Gå til innhold

protown

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av protown

  1. 11411-630-315-4dab32ca29f7745c67d2379e4d

     

    Lenge siden jeg har vanket i forumet her nå, men ved lanseringen av Super Mario Maker 2 tenkte jeg det kunne vært artig å ha en tråd dedikert til å dele banene sine her - spesielt all den tid det tar lang tid for baner å bli spilt hvis man ikke deler ID-en på internett. 

     

    Fint om de som bruker denne tråden ikke bare spammer kodene sine ut, men også prøver ut og kommer med konstruktive tilbakemeldinger på baner som allerede er delt. 

     

    For å begynne et sted så kan dere jo prøve dere på min nyeste kreasjon, Slippery slopes.

    Det er den første banen jeg har laget i nattmodus med vintertema og er dermed også ganske vanskelig. Kom gjerne med tilbakemelding på om den oppleves rettferdig.

    ID: HS5-MT2-PRG

    • Liker 1
  2. Like bra som Zelda altså.

     

    Spøk til side så må jeg si meg delvis enig i anmelderen denne gangen. Har spilt det veldig lite etter å ha kjøpt det, noe av årsaken er nok at jeg ennå ikke har kjøpt inn et par ekstra joycons da jeg først og fremst ville bruke det som et multiplayerspill i stua.

     

    Blir spennende å se hva gratis oppdateringer gjør med innholdet da.

  3. Ser mange nevner at de ikke liker det realistiske designet på innbyggerne i New Donk City. Selv bryr jeg meg ikke, dette er akkurat den type risiko Nintendo måtte ta med et nytt Mariospill og jeg tror det bare er et godt tegn at flere er bekymret for designernes mentale helse.

     

    Dette blir lett tidenes spill (helt til Nintendo topper det igjen).

  4. Så etter dag 1 med Nintendo er dette mine tanker:

     

    Mario + Rabbits Kingdom Battle

    Liker det. Liker taktiske strategispill (ikke så gira på Fire Emblem dog) og dette spillet ser bare gøy ut. Friheten Ubisoft har fått og måten de har brukt den på er bare helt fenomenal. Er ikke helt fan av kaninene da, men spillet er såpass sprøtt at de på sett og vis passer inn. Grafikken er forøvrig helt rå, akkurat slik artistisk kunst burde se ut i et så bisart spill. Kjøpes dag 1.

     

    Kirby Switch

    Meh - aldri eid et Kirbyspill og dette kommer nok ikke til å endre det, sikkert artig for de som liker serien.

     

    Yoshi Switch

    Ser fantastisk ut og koste meg med Wooly World (som var overraskende vanskelig) så kommer nok til å plukke opp dette eventuelt.

     

    Metoid Prime 4

    Glad for alle Metroid fans der ute, selv kommer jeg kanskje til å plukke det opp, spørs litt hvordan det ser ut. Selv har jeg aldri vært tilhenger av Metrovania-spill og liker heller ikke den dystre isolerte følelsen de tidligere spillene i serien gir.

     

    Metroid: Samus Returns

    Vet jeg akkurat sa jeg ikke liker Metrovania-spill men når jeg så hvordan dette spillet er designet så virket det faktisk ganske kult. Kan fort være jeg plukker opp dette spillet. Overraskende mye liv Nintendo gir 3DS også forøvrig.

     

    Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions

    Dette er remake av et 14år gammelt spill (?). Ser bra ut og tilleggspillet Bowser's Minions ser bare rått ut. Kommer til å plukke opp når lommeboka tillater det.

     

    Fire Emblem Warriors

    Når jeg ser gameplay av dette så innser jeg at grunnen til at jeg likte Hyrule Warriors var Zelda. Men hvis dette spillet har god Co-op (elsket Co-open i Hyrule Warriors) så blir det kaaaanskje å plukke opp, men tviler.

     

    Zelda DLC

    Det cavegreiene ser lovende ut. Minner om Eventide island som lett var et av høydepunktene i spillet.

