket i detalj her:

     

    http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/

     

    Anerkjente Anthony Sutton er krystallklar:

     

    Takket være Storbritannias krigføring mot Tyskland og Tysklands okkupasjon av halve Frankrike mistet imperialistene sin posisjon i koloniene sine for senere å miste dem etter krigen. Frankrike mistet feks Vietnam og USA tok over deres status. I 1975 også ut med dem.

     

    Derfor er Adolf Hitler populær i de tidligere kolonier og slettes ikke Winston Churchill. Gud som det må ryste folk langt inn i sine livsverdier.

  23.  

    PN er kun kritisk til de kritiske, har alltid vært det. Hun er ikke kritisk til verdens sterkeste industri, legemiddelindustrien. PN er ikke betenkt over at denne industrien selger vaksiner som de selv produserer.

     

    Bukken passer havresekken. PN er ikke kritisk til legemiddelindustrien, fordi hun som lege representerer den. Så enkelt. Leger skriver ut resepter hele tiden og bruker et stetoskop for å høre på lungene og hjertet, du verden, det ser ut som et torturredskap fra middelalderen. Hun er heller ikke kritisk til næringsmiddelindustrien, som produserer kunder til legemiddelindustrien. Knoll og Tott.

     

    Folk blir syke av sukker. Sukkerdrikker skulle vært gebyrbelagt. All drittmat- og drikke skulle vært gebyrbelagt, slik at sunn, økologisk mat var billigst.

     

    Dette ville PN aldri støtte. Legene ville aldri hatt stand på et kjøpesenter og reklamert for sunn mat. Folk ville blitt friskere. Legemiddelindustriens apoteker ville gått ned i omsetning.

     

    Folk blir syke av vaksiner, mange blir syke. De blir kunder i industrien som nettopp PN representerer.

×
×
  • Opprett ny...