Gå til innhold

Proxy123

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Proxy123

  1. Hei

    Jeg ble nylig ferdig med midt første år av Bachlorgraden min og er rimelig klar for mitt andre år. Jeg lurer på hvordan kan man bli headhunted midt i studietiden din? Jeg vil si at jeg har gode karakterer og har en god forstålelse for det jeg studerer og bare lurer på om dere har noen tips om hva jeg burde kanskje gjøre for å få sikret meg jobb midt i studietiden? Jeg er aktiv på Github og har lastet opp en del av mine prosjekter opp dit samt laget en portofølje hjemmeside hvor jeg fremviser alle prosjektene mine. 

  2. Hei folkens! 

    Jeg følte jeg burde dele dette med dere fotballelskere der ute. Hvis du kjøper Viaplay.no Sportspakke for 200 kr så vil du kunne se Premier League, Champions League, La Liga og Seria A for kun 200 kr. Du lurer sikkert på hvordan skal dette gå selv om ViaPlay Norge kun tilbyr Seria A, CL og La Liga. Jeg fant nylig ut at både Viaplay.DK og Viaplay.SE viser Premier League til sine brukere. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Hola VPN (Skifter IP adresset til Svergie eller Danmark), som en addon på din nettleser og dermed har du tilgang til Premier League hos danskene og Svenskene og La Liga, Seria A og Champions League hos den Norske Viaplay.

    Værsegod :) 

  3. Er klar over at tredjeparts kontroller kan være dårlige. Men jeg kjøper nettopp dette for å kunne ha et ekstra kontroll liggende hvis jeg får besøk av søskenbarna mine.. Litt dumt å dele kun på en kontroll. 
    Hvis dere skulle vite hvor de kan selge slike kontroller så er det bare å hyle ut! 

    PS. Har sjekket for noen billige kontroller på Finn.no. Fant dessverre ingen.

  4. Hei. 

    Jeg er på utkikk etter en billig PS4 kontroll helst laget av third party. Er ikke så interessert i å gå ut med 500 - 600 kroner for en ekte Sony Kontroll. Jeg vet at det var en del third parties bedrifter der ute, som har laget forskjellige versjoner av PS3 kontroll. Men jeg klarer ikke å finne slike kontroller til en PS4 konsoll.

    Legg i igjen en kommentar hvis dere skulle vite hvor de selger billige PS4 kontroller, samme om dem er laget av Sony eller ikke. 

    Takk :) 

  5. Hei

     

    Har du fått jobb enda?

    Mitt tips er å gå til en elektronikkbutikk med et Supportsenter.

    Slike butikker har ofte behov for ekstra bemanning. Lærlinger er som gull, da de slipper å utbetale noe lønn med det første.

     

    =)

    Nei har ikke fått jobb enda, men jeg er positiv ettersom jeg har sendt en del søknader rundt. Jeg visste ikke at elktronikkbutikker tok inn lærlinger. Skal sjekke dette her ut. Setter pris på tipset :D

  6. Hei.

    Jeg har planer om å begynne å lage android applikasjoner. Jeg har lest litt rundt og fått med meg at jeg må lære meg å programmere i java for å vær mer spesifikk c ++. Jeg har en god kunnskap innen for pc fra av og for øyeblikket bruker bare fritiden min til å lære c++. Jeg har besøkt forskjellige sider og gått gjennom en del dårlige videoer. Det eneste jeg lurte på er om dere kjenner til noen gode nettsider eller videoer slik at jeg får lært lært meg å programmere?

     

    All gode tips tas imot

  7. Er du kvalifisert uten noen som helst it utdanning?

    Ja var ihvertfall det de sa. Jeg har karakter i alle fagene utenom de 3 programfagene. Jeg fikk beskjed at jeg ikke trengte å ta de opp de og heller skulle søke læreplass.

  8. Hei!

    Jeg har fullført 3 år med SSØ Allmenn, men fant nylig ut at jeg skulle heller gått IKT-Servicefag. Jeg har snakket med opplæringskontoret og de fortalte meg at jeg er kvalfisert til å søke på læreplasser, men at det kommer til å bli å vanskelig. Derfor lurer jeg på om det er noen tips dere kunne delt med meg slik at jeg kan få meg lett læreplass? Hadde også vært flott om noen av dere hadde lyst til å dele kontaktinfo over læreplasser med meg. Ta gjerne kontakt på PM hvis du har noen kontaktinfo, som jeg kan kontakte. Jeg vil også nevne at jeg er villig til å flytte til en annen by om jeg skulle lande en læreplass der.

    Takk!

  9. Jeg holder meg til Rogaland. Hvis du kjenner til noen gode bedrifter så hadde det vært flott om du kunne lagt igjen navn på disse. Hvis jeg forsto det riktig. Så sier du at jeg må uansett ta programfag eksamene for å få fagbrev? Trodde jeg skulle slippe dette i og med fylkeskommunen sa at jeg var ''Kvalifisert''.

    PS: Hvis du kjenner til bedrifter rundt omkring i Norge, som tar inn folk uten formell IT-Kompetanse så hadde det vært flott om du kunne lagt igjen navn på disse også. Har ikke noe problem med å flytte til en annen by.

  10. Heisann

    Jeg fullførte 3 år med studiespes for 2 år siden og fant nylig ut at jeg skulle kanskje heller gått for iKT-Servicefag. Jeg tok kontakt med forskjellige skoler og der ble jeg fortalt at jeg måtte ta opp alle 3 programfagene. Til slutt endte jeg opp med å ringe fylkeskommunen og der fikk jeg snakket med en av lederne. Hun fortalte meg at jeg ikke i det hele tatt trengte å ta opp noen av de programfagene. Alt jeg trengte å gjøre var å finne meg en læreplass og vær der i 3 år istedenfor 2 år. Det jeg lurer på er om det er noen av dere, som har tatt denne veien? Jeg er klar over at det kan bli litt vanskelig å finne læreplass uten programfagene, men har det så stor betydning? Har allerede god kunnskap innen for IT.
    Hadde vært også fint om dere kunne dele noen tips til hvordan jeg kan lande læreplass?

×
×
  • Opprett ny...