     

    Xenoblade Chronicles 2

    Vet ikke om jeg liker at det er en oppfølger av Xenoblade Chronicles til Wii da dette betyr mer historie-fokus og mindre "open world". Men vet ikke helt, har alltid stor tro på min evne til å elske slike spill, men hver gang jeg prøver så innser jeg at jeg ikke har innehar evnen til å kjede meg i hjel gjennom et helt spill. Brukte 8ish timer i Xenoblade Chronicles til 3DS og det ble for avansert/kjipt/ræva for å oppta min interesse mer - spill som krever mer enn 8timer å sette seg inn i er ikke verdt min tid.

     

    Mario Odyssey

    Trodde ikke Nintendo kunne klare å toppe Zelda BotW men nå har jeg ikke bare trua, men dette spillet har vekket barnet inne i meg på samme måte som Nintendo klarte med Super Mario 64. Blir fort tidenes beste spill.

     

    Selv om Nintendo ikke viste alt for mye under Spotlighten så fikk jeg tilbake troen på at Nintendo vet hva som fans vil ha etter annonseringer slik som Metoid Prime og Pokemon(!) til Switch.

    • Liker 1
  5. Haha, elsker at det er så mange forskjellige måter å løse det på. Visste ikke at det gikk ann å drepe de folka engang.

     

     

    Selv stealtha jeg til stigen, klatret opp, slapp en banan litt unna den siste vakten og snek meg inn i siste rommet. Drepte ingen.

     

     

     

    Edit: for min del var dette oppdraget noe av det mest minneverdige i spillet, elsker hvordan vaktene hopper bortover som fem år gamle jenter når de oppdager en banan som mistenksomt har falt ned fra taket. Bossen var også hip, om enn veldig enkel.

  6. Er det ikke bare veldig deilig å slå av alle oppdrag, og gå på oppdagelsesferd på ett punkt på kartet, finne noen Korok-seeds, ramle over et Shrine-quest, og bare nyte utsikten... ? 

     

     

    Stort sett det jeg gjør i spillet. Har fremdeles et dungeon igjen, men velger ofte bare å finne en plass på kartet jeg vil utforske, teleportere til nærmeste shrine og buse rundt et par timer.

     

    Tror dette er et spill jeg kunne fortsatt på selv om jeg hadde slått Ganon, men noe i meg vil gjerne utforske det meste før den kampen i tilfellet jeg skulle klare å miste litt av trangen til å utforske når jeg allerede har "fullført" spillet.

  7. Selv har jeg ingen problemer med å forsvare en score på 10/10 selv om jeg også ser mange feil og mangler. Ingen spill har gitt meg en så komplett og samtidig enkel opplevelse som dette spillet. Våpensystemet er genialt, verden oser av liv, musikken er nydelig, Link er herlig sosialt tilbakestående, kampene er episke, templene gir mestringsfølelse og friheten! ... bare ja, man burde ikke kunne prise dette spillet nok.

    • Liker 3
  8. Skjønner at folk her forsvarer anmeldelsen på samme måte som man kan forsvare ytringsfrihet, men det betyr ikke at anmeldelsen nødvendigvis var god.

     

    Selv mener jeg at anmelder sammenligner for mye med en forutinntatt holdning til hva open-world sjangeren skal inneholde, synliggjort i anmelderens latterliggjøring av Miyamoto og Aonuma.

    Spillet prøver ikke å gjøre alt alle andre spill gjør, bare bedre. Spillet kaster vekk en del unyttige ting andre spill gjør, og har en egen tolkning på hva et open-world -spill kan bety - og jeg elsker det!

     

    Ser bare ut som om anmelder setter seg for mye fast i at hesten hans ikke kan klatre bratte fjell, at våpen knuser lett og at landskapet er for vakkert for det blotte øyet, uten forsøk på å forstå hvorfor spillet er slik.

    • Liker 9
  9. Var innom Expert og Elkjøp i Sandefjord akkurat. Expert hadde 5stk som alle var reservert mens Elkjøp hadde fått inn 6stk (glemte å spørre om de var reservert, da jeg var her først).

