Gå til innhold

TheRealBook

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheRealBook

  1.  

    Er ikke det samme å spille fps på de. Dessverre.

     

    True, men å spille FPS type spill på en PC med en 60 Hz skjerm og low-end hardware er ikke kult heller. Har du vurdert å spare opp mer penger og få deg noe bedre? Spise havregrøt i 6 måneder :p

     

    For øyeblikket spiller jeg jo på en msi ge70 med et nvidia geforce 765M. Ca 4 år gammel. Funker greit det xD

     

    Edit: riktig grafikkkort.

  2. Billigere cpu er sikkert lurt, tenkte hovedsakelig på i5 ettersom den er quad core, men tror kanskje jeg heller får gå for en Ryzen 3 1300x. Det eneste er jo at jeg ser raskt at å bygge selv blir dyrere en pakketilbudene til komplett. 

    feks da denne. The corporal er jo ganske lagd unna i ytelse ift denne?

     

    https://www.komplett.no/product/912139/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/pc-i-deler-intel/pc-i-deler-value-gamer-1060-3gb?offerId=KOMPLETT-310-912139#productinfo

     

    Jo, konsoll har jeg. Er ikke det samme å spille fps på de. Dessverre.

  3. Er ute etter en budget gaming pc, som jeg kan oppgradere i framtiden. Spiller hovedsakelig spill som wow/overwatch og kanskje destiny 2 om ikke så lenge. Har sett på komplett og er usikker på hva som egentlig er bra. 

     

    Vurdert å kjøpe entry maskinen deres og oppgradere cpuen med en i5. 

     

    https://www.komplett.no/product/11115/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer/komplett-entry-gamer-intel?offerId=KOMPLETT-310-11115#

     

    men da er jeg ensten allerede oppe i prisen på en av disse(etter å legge til nettverksadapter og ny prosessor).

     

    https://www.komplett.no/product/960099/pc-nettbrett/komplett-pc/ferdigbygget-pc/komplett-imba-black-edition?offerId=KOMPLETT-310-960099#

     

    Litt råd og forslag hadde vært fint. Har heller ikke noe imot å bygge selv om jeg får mer valuta for pengene av dette. 

  4. Takk for svar :-)

    Kickboxing blir vel arten jeg velger da. Men dette med klubber, hvordan vet jeg at klubben er seriøs? Er jo feil å kontakte eierne av klubbene selv for å spørre dem, siden det er en risiko for at de reklamerer.

    Oppdaget nå nylig at det finnes to forskjellige type kickboxing, nord amerikansk og en fra Thailand (Muay Thay). Personlig synes jeg Muat Thay høres mer spennende ut pga kne og albueslag.

    Vet du evt Noe mer om forskjellene?

  5. Hei, er en gutt på snart 18 år som har sluttet med min gamle lagsport siden jeg trente meg selv i veggen. Har nå bestemt meg for å begynne med kampsport for å lære selvforsvar og for å oppnå bedre kropskontroll.

    Jeg ønsker å begynne med en sport hvor jeg tar vare på kroppen, og blir støl etter en god trening. Interessen er meget liten for det kulturelle og tradisjonelle bak sporten, men derimot er fokuset på treningen og kroppsbeherskelsen (selvforsvar/slossing. Har inntrykket av at mange er motstandere av å kalle det "slossing", men på en måte er det vel det man forbereder seg på?).

    Med tanke på flytting og lignende i senere tid, er det ønskelig at sporten er utbredt og man finner klubber i mange byer.

    Wing Chun (kung fu) har blitt vurdert, men med ettertanke pga det kulturelle. Kickboxing er valget som står igjen, men lurer på om det er flere aktuelle sporter?

    Summert så ønsker jeg en sport hvor jeg får utviklet kroppen muskulært, har lite fokus på det kulturelle, bedre kroppsbeherskelse, og at sporten er utbredt.

    Noen sporter/tanker?

×
×
  • Opprett ny...