Gå til innhold

elcha

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elcha

  1. Hei...

     

    Ha ingen skam for vektnedgangen..vær stolt over at du greide det..ikke alle gjør det.Altfor mange tar den kjappe løsningen.å den er for kjapp og det blir mer løshud.Bedre å jobbe med kroppen gradvis så se ann løshu som ikke kan fikses på med trening, for den løshuden kan fjærnes.Mindre løshud er mindre arr..alle kan gå ned hvis de vil..det er bare viljen og hodet som stopper.

    Om du dater og den dama får vite hvordan du var før,gir det deg bare respekt for..for det at du greide det viser vilje for å sette mål for andre ting i livet.

    hører du ikke mer fra dama så er sikkert ikke "klikket "mellom dere der.Som kvinne selv er vekt et stort tema oss kvinner imellom..alle vet at det er vanskelig å gjennomføre det.

    Jeg selv var tynn i ung alder, ble mye større etter jeg fikk sønnen min.Ikke så stor som du nevner men etter noen år med lav selvtillit og ønske om å få klær til å se bedre ut på kroppen så begynte jeg å med trening og diett..men hovedgrunnen er å være frisk ..vi har diabetes i vår familie så overvekt og rundet 40 år er ikke bra løsning hos oss i vår familie

    jeg var 60 kg før og havnet på 85.gått ned 15 siden januar.

×
×
  • Opprett ny...