     

    Elkjøp hadde satt ut utstyret og en fyr viste meg coveret til Zelda :love:

    Selv om jeg har bestilt fra Platekompaniet kommer jeg til å dra til et visst sted i morgen for å se om jeg får tak i en Switch før jeg stikker på jobb. Bruker angreretten om jeg lykkes, PK har ikke gitt meg noen trygghet på levering i morgen.

  10. Skjønner egentlig ikke all hypen. Konsollen har elendig launch line up, og de mest interessante spillene for de fleste i hele år er Zelda, Mk8 og Mario odyssey. Altså kun to nye spill.

     

     

    Jeg er hype! Av tidligere konsoller jeg kjøpte til lansering var det ingen spill som stod ut. Kjøpte Wii og Xbox360 til lansering og husker stort sett Wii Sports, Excite Truck (veldig artig btw) og Perfect Dark Zero. Ingen særlige høydare med andre ord.

    Med Switch får jeg et spill jeg virkelig vil spille og attpåtil på en helt ny konsoll ... jeg mener, hypen kommer av ny maskinvare med sære egenskaper fra Nintendo - Zelda rettferdiggjør den. Ser jeg på det første året så kommer det flere spill jeg har lyst å spille til Switch enn det jeg foreløpig har på Xbone.

     

    Men så er jeg tredve, har PC, Xbox One og 3DS, så jeg ser ikke på mangel av AAA-tredjepartsspill som et stort savn.

  11.  

    ......Speaking personally, this writer has pre-ordered 1-2-Switch with the sole purpose of using it to show off the controllers. On the one hand it's a reluctant purchase,
    but the Joy-Con are that good that they need to be showcased.
     

    http://www.nintendolife.com/news/2017/02/feature_nintendo_switch_countdown_-_considering_the_joy-con

     

     

    Det verste er at dette er nærmest den eneste grunnen til at jeg vurderer å gå til innkjøp av 1-2-Switch - en slags demo til venner for å vise hva Switchen duger til, dét og party-faktoren den kan gi i sosiale settinger.

  12. Fargevalg. Til dere som har forhåndsbestilt er jeg interessert i å høre hva dere valgte og hvorfor.

    Valgte grå som fnwilborn, litt gubbenykker her også. Grunnen var vel også at jeg så for meg at jeg kom til å spille Zelda håndholdt, og kanskje ville fargene (som jeg har hørt er ganske knæsj) dra oppmerksomheten vekk fra spillopplevelsen, noe jeg ikke ville risikere.

     

    Når det er sagt, så tror jeg at det første joy-con -paret blir det rød/blå - fargene har vokst på meg, dessuten er det fint å ha forskjellige farger til multiplayer.

  13. Å ikke selge Zelda til Wii U tror jeg ville gitt Nintendo en kortsiktig vinst, men det ville skadet tilliten til selskapet. Mange har kjøpt seg Wii U grunnet løftet om Zelda (helt fra starten for dere som husker Tech-demoen), å ikke gi ut spillet til Wii U ville brent fansen mer. Det utrolige er kanskje at de gir ut spillet samtidig på begge maskinene, men kanskje godviljen de kjøper seg er mer verdt enn det lille de ville tjent på at noen av Wii U-eiere kjøper Switchen for å få tidlig tilgang på Zelda.

  14. Hvor gamle er dere egentlig?

     

    "Critics who treat 'adult' as a term of approval, instead of as a merely descriptive term, cannot be adult themselves. To be concerned about being grown up, to admire the grown up because it is grown up, to blush at the suspicion of being childish; these things are the marks of childhood and adolescence. And in childhood and adolescence they are, in moderation, healthy symptoms. Young things ought to want to grow. But to carry on into middle life or even into early manhood this concern about being adult is a mark of really arrested development. When I was ten, I read fairy tales in secret and would have been ashamed if I had been found doing so. Now that I am fifty I read them openly. When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up."

     

     

    ~C. S. Lewis

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...