Gå til innhold

GoldenBoys

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GoldenBoys

  1. Prøv heller Biovea. Der bestiller du "lovlige" legemidler, og du får kopier til Viagra. Sjekk før du bestiller om de er lovlige å importere til eget bruk, og at de ikke står på narkolisten.

     

    Jeg bestiller mine sovepiller derfra, som selges som naturmedisin i resten av verden, men på resept til 10 ganger prisen i Norge. Forstå det den som kan.

     

     

    Ok, takker for svar.

    Men jeg er på utkikk etter ekte varer.

  2. Jeg og kjæresten min kjøpte oss en gullfisk bolle, plante, sand og en vulkanstein. Vi tenkte det ville bli koselig med ett par gullfisk i stuen.

    Men det kan hende vi var for rask med å ha de oppi vannet.

    Vi hadde gullfiskene oppi bollen med en gang etter vi hadde hatt oppi sånn Aquasafe middel for gullfisk, dette var kanskje ikke så lurt?

    Den ene gullfisken døde etter litt over en uke, den andre lever enda.

     

    Men den er oppe ved overflaten hele tiden og smatter, slik at tuppen av hodet er over vann veldig ofte, den har fått en hvit prikk der og jeg frykter den skal dø også.

     

    Hva gjør vi feil?

     

    Ps: tar ut en kopp vann av bollen hver dag og erstatter med friskt vann.

  3. Så lenge et kjøretøy er registrert og det er lov å parkere på stedet, så er det ingenting som tilsier at den ikke kan stå der så lenge man vil. Om den skal fjernes derfra må det jo en saklig grunn til, som da skal gi et generelt parkeringsforbud.

     

    Men, campingvogner og slikt kan være en idè å ikke parkere for lenge ubevoktet ettersom det er alt for lett å bare henge dem på kroken på en bil og stikke av med den.

     

     

    Ville jo ha brukt en lås :)

  4. Du skal skreddersy en enkeltspent tokneppet grå dress? Det er kanskje den mest vanlige dresstypen av alle, og snittet var jo helt ordinært også. Gå i en hvilken som helst velutrustet dressforretning, så får du en så og si helt lik dress.

     

     

    Ok, alltid når jeg er i en dressbutikk så har de kun dresser med svære skuldre.

    Har aldri sett slike dresser i en dressbutikk før, hver gang jeg har spurt sier de bare "neeei, slike har jeg aldri hørt om"

×
×
  • Opprett ny...